2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dilek ne iyiymiş :)

biz sanki doktora yapacak gibi bi sürü detayla girerdik sınavlara göz açtırmazlardı bize hiç:)

esracım öğleden sonra ben de yoğunlaştım çıkmam da uzadı biraz:(

aybuer işte deıl mısn sen
gecmıs olsun
ben zaten sureklı bıtkı cayı ıcıyom meyve yıyom olmadım olmam ınş

ya yatak odamdan cıkıolar gelince 1 kere söledim anneside yengesi merak edio bakıo kızım bişi deme kızıma dedi eşimde söyledi aynı sekilde sonucta ben 1 aylık gelinim daha ne işinzi var yatak odamda ya hele kızı kapıyı acıorum ayakkabısını cıkarıo direk yatak odama gidio burda ne varmıs burda ne varmıs die heryeri karıstırıo ve annesi bişi demio kapıyı kapatıom anneside biz acıoz sen kapatıon dilek dio bide gülüo kriz gecircektimde sağolsun eşim yanımda

canım okudumda sinirlendim yaa. ben yatak odama girilmesini ihç sevmem. bekarken odama girilmesinide sevmezdim heleki çocukların girip karıştırmasını :oklava: valla azarlıyorum öyle yapınca biri
aybuer geçmiş olsun canım. biz eşimle meyve bitki çayı bol bol tüketiyoruz. dikkat etmek lazım. soğanla sarımsakda tüketin.faydalı ne duyduysak tüketmeye çalışıyoruz.
şu domuz giribinden sonra milletçe paronaya olduk. ellerimi sürekli yıkıyorum. kolonyalıyorum alkisalkisalkis millette yaklaşmıyorum

Kızlar merhaba hepinizi özledim kaç gündür girmiyorum canım istemiyor sanki dünya dönüyorda ben de hareketsiz ortada bakıyorum gibi

yaaa ben hala işteyim yaaa daha 1,5 saat varrrakannehirakannehir
koceme de görev verdim eve gidince süpürge açacak bi de mutfağı toplicak:roflol:
ama maşallah çok hamarat sölemesem de yapardı, Allah gönlüme göre verdi çok şükür derli toplu bi herüfüm oldu:nazar:

kaydirigubbakcemile5benim totişimde öyle didem 2 gundur halsizlik var üzerimde askım sabah giderken bana corba yapmış gitmiş:asigim: dun akşamda geldi mutfagı topladı bulaşıkları yerleştirdi :1hug: ayın9unda 1 sene oldu biz tanısalı ogunde bana iş yaptırmadı sabahtan beride 100 defa aradı canın bişi istiomu ne aliyim gelirken diiip duruo :1hug: hamile gibi hissettim kendimi

kaydirigubbakcemile5benim totişimde öyle didem 2 gundur halsizlik var üzerimde askım sabah giderken bana corba yapmış gitmiş:asigim: dun akşamda geldi mutfagı topladı bulaşıkları yerleştirdi :1hug: ayın9unda 1 sene oldu biz tanısalı ogunde bana iş yaptırmadı sabahtan beride 100 defa aradı canın bişi istiomu ne aliyim gelirken diiip duruo :1hug: hamile gibi hissettim kendimi

ne güzel yaa maşallahopuyorumnanaktan
benimki de rapor verdi şimcik bütün işleri bitirmiş beni bekliyimiş :asigim:

aybuer işte deıl mısn sen
gecmıs olsun
ben zaten sureklı bıtkı cayı ıcıyom meyve yıyom olmadım olmam ınş

sağol böcüğüm.işteyim canım ya.

[ aybuer geçmiş olsun canım. biz eşimle meyve bitki çayı bol bol tüketiyoruz. dikkat etmek lazım. soğanla sarımsakda tüketin.faydalı ne duyduysak tüketmeye çalışıyoruz.
şu domuz giribinden sonra milletçe paronaya olduk. ellerimi sürekli yıkıyorum. kolonyalıyorum alkisalkisalkis millette yaklaşmıyorum
[/QUOTE]

sağol pastacım.ben de bol bol tüketiyorum bitki çayı falan.

Kızlar merhaba hepinizi özledim kaç gündür girmiyorum canım istemiyor sanki dünya dönüyorda ben de hareketsiz ortada bakıyorum gibi

hoşgeldin canım nasılsın?nedr canını sıkan durum paylaşmak ister misin?

günaydınn kızlar

kimo cnm bak ben ınanıyorum senı cok guzel gunler bklıyor ınan buna valla bak umıtsızlığe kapılmak yok
hayatını bı ınsana bağlayıp karalar bağlamak yok
şükürkı hayrlı olan gerıdeymış demekkı
sen cok cok mutlu olacaksın
belkı mutluluk gec gelecek ama tam gelecek :asigim:

dıdem dılek masallah eşlerınıze darısı bıze ınş benımkıde yapar mı acep
cok cazgırım ben yaptırırım zorla:mymeka:

tünaydın kızlarr...
benimde kocam sağolsun ya hiç kıyamıyor bana,opuyorumnanaktan dün akşam börek yaptım,o da bulaşıkları topladı,yerleştirdi,çamaşırları ben sererim o toplar :)) temizlik te beraber yapıyoruz,o süpürüyor ben siliyorum h.sonları,ama bana kızıyor kadın al,ütü de yapma diyor,bi daha ki haftadan itibaren kadın alıcam,çalışıyorsun zaten bir cmtsi pazarımız var,onu da temizlik le geçirmeyelim diyor.yarım gün alıcam her hafta.evimde çok büyük, şimdi yapıyoruz bi heves,birde herşey yeni ,ev temiz,ama ilerde altından kalkamam,en iyisi şimdiden kendimi yormayayım.

Son düzenleme:
tünaydın kızlar. maşallah kocalarınız pek hamarat. bizde herşeyi birlikte yapıyoruz yemeği temizliği falan :asigim:
gece uyandığımda onu yanımda görünce ne çok mutlu oluyom opuyorumnanaktan
Rabbim herkese bu mutlulukları yaşatsın ve daim olsun inşallah :Saruboceq:

benımkını aradım temızlık yapıyormuş odasını süpürmuş paspas yapmış
gel dedım beım odamıda yap gelcem gelcemm:jeyyar: dedı

Back