2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar.bugün iş başı.bir tuhaf oldum =) bugün düğün gününden bir kaç tane resim koydum albümlere.stüdyo fotoğraflarımızı perşembe alıcaz.düğün de çekilenleri ve stüdyo fotoğraflarını b.sayar a aktarınca onlarıda gönderirim.

günaydın kızlar.bugün iş başı.bir tuhaf oldum =) bugün düğün gününden bir kaç tane resim koydum albümlere.stüdyo fotoğraflarımızı perşembe alıcaz.düğün de çekilenleri ve stüdyo fotoğraflarını b.sayar a aktarınca onlarıda gönderirim.

ay cnm maşallah çok güzel olmuşsn
ömür boyu mutluluklar..

bende artık heycanlanmaya başladım iyice
26 güncük kaldı sadeceeeopuyorumnanaktan

life city cim artık heyecanlar tavan yapacak sende vakit azaldıkça:1hug: herşeyin hayırlısını diliyorum canım..
esracım senin de yeni fotolarına baktım maşallah diyorum başka dabişey demiyom süpersin:nazar:
ben de stüdyo resimlerimi daha dün aldım,ablamın makinesinde de hazırlanırken çekilen fotolar var ama ablamlar da ben evlendikten sonra taşındıkları için daha pc yi kuramamış...
burdaki dostlarımı çok beklettim ama dönüşüm muhteşem olucekkaydirigubbakcemile2

günaydınn kızlarrr...

esracım hoşgeldin..çok güzell bir gelin olmususn bayıldım ya...

ddidemcim bekliyoruz senden de sen de çok güzel gelin olmussundur eminim...

ben de olacakmıyım acaba gelinn..

günaydınn kızlarrr...

esracım hoşgeldin..çok güzell bir gelin olmususn bayıldım ya...

ddidemcim bekliyoruz senden de sen de çok güzel gelin olmussundur eminim...

ben de olacakmıyım acaba gelinn..

aybuerim hayırlısıyla hepiniz sırayla güzel cici gelinler olacaksınız:Saruboceq: zamanı gelince herşey çorap söküğü gibi olup bitiveriyor anlamıyosunuz bile:roflol:

ayy netımde sorun var gelemedım hee

kımo nan evlendılerde noldu sankım demı :dilcikar: bende evlencem görcem ebemın elını:roflol:
esra resımler süper:nazar: cok guzel olmuşsun cnm masallh
ne guzel gulmşsün öle
cok guzel gelınlığın sacın makyajın

kızlar hepinize çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.
darısı sizin başınıza inşallah.
böcüğüm sen bana kına da ağlamamışsın dedin ya özellikle anneme sarılıp ağladığımıda koydum yeni.bir orda ağladım zate o gün.düğün günüde evden çıkarken ağladım.babam bir yazı yazmış bana.sonra yazarım buraya da.onu duyunca herkes ağladı zaten bir tek ben değil.ama düğün sonu ağlamadım,yorgunluktan ağlıycak halim yoktu valla =)

ayy o anı dusunmek bıle ıstemıyom
daha annemı gormedım
sözdede yoktu
söz gunu ablamlar zırladı mok vardı benımde gözler doldu
o gun nolur bılmıyom

selam güzel bayanla
esracım resimlerine baktım hayırlı olsun. inşallah mutlu huzurlu yuvanız olur. inşallah hepimizin mutlu huzurlu yuvaları olur.
bende işe başladım eşimin yanında. yabancı bi yerdebaşlasam bu kadar rahatsız olmazdım herhalde. herkes bi tuhaf bakıyo torpilli gibisinden. çok rahatsız oldum :(

günaydın arkadaşlarrrrrhihoyyyt
dün yerimde değildim onun için yazamadım size..
bugün telafi edeces inşallaha.s.

günaydın kızlar.
ya didemcim evet kimse uğramıyor,gerçi ben dün girdim ama ne zaman bişey yollamaya kalksam site hata verdi.

günaydın kızlarr

evet yaa nie kimse uğramıyor artık buraya...dün baktım sürekli en son benimyazdıgım vardı...

evli arkadaşlar nasıl gidiyor evlilik?evlerinizin resimlerini bekliyorum hala:)

canım hala resimlerini çekmek fırsat olmadı,en kısa zamanda çekicem inşş.
evlilik çok güzel gidiyor maşallah diyelim.:nazar:benmki bana çok yardım ediyor,yemekte,temizlikte sağolsun.evlenmeden önce elimi sürmem falan diyordu,şimdi herşeye yardım ediyor,şanslıyım ki daha önce üniversitede evde kalıyorduk,o zamandan alıştı yemek yapmasını falan biliyor.sositososito

slm kızlar ben geldim biliyorsunuz aşkımla aynı yerde calışıyorduk 3 gundur bazı sorunlar vardı bugun tavan yaptı aldım cantamı cıktım askımda ben seni üzülesin die getirmedim git çalışma gerek yok dedi gitmicem artık oraya ne kadar saygısız insanlar var aşkımada söylemek istemiyorum sorun cıkmasın üzülmesin die ama bugun artık patladım oda banada kızdı neden bana baştan söylemdin fln die neyse artık evililğin tadını çıkarcam aşkıma yemek yapcam ev temizlicem ütü yapcam gerci aşkım bırakmıo ama bazen uyanıorum ütü yapmış çamaşır fln serio ayy nası içime sokasım gelio sarılıp:asigim:
dünde aşkımın doğum günüydü arkadaşlarını eve topladım sürpriz yaptık hastayım die erken geldim işten gerçi anladı sanıodum ama şok oldu eve gelince
siz neler yapıosunuz

günaydınn...

you knowcum sorunlar olur cnm işte evliliğinin tadını çıkar daha yeni evlisin sonra çalışırsın.

ayy ne güzell ya yardım ediyor demek enişteler.benimki napar acaba ben de görürmüyüm o günleri ..

kızlar nerelere gittiniz evlenince baska topiklere mi geçtiniz hiç ilerlemiyor ya burası...

Back