• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar selamm..
ya tam girip yazıcam bi iş çıkıyor öğleden önce çok yoğundum :bbo: bakalım öğleden sonra nasıl olucak.
ranunu hayırlı olsun canım,Allah mesut etsin..a.s.
kızlar dün kırılcak eşyalarımın hepsini çıkardık,bu akşam iftardan sonra götürcez,çeyizle gitmesini istemedim,kırılmasınlar diye,kendi arabamızla götürücez,ev de yakın zaten.2-3 posta gider geliriz sanırım kafamçokkarıştı ne kdar çok şey almışım insan anlamıyor alırken ,şimdi bakınca anladım.kaydirigubbakcemile3
bugün nişanlımda evimizde,oturma odası için aldığımız kanepe bugün gelicek,yarın da sabahtan eve gidicez,perdelerim gelicek zemuszemus bide yarın götürceğim eşyaları yerleştircem,bulaşık makinemde hepsini bi yıkamam lazım. pazar günüde nişanlıma damatlığını alıcaz.h.sonu baya yoğun hihoyyyt

aybuer ınş yoğun olmazsın

ranunu süper masallah bıttı say ozmnn sen :lepi:

yaff bitti sayamıyorum küüü =( herkes arayıp soruyo evlilik nasıl bişeymiş diye iyide kocam beni o gece bırakıp gitti evine =) bişeycik annamadım =)

o gün nikahtan sonra gelinlik siparişimizi verdik büssürü işler hallettik çok yorulmuşuz eve geldik devrildik benim yatağa sarıldık birbirimize kimsecikler rahatsız etmedi bizi sositososito baya bi yatmışız sonra yemeğe çağırdılar bide o gün bana hiç iş yaptırmadılar gelin hanım ilk gün iş yapmazmış yoksa evinin işi hiç bitmezmiş =) pek iyi geldi vallaa o akşam iftarda 15 kişilik misafir vardı ben misafir gibi yedim kalktım kaydirigubbakcemile2

ranunu süper nan keske bızde yalnız kalabılsek ne süperdır uymak onunla ohhh

esracım yakın olması ıyımış ceyıs serme derdın yok gelen bakar aılenede yakın olcan ne güzel

daha öncede uyumuşluğumuz var bizim yazın sahilde birbirimize dönmüş muhabbet ediyorduk ikimizde bi uyumuşuz 2 saat falan =) kaynanam dürttü kızım çok yandı omuzlarım bak acıycak die yoksa biz taaa çok uyurduk =)
güzel lee onunla uyumakk kokusunla ona dokunarak uyumak uyanınca onu yanında görmek sefiyorum uleynnn ben kocamıııı

slm kızlar nasılsınız ranunu hayırlı olsun canım benim allah bütün sabahlarına onunla uyanmayı nasip etsin
ceyizlerde gidiyo valla herkesin allah hepimze kolaylık versin ben hasta olsum cok bademciklerim şişti yatak döşek yatıyorum doktor bi sürü igne verdi bide vucudun yorgun düşmüş ufacık bi hastalık aslında dedi uyuyodum gözümü bi açtım aşkım gelmiş sacımı okşuyo öle görünce bi kez daha aşık oldum ona bana ulaşamayınca kardeşimi aramış o sölemiş hemen atlamış gelmiş benim canım yaa

capersy canım iyi sen halletmişsin o zaman herşeyi :lepi:
böcüğüm evet aileme yakın olucam,çok istemiştim aileme yakın olmayı öyle de oldu:nazar:
ranunucum oh ne güzel,bizde nişanlımla çok kaçamak yapmışızdır öyle,üniversitedeyken çok rahattık ikimizin ayrı evleri vardı,rahat rahat beraber uyuyorduk :utangac: kocalarımızla sürekli beraber uyumamıza azz kaldı :sm_cool:
prensescim çok geçmiş olsun.Allah ayırmasın canım.

Son düzenleme:
kızlar hava muhalefeti nedeniyle izin verdiler saat 4 de kalkıyor servisimiz hihoyyyt hepinizi öpüyorum iyi haftasonları,pazartesi görüşürüz a.s.

memur msun nan sen ohh
haberler dedı memurlar erken paydos etcekmışş

suan yağmur yok ama karardı

bende sonbahar gelınıyım dıcektım ama son sayfadkı muhabbet degısmıss..tuhh yetısemedımm....ee gelmısken dıyım barii eylul 27 2009 evlenıoruzz.. :)

slm kızlar
prenses gecmiş olsun canım
bende cuma aşkımın yanına gitmiştim evime herbişiyimizi yaptık oturma odasına koltukla halı aldık koltuklar siyah kırmızılı halıda kırmızı üzerine siyah gri desenler çooook beğendim çoooookzemuszemus
salonun koltuk takımını yanlış renk getirmiş adamlar delirdim yaw :olmaz: hemen gönderdim pazartesi getireceklermiş sözde :olmaz: perdelerimi astık çoook güzel oldu evim yaw
beyaz eşyalarımı bosch tan aldık adamlar ocağımıda yanlış göndermişler değiştirdik sonra herşeyim vardı bide kalpli kek kalıbı gördum ondan aldım aşkıma kek yapcam doğum gününde çünkü aşkımın doğum gununde tam 1 aylık evli olmuş olacaz ikisinide kutlarız artık:asigim:

gelelim yatak odasınaaa perdelerim lila mor karışık japon fenerinide aldım lila astık onuda aşkım istediğim gibi duvarın birinide mooor yapmış oraya beğendiiim fotomuzun birini kocamaaaaaaaan yapıp ascam
aşkım kıyafetlerini getirmişti onları yerleştirdim dolaba :utangac:
ayy 10 gün kaldı ya ayları saymaya başlamıştım burda ama 10 gün kaldı ya :asigim: bazen düşününce ağlıyorum ya artık sevinçtenmi mersinden gideceğimdenmi bilmiyrum :a015:

günaydınn kızlarrr mutlu haftalarrrzemuszemus
beni özlediniz mi bakim...ben sizi çok ösledimm:gitme:

cuma günü evim yerleşti kızlar çoooook güzel oldu çok içime sindi:nazar: dün de evimdeydim ufak tefek elektrik matkap vs işleri vardı onları hallettik aşkımla...artık orda yaşamak istiyom beennnnnkaydirigubbakcemile

hayırlısıyla çook az kaldı Allah herkese yuvasında huzur ve sağlıkla yaşamayı nasip etsinn:Saruboceq:

GÜNAYDIN KIZLAR..İYİ HAFTALAR...

bu hafta cuma hemen olsa tatil başlasa...

didemcim evini dösemissin oh ne güzel az kaldı orda yasamana..resim isteriz :)

you know sende dösemişsin evini ne güzzel ,küçük aksilikler olur her zaman.

Günaydınlar..:dance:
didem ve you know kızlar güle güle oturun evlerinizde.
aynen bende hiç çıkmak istemiyorum evimden tüm h.sonu nişanlımla beraber evle uğraştık,cmtsi perdelerim geldi,çok güzel oldular.pazar da ikea dan tablo,dekoratif mumluklar,avizeler,konsol önüne,masaya konulcak süs eşyalarımızı tamamladık,sonrada getirdik evimize bir güzel yerleştirdik.kaydirigubbakcemile2 sonra nişanlım avizeleri elektrik işlerini halletti,bende o ara kırılcak eşyların hepsini bulaşık mak.koydum ,sonra da yerleştirdim.yarından itibaren 2 gün izinliyim,h.sonu gidicektik damatlık almaya hiç fırsat olmadı yarın gidicez,çarşamba da orduevine gidicez,yemek menüsünü belirliycez.:sm_cool:

Back