2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yaaaa kızlar bilemiyomg yarın doktoruma bi uğrayacam ben üşüdüm diye tahmin ediyom:kedi: anam ama hayatımda çok üşüttüm ayağımı ama hiç kasık ağrısı çekmedim iğrenç bişeymiş laaa...
ama dua edin de kötü bişey hastalık çıkmasın

yok yok hastalık deeel bebiş kız bu

valla dilek bikaç kişi daha söyledi aynı şeyleri ama ben kendimi kaptırmak istemiyom değildir falan, boş yere depresyon sonra:1ninca: haftaya halamın gelmesi gerekiyo bakalım göreces ak koyun kara koyun çıkacak ortaya yakında:roflol:

hastalık deıldır ınş
bebek o bebek:lepi:
dılek nan bu dıdem hamıle ıse benden hızlı bırıdır bılesın haa

he kız sen hemen evlenion diye hızlı didik didoş bebek yapiii ama canım daha yeni hapı bıraktın hemen belirti olurmuki ay dilek kendine gelyasakkelime teyze oluom tey tey hihoyyytsırnaşık şey

he kız sen hemen evlenion diye hızlı didik didoş bebek yapiii ama canım daha yeni hapı bıraktın hemen belirti olurmuki ay dilek kendine gelyasakkelime teyze oluom tey tey hihoyyytsırnaşık şey

ya delü heyecanlandırma beni kızopuyorumnanaktan ya işte kasımın 17sinde halam geldi enson doktorum da maşallah hiçbi sorunun yok herşey tertemiz ilk ay bile gebe kalabilirsin dedikaydirigubbakcemile3 bakalım ben üşüttüğüm konusunda ısrarcıyım ama belli de olmaz Allahın işi teyze de olabilirsiniz yaaaniii:ecrin_bebek:

hem zarif eşime kalsa ben hiç korunmayacaktım şu an çoktan hamile bile olabilirdim:roflol:
bebek diye kafayı sıyıracak herüf

ay bende bebiş istiom böle miniş miniş parmakları elleri yanakları agzı hele esniolar ya minicik agızlarıyla uyyy bitiom bitiom didoş hadi yapta sevelim bebişe teyzesinden mor bir takım opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

mor dedin beni kalbimden vurdun ahaakannehir mor benim rengim kı

ikimizin rengi o zaman :umursamaz:
gecen bi bebiş mağazasında gördum mor mont minicik yaw büyüüü olsa alcaktımda kendime yokmus mafoldumben

günaydın kızlar..
aybuercim gçmiş olsun,bir dr.a falan git bence.
neler oluyor burda ya,biri evleniyor,biri hamile olabilir,çok hareketlendik :))))) bizde bazen düşünüyoruz bebek yapalım mı sonra daha çok erken diyip vazgeçiyoruz :)))) bide Allah izin verirse bi dahaki ay araba alıcaz,bir düzenimizi oturtalım bakıcaz sonra durumlara :)) bu arada sizinde aklınızda olsun çin takvimine bakıyorum :))

aybuer gecmş olsun cnm
sıcka suya lımon sık karabıber koy ymusatır tabı tadı bıraz kötu oluyo ama şeker koyabılırsın:lepi:

dıdem:jeyyar: naber nan anne mı olcan yosamm

valla zarif kötüyüm sancılıyım...şimdi daha gebelik olup olmadığı da net değil onun için ilaç da kullanamıyacam muhtemelen...benim jinekologla bi konuşayım da artık o yönlendirecek beni...
bi de daha halama 1 hafta var kanda da görünmez şimdi hamilelik varsa da
mecbur bekleyeces

hıc anlamam o işlerden
ben nasıl koruncam o bıle mechul artık
napcaz bılmım yaa
moku yedık
cocuk 3 5 yıl düşünmuyorumkı
yeğenlerım hep bızde buyudu ınannın bıktım haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…