2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

casper ben baktım cnm
her gelın guzeldır cnm cok guzel olmuşsun
bıde ne zmn evlendın sen

tmm nan kaba davrancam bende hee dılek gelceksın nan işte okadar:mymeka:

günaydıııın kızlarrrrrrrrrr kocişim işten ayrıldı biras dinlencekmiş bugun bakırköye gitcez alısverişe ayyy duramıom yine gitcem alcam bişiler
böcüğüm gelmek isterm tabi canım ama sen beni yakama kırmızı karanfil takarım ordan tanırsın

ya olmuodu sıkıntılı gidiodu zaten istemeye istemeye iş ortamı patronların gıcıklıgı fln patron ya eşime gelip müdür yardımcısının dedikodusunu yapıo ona gidip eşimin dedikodusunu yapıo herkesi birbirine düşürdüler orada bide patron yani

oyy böcüğüm tatlı telaşelere düştün opuyorumnanaktan
benim kardeşiminde pazartesi günü nikahı kıyılıyor. ocak ayındada düğün. ahh ahh bu zor zamanda adam evlenecem diye tutturdu. düğünde bilezik takacam ama nikahtada hediye almak istiyorum. bugün bi inci kolye ve küpe sordum 615 tl dedi kafamçokkarıştı yuhh dedim bi an. düşünüyom yarım altın alayım. hem kız bi işini görür onunla hemde o gün boş geçmemiş olur gönlünü yapmış olurum. size nasıl?:uhm:

canım kendini zorlama durum iyi deilse düğünde takcaksın zaten ama illa bişi alayım diosan yarım altın al hem onlarında işine yarar

evt bencede yada sor bı eksığını al cnm zaten bılezık alcakmışın
kendınıde cok zora sokma
ahhulan ahh senın gıbı ablam olsun benım bee:delphin:

günaydın kızlar,cumanız mübarek olsun..

böcüğüm inşallah en kısa zamanda yeni bir ev bulursunuz ,her şerde bir hayır vardır daha esyaların gelmeden olmus su olayı ...

oyy böcüğüm tatlı telaşelere düştün opuyorumnanaktan
benim kardeşiminde pazartesi günü nikahı kıyılıyor. ocak ayındada düğün. ahh ahh bu zor zamanda adam evlenecem diye tutturdu. düğünde bilezik takacam ama nikahtada hediye almak istiyorum. bugün bi inci kolye ve küpe sordum 615 tl dedi kafamçokkarıştı yuhh dedim bi an. düşünüyom yarım altın alayım. hem kız bi işini görür onunla hemde o gün boş geçmemiş olur gönlünü yapmış olurum. size nasıl?:uhm:

yarım altın olur pastacım seni zora sokmayacaksa eger.ya da bir ihtiyacı varsa ev esyası olarak onu alırsın kardeşinin...

Back