2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yavrucum şimdi yoğun dr birazdan telefon açacam testte çıkan değerleri okuyacam kendisine...eğer gerek görürse de giderim muayeneye:delphin: sizleri de haberdar edecem zaten cicişler

hım test yaptırdın demekki doktora okumana ne gerek var çift çizgi çıkarsa bebiş var demek bak ben biliom sen bana sor kaydirigubbakcemile3

hım test yaptırdın demekki doktora okumana ne gerek var çift çizgi çıkarsa bebiş var demek bak ben biliom sen bana sor kaydirigubbakcemile3

yok kııızzz idrar testi ama hamilelik değil delü enfeksiyon var galiba tam idrar tahili yaptırdım onda çıkan sonucu okicam

saka biyanada canım inş kötü bişi çıkmaz üşütmüşsündür havalar garip bugunlerde

didemcim geçmiş olsun,üriner sistem enfeksiyonu olmuş olabilirsin.
ya böcüğüm ben hala göremedim biliyormusn,şirketten mi kaynaklanıyor bilmiyorum hiç bir tane resim açılmıyor sinir oldum.yemek tariflerine bakıyorum onun bile resimlerini açmıyor :((((((((

esracm demekkı senın şırketten sorun var cnm yoksa koydum resmı senın ıcın kac kez
tühh

dıdem kesın üşüttü yaa bence
dılek zorla bebek yaptrcak kıza
oda dünde razı ya neyse:roflol:

zarif bebek o işte benden iiimi bilcen üşütmüş fln diiip kızı şey yapma neyse sey işte opuyorumnanaktan

evet bacılar kesin ve net idrar yolları enfeksiyonu
ama Allahın işi bebiş de gelebilir...doktorcumla konuştum ona göre ilaç yazıd hamile kalmış olsam da bebeke bi zarar vermeyecek ilaç

sıcak su torbasına talim artık...:1ninca:

ayy ayaklarım üşüyo haa
yanı şöle bacak bacak üstüne atmadan duramıyom masada
atıncada sanırım kan gtmıyo parmak uclarım donuyomafoldumben

sende dikkat et kız bak evlencende bu arada zarif düğünün nerde olacak nikahmı dugunmu yani

nıkah cnm
esenlerde
zaten işten ayrılınca sorcam gelmek ısteyenlere adresını vercem
sızde gelmek ıster mısınız :kedi:

Back