2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

tşkler casper:1ninca:
anam işim yok ama netede gıremıyomkı
çıkcamya herseye bağırıyolar
cok fazla yazamıyom

evlenince 1 ay kadar calıstım 1 aydır calısmıyorum cnm biraz evin tadını cıkarayım 2 haftaya kıbrısa gidip gelcem yılbasından sonra bakarım işe artık

iyi yapmşssn canm evin tadını çıkarmak güzel oluo bende iki hafta kadr çalıştım sonra bi ay evdeydm yeniden başladm ayy evde durmakta güsel oluo ama çalışmak lazım :)

yok canım eşim daha askere gitmedi kısmet olurrsa 3 sene sonra gidecek ondan sonra düşünüyoruz bi 4 sene sonra 29 umda olur galiba bebiş 1 tane istiyorum ben ama eşim 2 dio bakalım kısmet

off kızlar yaaa çok kasıklarım ağrıyo benim yaaa şiştim sanayi tüpüne döndüm:bbo:
bi de hep idrara çıkıyom afedersiniz, üşüttüm mü naptım anlamadım kimafoldumbensizinle de ilgilenemedim bugün

off kızlar yaaa çok kasıklarım ağrıyo benim yaaa şiştim sanayi tüpüne döndüm:bbo:
bi de hep idrara çıkıyom afedersiniz, üşüttüm mü naptım anlamadım kimafoldumbensizinle de ilgilenemedim bugün

ayy cnnm:teselli:kesın yaa
cok su ıcıyosan ondanda olabılır
benım gıbı deılsın en azından benım aklıma geldıkce şeyım gelırkaydirigubbakcemile3

hayırlı akşamlar güzel bayanlar
böcüğüm davetiyen çok şık. en güzelini sen yaptın az gün sayacaksın. stresi daha az olur. anam biz 5,5 aydan başladık geriye doğru geçmek bimedi ya resmen.
bizde bugün stüdyodan resimlerimizi almaya gittik. hiç fotojenik değilim çok kötü çıkmışım ya laelaelaelaelae

kızlar slmm yeni gelinler olarak size bişi sormak istedim gelinliğinizi kendi bütçenizlemi aldınız nişanlınızla yoksa erkek tarafı mı alır fikirlerinizi öğrenmek istedim

kızlar slmm yeni gelinler olarak size bişi sormak istedim gelinliğinizi kendi bütçenizlemi aldınız nişanlınızla yoksa erkek tarafı mı alır fikirlerinizi öğrenmek istedim

selam canım,
valla bizde eşimle ben, ailelerin aldıkları dışında herşeyi a dan z ye ortak aldık... gelinlikti damatlıktı...ama tabi ailelere göre değişebiliyo a.s. bu durum bizim tercihimizdi çok şükür de herkesin içine sindi mutlu oldu

selam canım,
valla bizde eşimle ben, ailelerin aldıkları dışında herşeyi a dan z ye ortak aldık... gelinlikti damatlıktı...ama tabi ailelere göre değişebiliyo a.s. bu durum bizim tercihimizdi çok şükür de herkesin içine sindi mutlu oldu

birlikte başbaşa verip yuvayı kurmak çok güzel ve değerli bencede ama belli başlı şeyler vardır ya gelin için takıdır gelinliktir erkek içinde takısı bazı özel şeyler sanki en azından bunları ailelerin yapması daha güzel olur gibi düşünülüyor ama tabi ki o anki şartlara görede değişir huzur olsunda allah sizinde yuvanızı hep mutlu huzurlu etsin inş darısı başımıza 7 ay sonraa :)

birlikte başbaşa verip yuvayı kurmak çok güzel ve değerli bencede ama belli başlı şeyler vardır ya gelin için takıdır gelinliktir erkek içinde takısı bazı özel şeyler sanki en azından bunları ailelerin yapması daha güzel olur gibi düşünülüyor ama tabi ki o anki şartlara görede değişir huzur olsunda allah sizinde yuvanızı hep mutlu huzurlu etsin inş darısı başımıza 7 ay sonraa :)

amin canım darısı başınıza hayırlısıyla:Saruboceq:

günaydın
bızde adetlerın baya dışına cıktık
damatlığınıda gelınlığıde askım aldı
ıkımız alıyoruz herseyı
takı olarakta sadece set aldı bılezık alcak paramız yok canı saolsun

Back