2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın bayanlar
mwm canım bizde gelinliği nişanlım aldı. onun damatlığınıda ben aldım gerçi kart ödemesini o yaptı kaydirigubbakcemile3 elimden geldiğince üstüme düşenleri yapmaya çalıştım ama hem ev geçindirip hemde düğün hazırlığı yapmakta zorlandığım için sağolsun nişanlım yükümü hafifletmeye çalıştı. gerçi bende çok bişi aldırmadım olabildiğince masraf yaptırmamaya çalıştım.
böcüğüm ben set aldırmadım onun yerine reşat altın aldırmıştım. yatırım amaçlı.
bozdururken en fazla 80-90 lira kaybın oluyor. sette ise bu bi kaç yüzlirayı buluyor.değer kaybetmeyen şeyleri aldırdım sende öyle yapabilirsin tabi takmam yatırım amaçlı istiyorum dersen.

takmak ıcn almış cnm yatırım amaclı diğerlerını kullancaz ınş

anlıyorum canım
ben bi tek alyans takıyorum takı takmayı hiç sevmem bu yüzden hep bozulduğunda değer kaybetmeyenleri tercih ettik. bileziklerde bile kuyumcu ile anlaştık düğünün ertesi günü götürdük hiç kaybetmeden paramızı aldık.

tünaydın kızlar..ya kaç gündür site ne kadar yavaş bişey açana kadar sinir oluyorum.o arada işlerim oluyor tekrar çıkmak zorunda kalıyorum.
mvm cim bizde herşeyi aileler aldı,benm gelinliğimi eşimin ailesi,damatlığıda benm ailem.biz hiç bişey almadık ufak tefek ler hariç.o yzden Allah a çok şükür borçsuz evlendik.ama bu duruma göre değişir,eğer ailelerin durumu yoksa tabi kide diretip yine de onlara aldırtmazdık hiç bişeyi,kendimiz alırdık.iki türlüsüde güzel.
bende önceleri yatırım amaçlı alalım diye düşünmüştüm setimi,o yzden trabzon takım istemiştim,çünkü o da çok az değer kaybediyor satarken,ama sonra düşündüm ben satmam ve hayatta trabzon takım takmam,altınla zaten aram yok,zarif şık bir set alıyım hem gece yada özel bir yere giderken takarım hem de hatıra kalır diye aldık.

Böcük hala inanamıyorum yaaa.
Şaka mı kızım.
Ev ne oldu? Mobilyalar? Düğün nerde olacak? Düğün mü nikah mı?
Vay bee :)))

Böcük hala inanamıyorum yaaa.
Şaka mı kızım.
Ev ne oldu? Mobilyalar? Düğün nerde olacak? Düğün mü nikah mı?
Vay bee :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...05mlar305m305z-sohbet-b246l252m252-11409.html

al bak ınanmıyo yaa :kahve:

sen bana gelcektin böcük mafoldumben

ayy cnm gelcemde gecen pazar kızlarla buluscaktık 3 düğüne gıttım
bu pazarda işlerımız var
ayy evlenınce gelsem:gitme:

bigun 2009 sonbahar gelinleri buluşması yapak yaw topiği açarım ben siz yorulmayın
özendim diğer gruplara

böcüğüm istedigin zaman gel bi 4 gun kıbrısa gidip gelcem o zaman gelme kaydirigubbakcemile3

işte cnm valla gelmek ısterım cekınmemde zaman daraldı ya işler coğaldı
evde deılım bı tek gün ızınlıyım onuda düğünlerde geçırıyom
bu haftada bı kkızın var burda
mecbur gtcem
öbur hafta cıkıyom işten ceyıs gtcek diğer hafta düğün zatı

dilek bence de buluşalım yaa ben de çok isterim sizlerle yüzyüze görüşmeyiiisositososito

zarifim peki sen evlendikten sonra tekrar çalışacakmısın yoksam ev karusu mı olacan:hulya:

evet ya bende istiyorum görüşelim tanısalım kaynasalım foto ceker koyarız herkes yapıo kıskandım valla kaydirigubbakcemile3

dilek bence de buluşalım yaa ben de çok isterim sizlerle yüzyüze görüşmeyiiisositososito

zarifim peki sen evlendikten sonra tekrar çalışacakmısın yoksam ev karusu mı olacan:hulya:

biraz çalışmıycamzemuszemus

evet ya bende istiyorum görüşelim tanısalım kaynasalım foto ceker koyarız herkes yapıo kıskandım valla kaydirigubbakcemile3

yapalım nan:lepi:

zarifimin düğün telaşesi hayırlısıyla bitsin de güzel bi organizasyon yaparık artıkın gençler...
oyyy benim çok sancım var yao netçem bennnakannehir

Back