2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aman kollarımda güç kuvvet kalmıyo
etı var masalah dana gıbım
işlemıyo bısı
sınekgıbısın dıo bana
hem beğenmıyo hem ıstıyo alam ona aletı yapsın dursun
yüz vermeyım sımdıden:ecrin_bebek:

teşekkür ederim kızlar..a.s.
tanıştık ve 2 ay sonra çıkmaya başladık,yani esas 2 ay sonra ocakta kutlama yapıcaz,Allah izin verirse..kaydirigubbakcemile2
inşallah evliliklerimizinde yıldönümlerini kutluycaz,hepimizin peşpeşe :dance:
herkesin canı da pasta istemiş,valla benimde çekti şimdi şu an olsa ne yerdik kaydirigubbakcemile3
bu arada bana masaj demeyin baylıyorum,çok severim masaj yaptırmayı, ama ben masaj yapamıyorum böcüğüm :çok üzgünüm:

sağolasınn dilekçimmopuyorumnanaktan
ben artık fıttırmak üzeereyim yarın da hayırlısıyla bitse de normal çalışma düzenimize kavuşsak artık yaaaaakannehir

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
böcüğüm niye demişsin benim ellerim küçük çabucak yoruluyorum bir iki masaj yapıyorum hemen pilim bitiyor.a.s
aybuercim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
didemcim Allah hepimize kolaylık versin.
kızlar pazar günü eşimin ailesi ve benim ailem gelicek.8 kişilik yemek yapıcam,ilk defa bu kadar kişilik yemek yapıcam,Allahtan eşimin aileside 4 kişi benim ailemde kaydirigubbakcemile3 eşim ben sana yardım ederim dedi,artık beraber hazırlıycaz.yarın sabahtan başlıycam hazırlıklara :hulya:

ayy benimde eşimin abisi gelecek annesiyle eşim görümceme sölemiş yatacak yer yok abla sen gelme demiş:kedi: üzüldüm ya keşke onlarda gelebilseydi bazen haksızlık yaptıgımı düşünüyorum ama gercekten seviyorum görümcemi biraz garip huyları olmasa:kedi: bende bugun burda gördugum külah kurabiye vardı onu yapcam hamuru külah seklinde oluo içine krema dolduruosun cok guzel olur umarım

resım cek haa dılekcım

esra ellerım kucucuk zaten cnm ne kı dedım yoruluyom hemencık:tomato:

gece uyandım 2 saat uyyamadım o arada sız aklıma geldınız
nıe bunlar ev fotolarını koymuyo dıe:mymeka:
abdala malum olurmuş:

deli gecedemi bizi düşünüonkaydirigubbakcemile3 bende uzun zamandır koymayı dusunuorum ama 3g kullanıyorum biraz uzun zamanda download edilio fotolar ondan üşeniyorum ama bugun yeni fotolar cekip koycam daha cok guzel dugun fotolarıda varda sıkıldım yüklenmio bekliom bende eklemedim onları siteye mafoldumben
şimdi aşkım aradı abisigilin gelip gelmeyeceği belli deilmiş 2 haftadır gelecez diolar gelmiolar ya hazırlık yapmayın biz belki gelemeyiz diomuş misafir mi ne gelecekmiş e ben nasıl hazırlık yapmiiiim ilk defa gelecekler evime e bişiler yapsam zaten evde yemek yemioruz doğru düzgün hersey çöpe gidecek ay ya napim bennnn

cnm börek köfte falan yapıp dolaba koyabılırsın
yaprak sar dolaba koy:lepi: gelınce hemenn yapıverırsın

he gecede sızı düşünüyom
ne bılem nan uyyamadım aklıma geldı

iii fikir aslında yapıp buzluğa atarım köfte fln onlar gelirse yaparım saol kız böcük ilk defa gelecekler daaa ondan cok telaşlanıom
annenler gittimi

Back