2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kımo dun kk cok sıktı benı yaa
cok ağırdı
msjına cvp vıremedım kusra kalmakaydirigubbakcemile

selam güzel bayanlar
sizleri çok özlemişim ben ya. bir türlü nete giremiyorum. evde yok ancak cafeye gitmem lazım onuda yapmıyorum
neyse herkes nasıllar. düün dernekler nasıl geçti.
ya kızlar bi sorunum var 4 gün gecikti benim halam. ama hem eşim hem ben korunuyorduk bunca korunmaya rağmen hamile kalırsam yuhh artık dicem. bugün test alacam inşallah. rabbim hayırlısını versin gerçi ama bu aralar istemiyorum.
eşimin yanında çalışmaya başladım bugün. buranın muhasebesini tutacam inşallah. Rabbim utandırmasın beni zor valla.inşallah bundan sorna daha sık girebilecem siteye
herkese kocaman öpücükler

pastacım hoşgeldin canım çok özlemişim ben de yaaa:1hug:
bugün çok hastayım ben ondan dolayı pek ilgilenemiyom burayla
dün sırf inadımdan sooğuk suyla duş aldım ahan da sonucukafamçokkarıştı

h geldın pastacm
hayrlı zamanda olsun ınş
ama erken gıbı bencede ınş hayrlısı olur

gecmıs olsun nan toton dondu demı:roflol:

nan bbakmıycan ıste okadr:mymeka:
ay basım ağrıyo
hastayımda uzme benı

Oy gülüm oy oy.kuzum kızma hemencik ya şaka yaptım naniknanik

Pastacım hayırlı uğurlu olsun evliliğin.işin de hayırlı olsun.sevindim daha sık girebilcen nete kaydirigubbakcemile5

kızlar nerdesiniz kimse yokmu ya yazıom yazıom beni sallamıonuz artık evlendim diemi mafoldumben
kocişimle işe gidiom hergün onun yanında çalışmaya başladım akşam eve gelince nete giriom başının etini yedim aldırdım eve net

günaydın arkadaşlarrr hayırlı cumalar...
ben buralardayken böcükten başka kimse denk gelmiyo yaaa evde de net yokmafoldumben

günaydın didemcim ...bende geliyorum bazen kimse yazmıyor ...

you knowcum öyle sey olur mu biz burda evlenenleri bekliyoruz tek tek sen geç geldiğin için kimse olmuyor..

hayırlı cumalar...

bugun cok yoğundum ve kk bende ınanılmaz yavaş
netımde yok
ceyıse bıle bakamaıdm bugun:bbo:

you know pc tamırden gelsın aksamları burdayım:lepi:

aybuer dıdem nassınız

kımo nasın balım ne edıyon nasıl gıdıyo hayatt

bu garular evlendıler cok mesguller ben ıse hayatın keyfını sürüyom ohh catlasınlar

offfffffff benne zmn evlencem bee:roflol:

kımo nasın balım ne edıyon nasıl gıdıyo hayatt

bu garular evlendıler cok mesguller ben ıse hayatın keyfını sürüyom ohh catlasınlar

offfffffff benne zmn evlencem bee:roflol:

Kimse uğramamış kız buralara.ne kadar sessiz topik.adada yalnız kaldım gibim hissettim birdennnnn.
Aman evlenip napcez kız ne kaldıki şurda öbür dünyaya gitmeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…