- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam güzel bayanlar
sizleri çok özlemişim ben ya. bir türlü nete giremiyorum. evde yok ancak cafeye gitmem lazım onuda yapmıyorum
neyse herkes nasıllar. düün dernekler nasıl geçti.
ya kızlar bi sorunum var 4 gün gecikti benim halam. ama hem eşim hem ben korunuyorduk bunca korunmaya rağmen hamile kalırsam yuhh artık dicem. bugün test alacam inşallah. rabbim hayırlısını versin gerçi ama bu aralar istemiyorum.
eşimin yanında çalışmaya başladım bugün. buranın muhasebesini tutacam inşallah. Rabbim utandırmasın beni zor valla.inşallah bundan sorna daha sık girebilecem siteye
herkese kocaman öpücükler
nan bbakmıycan ıste okadr:mymeka:
ay basım ağrıyo
hastayımda uzme benı
selam güzel bayanlar
sizleri çok özlemişim ben ya. bir türlü nete giremiyorum. evde yok ancak cafeye gitmem lazım onuda yapmıyorum
neyse herkes nasıllar. düün dernekler nasıl geçti.
ya kızlar bi sorunum var 4 gün gecikti benim halam. ama hem eşim hem ben korunuyorduk bunca korunmaya rağmen hamile kalırsam yuhh artık dicem. bugün test alacam inşallah. rabbim hayırlısını versin gerçi ama bu aralar istemiyorum.
eşimin yanında çalışmaya başladım bugün. buranın muhasebesini tutacam inşallah. Rabbim utandırmasın beni zor valla.inşallah bundan sorna daha sık girebilecem siteye
herkese kocaman öpücükler
kımo nasın balım ne edıyon nasıl gıdıyo hayatt
bu garular evlendıler cok mesguller ben ıse hayatın keyfını sürüyom ohh catlasınlar
offfffffff benne zmn evlencem bee:roflol: