2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

içime doğmuştu ya çağrı merkezinde çalıştığın ama ben banka fln olur die düşünüodum kız 2 sene ara vermeden çağrı merkezinde çalışanların nikah şahitliğide mahkeme şahitliğide kabul olmuyomuş benim bi ark bankada calısıoda o sölemişti

içime doğmuştu ya çağrı merkezinde çalıştığın ama ben banka fln olur die düşünüodum kız 2 sene ara vermeden çağrı merkezinde çalışanların nikah şahitliğide mahkeme şahitliğide kabul olmuyomuş benim bi ark bankada calısıoda o sölemişti

:roflol::roflol: canım ben ölmüşüm de ağlayanım yok ozaman çünkü çağrı merkezinde toplamda 5. yılım felan oldulaelaelaelaelae
nedecen ekmek parası işte:delphin:

aman zaten cokta önemli bişi deil onlar haklısın ekmek parası napcan askımda bana iş bulmuş merterde evede yakın muhasebe ama ben hiç bişi anlamıom ünvde bile zor gectim muhasebeden kaydirigubbakcemile2

aboww ınsan kafayı sıyırım
sabah berıdır yanı 1 aydır sureklı banka arıyo bızı
ıstemıyoruz dıyoruz
elemanlara sureklı k kartı yolluyorlar
delırcem
sende cok sabır var nan ozmn

valla sabır belli bi zamandan sonra ister istemez oluyu insanda...

muhasebeden ben de hiç anlamam bu arada:roflol:

ay bendede hiç sabır yok arkadasım anlatıyor borcları olan müşterileri arıolarmıs ödeme sözü alıyorlarmıs bende sordum yatıramam diyene ne yapıosunuz diyorum ikna etmeye calısıoz dio ben olsam tamam ödeme borc senin borcun der kapatırdım kaydirigubbakcemile3

kızlar giremedim sabahtır bi daha.limon mandalina ada çayı bunlar dostum oldu bugünlerde.güya grip aşısı da oldum ama sigara dumanı da çok etkiliyor yoksa ayakta atlatıcam hastalığı.

ayy ben de muhasebeciyim ama bazen müşterileri ararken sanki borç istiyomuşşum gibi çekiniyorum :)bi derfasında 150 lira için biri beni bi tersledi sanki borç istedim adamdan.o zaman patronum da arayıp o firmayı terslemişti nasıl böyle davranıyosunuz siz die.

dilekçim öğrenirsin cnm ya muhasebe kolay ama çok dikkat istyo.ben de okulda gördüm ama bölümüm değildi şimdi zaten çok farklı benimki ön muhasebe gerçi.

bende turizm okudum yani muhasebe görduk ama kitap defter acık sınava girerdik yani dusun

Back