Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yatak odamdan cıkıolar gelince 1 kere söledim anneside yengesi merak edio bakıo kızım bişi deme kızıma dedi eşimde söyledi aynı sekilde sonucta ben 1 aylık gelinim daha ne işinzi var yatak odamda ya hele kızı kapıyı acıorum ayakkabısını cıkarıo direk yatak odama gidio burda ne varmıs burda ne varmıs die heryeri karıstırıo ve annesi bişi demio kapıyı kapatıom anneside biz acıoz sen kapatıon dilek dio bide gülüo kriz gecircektimde sağolsun eşim yanımda
kaydirigubbakcemile5benim totişimde öyle didem 2 gundur halsizlik var üzerimde askım sabah giderken bana corba yapmış gitmiş:asigim: dun akşamda geldi mutfagı topladı bulaşıkları yerleştirdi :1hug: ayın9unda 1 sene oldu biz tanısalı ogunde bana iş yaptırmadı sabahtan beride 100 defa aradı canın bişi istiomu ne aliyim gelirken diiip duruo :1hug: hamile gibi hissettim kendimi
aybuer işte deıl mısn sen
gecmıs olsun
ben zaten sureklı bıtkı cayı ıcıyom meyve yıyom olmadım olmam ınş
Kızlar merhaba hepinizi özledim kaç gündür girmiyorum canım istemiyor sanki dünya dönüyorda ben de hareketsiz ortada bakıyorum gibi