2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dıdem daha bu neki
mısafrlerın gelcek kalabalık ne yemek etsem dıe basımızın etını yıycen nan
cok calısman gerek cok
senınkı yardım etsın
maça mı baktı yoksa
ben bu sezon hıc bakmadım cok kötuyz

aybuerŞeniz

bizde beleş ligtv var 1 aylık onun için izledik maçı birliktekaydirigubbakcemile3 sağolsun işlere yardım ediyo ama bi erkek de biyere kadar yapabiliyo malum...
ben kolay kolay eve yemeğe misafir alamayabilirim çünkü ev küçücük yemek masamız bilem yok ööle mutfakta yiyip içiyoz

bizde beleş ligtv var 1 aylık onun için izledik maçı birliktekaydirigubbakcemile3 sağolsun işlere yardım ediyo ama bi erkek de biyere kadar yapabiliyo malum...
ben kolay kolay eve yemeğe misafir alamayabilirim çünkü ev küçücük yemek masamız bilem yok ööle mutfakta yiyip içiyoz

ohh beleş tepecıler sızıkaydirigubbakcemile3
nan öle deme yere serersın
ben sımdık askımla gelcem desem gelme mı dıycen :dilcikar:

ohh beleş tepecıler sızıkaydirigubbakcemile3
nan öle deme yere serersın
ben sımdık askımla gelcem desem gelme mı dıycen :dilcikar:

yok böcük aşkolsun olur mu öyle şey, başımın üstünde yeriniz var daaa öyle çok fazla kişiyi alamam yemeğe hakkaten belki çaya maya alabilirim ama yemek zor

yok böcük aşkolsun olur mu öyle şey, başımın üstünde yeriniz var daaa öyle çok fazla kişiyi alamam yemeğe hakkaten belki çaya maya alabilirim ama yemek zor

tmm tmm gelmıyoz yemeğe
karnımmız tok gelırızkaydirigubbakcemile3
kaç odalı evınız cnm
mutfaktakı masa kac kısılık
neyse ılerde olur ınş

yevrum evimiz kira; 1 oda 1 salon, ama mutfak kocemen:nazar:amaçok şükür ben memnunum
mutfaktaki masamız da 4 kişilik katlanan masalardan...
Allah izin verir de bir gün kendi evimiz olursa artık ozaman belki bir yemek masamız olur:Saruboceq:

ınş cnm
bende 2+1 ıstıyom ama salon buyuk olursa 1+1 olabılır
salona yemek odası ve koltuk takımı sığarsa oda
yemekodam olcak cunkum
benımkı yerde yıyemez pek
bende masa hastasıyım

didemcim küçük müçük sizin yaa o çok güzell yaa huzur olduktan sonra nasıl geniş geliyordur o ev sana...
bi yatak odası bi salon tamam işte önceden ayrımıymıs her şey sanki :)

kızlar selamlar.
nasılsınız bakalım.geçmişi hiç okuyamadım.
şimdi annemlere geldik.dün balayından geldik.herşey çok çok güzeldi kızlar.inşş.bu h.içi düğün resimlerimi koyucam.düğünümüz çok kalabalıktı ve çok eğlenceli geçti,beni zaten görmeliydiniz hiç otrumadım,pistte sürekli kalabalıktı.balayıda çok güzel geçti,baya bi yandım,kapkara oldum kaydirigubbakcemile3 antalya baya bir sıcaktı,bir tek çarşamba yağmurluydu,onun dışında hegün denize girdik.ve kesinlikle balayı için voyage belek i tavsiye ediyorum.kızlar şimdi takvimini değiştiriym ve hala bekar görünüyorm onu da değiştirmeliyim kaydirigubbakcemile3

h geldın aşk kadını sende az gec kaldın dedım ömur boyu balayında kalcak bu herhal
resımlerını heycanla beklyıoruz
albumlerde dıdemın kınas gecesı var

kızlar selamlar.
nasılsınız bakalım.geçmişi hiç okuyamadım.
şimdi annemlere geldik.dün balayından geldik.herşey çok çok güzeldi kızlar.inşş.bu h.içi düğün resimlerimi koyucam.düğünümüz çok kalabalıktı ve çok eğlenceli geçti,beni zaten görmeliydiniz hiç otrumadım,pistte sürekli kalabalıktı.balayıda çok güzel geçti,baya bi yandım,kapkara oldum kaydirigubbakcemile3 antalya baya bir sıcaktı,bir tek çarşamba yağmurluydu,onun dışında hegün denize girdik.ve kesinlikle balayı için voyage belek i tavsiye ediyorum.kızlar şimdi takvimini değiştiriym ve hala bekar görünüyorm onu da değiştirmeliyim kaydirigubbakcemile3

esracım hoşgeldin cnımm:1hug: herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maşallah:nazar:
resimleri de bekliyos hemen, ben kına resimlerimi koyabildim henüz, daha hepsi elime geçmedi...
ne güzel tekrar toplanıyoz yavaş yavaşsositososito

Hoşbulduk böcüüm..didoş da evlenmiş lady de.maşallah.Allah mutlu etsin inş.seher naptı ki...

sağolun kızlar..
didemcim hemen bakıyorum kına resimlerine,ben de kendi albümüme koymuştum kına resimlerimi ama kaldırdım,düğün resimlerimle beraber tekrar koyucam.

Böcüüm malesef özel mesaj atamıyorum site kuralları gereği.en az 50 mesaja ulaşmam gerekmiş.arkadaşlara msj atamıyorum şimdi...seher minilyaydı

didemcim çok güzel olmuşsun :nazar: kına kıyafetlerimiz aynı neredeyse sadece rengi farklı benmki kırmızı,dur bende koyuyum kendi albümüme tekrar kına resimlermi.

he tmm cnm ayy mınılya nın adını unutmuşum:tomato:
oda sonunda evlendı şükür hee
en cok onun ıcın sevındım
basımıza kalcaktı:roflol:

Back