2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarrr Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsunturkbayragi
iş yerinde zor günler geçiriyom onun için hiç buralara bile gelemiyom mazur görün benizemuszemus

gunaydınn kızlar
ınş sorun olmaz ya sızlerı cok özledım
ı bayramlar
nıce bayramlar ınş

günaydın kızlar bugun gitmedim işe yani artık o benim işim deil aşkımda evin tadını çıkar diyor bayramdan sonra bakacam bi işe
bayramımız kutlu olsun kızlar bugun boğaza gidelim dedim ama aşkım geç çıkıo
siz neler yapıosunuz düğün fotolarınızı merak ediorum lady nin fotolarını gördüm ama dierleri nerdesiniz

h geldın cnm
ev garusu oldun demek he
eğer ımkanın var ıse yan gel yat
en güzel şey kocana kapıyı acmak ona sarılmak yemekler yapmak bence
eğer evımız olsaydı asla calısmayı düşünmezdım ınan
zemuszemus

ya zaten düğünden sonra işe başladık evliliği bile anlamadım ya valla bilgisayar kucağımda uzanıyorum bi yandan müge anlıyı izliorum :kedi:
çamaşırları sercem birasdan makine bitsin

ohh keyfe bak nan
darısı basıma ınş
ben evlenınce calıscam mecbur ama bellı süre ev garusuda olcam:kedi:

böcüğümm naber? nasıl gidiyor? sen philips elek. süpürge almıstın ya canım onun marka kodu falan neydi?

you knowcum ohh keyfe bak.tadını çıkar.

FC9210/01 cnm

tskler ıyı gıdıyor napalım tatılde bıle calısıyoz:delphin: senın nasıl gıdıyo

aman kızlar dikkat edin hava bi garip
bu arada elektrikli süpürge demişsiniz poşetlimi yoksa su doldurupmu yapıosunuz

günaydın kızlar..

esracım oh ne güzell :)

you knowcum bahsettiğimiz süpürge susuz da torbasız da haznesi var sanıyorum dolduukça temizliosun.

hayırlı cumalar dıdem yoğun sanırım

you know ben cok dıkkat edıyom sureklı ellerımı sabunluyum
ılık tuzlu su ıle aksamları gargara yapıyom
burnumu temızledıkten sonra ılık tuzlu suya pamuk batırıp burnumu sılıyom ıclerını
dr demıstı
grıpten korunma yolları

evet kızlar bende korkuorum gripten hani şu domuzlu olanından :kedi: aman dikkat edelim hepimiz

selam canımlarım. okudumda herkes çok mutlu Allah daim etsin.
evlilik güzelmiş. sağolsun benim eşimde ev işlerinde yardım ediyor. zaten ikimizde birlikte çalışıyoruz öğle akşam yemeğini işte yiyoruz.geç çıkıyoruz işten. eve gidincede bi çay yanına bisküvi falan.güzel güzel geçiniyoruz kaydirigubbakcemile
bizim resimleri daha biz bile almadık fotocudan. her gün önünden geçiyoruz ama vakit uymuyor bir türlü. evimin reismlerini gösteririm size ama benim fazla eşyam yok. eşya sevmediğim için çok bişi almadık. salonum ferah açık duruyor gamyoncuiremsu

bende inşallah pazar günü çekicem evimin resimlerini.bende çok doldurmadım evimi,sade ve şık oldu.
evlilik gerçekten çok güzelmiş,Allah isteyen herkese nasip atsin.

umarım düğünün istediğin gibi gecer ranunu hemen fotolarını koy bakalım

Back