2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar evlendiğimizden beri cumartesileri izinli eşim 1 cumartesi yalnız kalmadık ablası , arkadasları , benim kuzenlerim , benim arkadaslarım , bu haftada abisigil fln gelcek coluk cocuk cokta yaramazlar napacam ben

tmm nan şaka ettım
nıe yalnız bırakmazlarkı yenı evlı çifti
ben harıc
ne kadr anlayışsızlar ya:mymeka: hıc okumadım nan bı okuyum du

oku oku canım onların gelmesi senin gelmen gibi deil anladınmı yaramaz laf dinlemeyen birsürü çocuk ayyy

okuyamadım bulamadım cunku:bbo:
yaramazlar demekkı
ee analarıda dur desınler:mymeka:
açma kapıyı:roflol:

ya yatak odamdan cıkıolar gelince 1 kere söledim anneside yengesi merak edio bakıo kızım bişi deme kızıma dedi eşimde söyledi aynı sekilde sonucta ben 1 aylık gelinim daha ne işinzi var yatak odamda ya hele kızı kapıyı acıorum ayakkabısını cıkarıo direk yatak odama gidio burda ne varmıs burda ne varmıs die heryeri karıstırıo ve annesi bişi demio kapıyı kapatıom anneside biz acıoz sen kapatıon dilek dio bide gülüo kriz gecircektimde sağolsun eşim yanımda

bende okudum canım merak ettim,you know,aslında görümcenin söylemesi lazım ama işte bazı anne babalar çok rahat oluyor,onlara normal bişeymiş geliyor,bide çocuk aileden de yüz bulunca daha çok yapar,hadi o da ya girse neyse bir de karıştırıyormuş,oda ya bişey falan mı koysan da korksa,bidaha giremesin :))))

evet ya kızına hiçbişi demio ama sağolsun görümcem iyidir ama birasda cocuklarını cok sımartmasa ne yapayım bilmiorum cumartesi yine gelecekler bak görümcem bize hep gelio ama askımın abileri karsıda ve daha ilk defa gelecekler 5 kişi abisigil 3 kişide görümcem 3 kişi ve evimde sadece 4 kişiyi yatıracak yer var eşim abla sen bu sefer gelme dio yok illa gelcem dio ve etilerde oturuo bahcelievlerden etilere gidemio tek oda kalcak yani valla ben kalmasını fln sıkıntı etmiyorum ama cok anlayıssız kalacak yer yk abla dio eşim sıkısır yatarız dio bilmiom napacam su cocukları biraz akıllı olsa yapma deyince yapmasa otursa

you knowcum okuyamadım tam ama cnm görümcen yakın madem niye gitmiyor ki gitisin sabah gelsin yine.o kadar insanı nasıl yatıracaksn.Allah kolaylık versin cnm yaa sığısacaklar artık .

akannehir yuhh ne işlerı varmış
görgusuzlukten baska bısey deıl
bıde benım yengemın yatak odasında babası gelıp resımlerını cekmıstı
babam utandı
hayatta gırılmez bızde
ben bıle aynı evdeyım yengemle gırerken derım karstrmam asla
cok ayıp cok
ama annesı sımartmış ve annesıde suc
kapıyı kılıtle cnm
yada gercekten cok kızdı söyle onlar utansın valla ben derdım kım olursa olsun:kahve:

you knowcum ne diyecemi bilemedim gerçekten yaşadığın durum karşısında...
çok ayıp çok çok...kötükedihüso

kızlar abisigilin gelmesine bişi demiyorum tabi gelecekler ablasıda tabi gelecek ama ablasının düşüncesizliğine kızıyorum ben daha geleli 1 ay oldu 1 kere gitsem biyere yolu ezberliyorum bizim evden cıkacak metrobuse binip son durakta inecek duragın önünden dolmuş geçio evinin kapısına kadar gidio dolmuş ama yok gidemezmiş napacam nereye yatırcam bilmiyorum yatak odamda kilitlenmio ayrıca eşimde 2 abisi 1 ablası var ama 1 abisiyle konusmuyoruz aileden kimse konusmuyor yani ya gelsinler krallar gibi ağırlarım ama böyle düşüncesizlikler canımı sıkıo ben annemle babamın odasına bile kapıyı calarak girerdim biz böyle gördük bilmiorum napacam şimdiden sıkıntı bastı iiki aşkım benim yanımda ben bişiyi sölemeden anlıo o söylüo ama ablası onada bişi deme cocuklarıma diyo

günaydın kızlar.

hasta olamadım bir türlü sesim gidip geliyor bugün.çok da yiyorum bu aralar 2 3 kilo almışım hala yiyorum :)

you knowcum eşin sana destek önemli olan o ama o da ablasına söz geçiremiyor baksana söz geçirememkten ziyade dinlemiyor görümcen kimseyi.üff ne zor..

gunaydın
aybuş dıkkat et cnm bol bol vıtamınn yee
hasta derken halan mı gelmedı
bende kılo aldım nan gobek oldu:tomato:

günaydın kızlaaar
bu akşam 22:00 ye kadar çalışıyom herkes hasta çok az kişiyiz sabır dileyin banakafamçokkarıştı

Back