2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evlendim de geldim kızlar merhaba hepinize özlemişim burayı 16 gün oldu dünya evine gireli.çok mutluyum sonbahar gelini olarak muradıma erdim.hepinizi çok öpüyorum herşeyim rüya gibiydi çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin.medeni durumumu evli yapmakta çok hoş oldu ya:):asigim:

hayırlı olsun cnm
en once gelın olanlar en son gelıyo zaten
resımlerını beklıoz

baska gelin kalmadı galiba dimi life city den baska?

abba da evlendi daha gelmedi yaa..

geldım kuzucum ancak oldu :) yaa ev garusu olmak ne zormuss bee yetıstıremıyorum.. su saat oldu ancak oturdum valla.. çalısmak istiyorum ev işinden kaytarmak adına ;) :)))
aybuercım..bocukum.esracım..didemcim nasılsınız gorusmeyelı.. keyıflerınız yerındedir insallah canlarım benım :1hug:

eve henuz net baglatmadık kaçak gırıyorum anlıcaznız :))))
bugun kocem nöbetci tek basımayım oğlene ancak gelır eve sanırım..

esra ve didosum resımlerınıze baktım masallah pek bi alımlı tatlı çıkmıssınız :nazar: dugunlerınız istedıgınız gibi olduysa ne mutlu cidden..
benımkısı istedıgım gibi oldu çok sukur.. resımlerı bos bı vaktımde eklerım.. suan kk yı çok özledım as turlayım ;) :)))
2 kına 2 dugun 2 dugun pastası 2 balayı gecırdım :))) :lepi::lepi: :nazar:

öpüyorum gözlerinzden kendınıze cici bakın kuzucuklarım benım.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınnn

abbacım h geldın pamıkım yaa
ev garusu tabı zor nan hele ben ne etcem hem ev hemde iş garusu olaraktan:delphin:

günaydın kızlarr

herkes evlenip geliyor böcüğüm biz kaldık yaa :)

biz deevleni geliriz inşallah bigün buralara allahın izniyle...

ablacım hoşgeldin ohh ne güzel 2 dügün 2 kına süper yaaa...güzel geçmesine sevindim her şeyin.

Aybuer sana da merhaba şeker.Abba da evlenmiş abbacım hayırlı olsun.du bakalım daha didoşu göremedim ama esrayı gördüm çok güzeldi maşallah

Kimocum albümlerde fotoğraflarım var kına gecesine ait...
bi ara onu güncelleyecem nikah resimlerini de ekleyecem ama benim de elime parça parça geçiyo hepsiakannehir

kasıntı bastı uyuz oldum sanırım:roflol:
dun banyo edemedım kısmetse bugn
yarına kadr uyuz olmadan ınş:
ojelerımı sürem askım gelır belkımde :asigim:

kımo naber nan

kızlarrrrrrr ben geldim ay ne güzel herkes evlenmiş ben fotoları koydum herkes çok beğenio bide siz bakın albümlerde
didemcim abba hayırlı olsun kızlar evlenen herkese mutluluklar evlenemeyenler darısı başınıza

Back