• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ıyı kandıller kızlarrr

ahhh kızlar ahh bende bunaldım su stres bıtse artıq 10 ekım de bunların hepsı bıtecek dıe kendımı motıve edıorum cogu zmaan bende...
evımı temızlemek cok guzel ama daha benım esyalar gelmedı cart curt bı suru sey var hepsı bu hafta ve dıger haftaya sıkısacak :(((

öf kızlar işten güçten yazmaya fırsat olmuyo bi türlü yaekafamçokkarıştı
böcük ciddi ciddi ay sonunda çıkıyosun yani.. Allah yardımcın olsun canım, yeni iş bulmadan çıkmak çok zor oluyo ama tahammül edemediğin bi yerde çalışmaya devam etmek de psikolojik olarak çok yorucu:teselli: her iki durumu ad yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum...hayırlısı

Allah razı olsun cnm benım usak otur evde dıo ama yapılcak cok sey var ınş yenı bı iş bulurum
ınan sabrım tukendı
bu mubarek gun bol bol dua edelım ınş kabul olur
aılelerımızı aradım kadır gecesını kutladım sızde kutladınız mı:lepi:

mınıllya hyalırı olsun cnm cok az kalmış bakk hepsı bıtmış nerdeyse

slm kızlar bugun şu aldıgımızı kanepeler gelecekti gelmedi 20 gündür bizde iptal ettik:umursamaz:
ben aşkım istiyo diye bişi demedim oda ben istiyorum diye vazgectik gittik artık orası kalacak düğünden sonraya hevesim kaçtı ama dier odalar cok güsel ya bugun evimdeydim canım hiç cıkmak istemio bi yandan annemi babamı bırakmak istemiorum bi yandan orda kalmak istiyorum insan ne karmakarışık oluyo

günaydınn kızlarrr nabersinizz:1hug:
bizim eve de daha kütüphane gelecek marangozun keyfini bekliyos:umursamaz:
kına malzemelerimizi de aldık, nikah şekeri de sipariş edildihihoyyyt
artık ufak tefek eksikler kaldı çok şükür

günaydın kızlar..

didemcim artık gelin olup gideceksiniz her şey bitiyor düğün sırası artık sonbahar gelinlerinin :)

böcüğüm hayırlısı olsun kısa zamanda bulursun inş. iş..

gunaydınn
aybuer tskler cnm

boşver pamuk o eksık kalsın bıtek sonrada alınır

dıdem ohhh cok az eksık cok az sıkıntı demek

ayy kızlar hepinizden önce ben evleniyorum galiba:kedi: yengem çok ısrar etmiş anneme yap yap kına olmazsa olmaz biz geliriz die adıyamandan gelecekte annemde kadınlar gelecek istiyorlar kına yapalım dedi :gitme:şimdide kadın aramış yurt dışından misafiri gelmişte gelemicekmiş :olmaz:nası sinir oldum ya ben istemiyorum kına dedim zorla tamam dedim :gitme:şimdide gelmiormuş bizde millete söledik malzemeleri aldık şimdi yapacaz mecburen :sinifsinif:
bugun fotoğrafcıyla konuştum 23 unde geleceklermiş buraya bizimle görüşmek istiyorlar ama ben sabah ağdaya kuaföre gidecem zaten işim uzun sürüyor orda öğleden sonra kuaföre bunlarla ne zaman görüşecez kafam karıştı ya :sinifsinif:

slm kızlar you_know canım yaa senin zamanın iyice daralmış allah kolaylık versin
bende bayram temizliği yapıorum herkes cok yogun herlade bugun

ay bende bi telaş bi koşuşturmaca ben gelin çiçeğimi canlı çiçek istiorum lila güllerden oluşan bir buket istiyordum ama 2 yerde düğün olacağı için galiba canlıya benzer yapay çiçekler var onlardan alcam galiba

canım senin iki düğünün olacak iki kere yaptırmak gerek onların cok gercekcileri var onlardan al bence hem saklarsın ben saklamayı cok seviyorum ondan ama sen bilirsin

günaydın bacılarrr
ben de inşallah canlı çiçek yaptıracam:kedi: beyaz güllerden oluşan..küçük bi çiçek de nişanlımın yakasınazemuszemus
yarın öbürgün de kütüphanemiz gelecek inşallah:hulya:

günaydınn

ben canlı ıstemıyorum canlıya cok benzer yapay cunku canlıyı saklama şansım bıraz az
yapay daha basıt saklanır
ve ıstersem zaten özel gunlerde canlı cıceğım bol olur

aç ve susuuzum
gece yengem tuzlu bı poğacaya benzer bısı etmış ıkı tane yedım ama kucucuk yanı
o yuzden hemen aksam olsun ıstıyom
bıde gec yattım askım vardı uykusuzum
aksam abımler ablamlar köye gıdıyo yalnız kalcam ohhh

bana da ayın 25 ine kadar hiç izin yok hep çalışıyomm:delphin:
burda topiki kendi kendime açıp kapatırım artık:roflol:

ben varımya olm
bayram sabahı baslar bayram sonuna kadr gece gunduz sızlerle
buyuklerı zıyaret var ama ondanda sıyırırım gıbı
askım calısıyomuş cunku zemuszemus

ben varımya olm
bayram sabahı baslar bayram sonuna kadr gece gunduz sızlerle
buyuklerı zıyaret var ama ondanda sıyırırım gıbı
askım calısıyomuş cunku zemuszemus

hee süper nan yalnız bırakmazsın beniiikaydirigubbakcemile3
valal aşkımla biz de bayram ziyaretini inşallah kurban bayramınad hallederiz, sabah 10:00 öğlen 16:00 çalışacam 3 gün de..
arife günü de sabah 10:00 akşam 19:00:delphin:

sonrasında hepsinin iznini yapacammmmsositososito

bayramda zordur calısmak ama sonrasını bılmek guzel
kurban bayramını ben hıc sevmım bılın mı
danalardan cok korkuyom
cocukluğumdan berı psıkolojık olarak depresyon bıle gecırıyomm
o yuzden camdan bıle bakmıyorum ılk 2 gun
yolda gorsem ellerım tıtrıyo
cok korkuyomm

bayramda zordur calısmak ama sonrasını bılmek guzel
kurban bayramını ben hıc sevmım bılın mı
danalardan cok korkuyom
cocukluğumdan berı psıkolojık olarak depresyon bıle gecırıyomm
o yuzden camdan bıle bakmıyorum ılk 2 gun
yolda gorsem ellerım tıtrıyo
cok korkuyomm

böcük ben de sevmem kurban bayramlarını ama ben hayvanlara üzülüyom o bakımdan...töbe töbee

Back