- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off kızlar yaaa çok kasıklarım ağrıyo benim yaaa şiştim sanayi tüpüne döndüm:bbo:
bi de hep idrara çıkıyom afedersiniz, üşüttüm mü naptım anlamadım kimafoldumbensizinle de ilgilenemedim bugün
kızlar slmm yeni gelinler olarak size bişi sormak istedim gelinliğinizi kendi bütçenizlemi aldınız nişanlınızla yoksa erkek tarafı mı alır fikirlerinizi öğrenmek istedim
selam canım,
valla bizde eşimle ben, ailelerin aldıkları dışında herşeyi a dan z ye ortak aldık... gelinlikti damatlıktı...ama tabi ailelere göre değişebiliyo a.s. bu durum bizim tercihimizdi çok şükür de herkesin içine sindi mutlu oldu
birlikte başbaşa verip yuvayı kurmak çok güzel ve değerli bencede ama belli başlı şeyler vardır ya gelin için takıdır gelinliktir erkek içinde takısı bazı özel şeyler sanki en azından bunları ailelerin yapması daha güzel olur gibi düşünülüyor ama tabi ki o anki şartlara görede değişir huzur olsunda allah sizinde yuvanızı hep mutlu huzurlu etsin inş darısı başımıza 7 ay sonraa :)