• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok anam benı cok etkılıyo
evlenınce kestığımız gun yanı onuda dısarda yaptırırım olduğu gıbı fakırlere verırım hayatta eve sokmam

kızlarr selamlar..neler yaptınız neleri halletiniz kimbilir ama geçmişi okuyamadım.
çok az zamanımız kaldı kaydirigubbakcemile2
biz damatlık işini hallettik çok şükür,sarar dan aldık tam takım,çok güzel oldu.ayakabısını ve kemerini de derimod dan aldık.bir de guess saat aldık.aşkımın da herşeyini halletmiş olduk böylelikle :dance:

kızlar bende gelinliğimi aldım :)) profilimde fotoğrafı bakmak isterseniz eğer
bu arada davetiyemizi bastırdık
mobilyalarımızı aldık
beyaz eşyalarımız evimize geldi
perdeler dikiliyor

elisaa cım maşallah süper gelinliğin süper süper:nazar:
eşyaların da hayırlı olsun canımbenim:1hug:

bugun askım geldi gidip çiçeğimi aldık mor güller gerçeğe benzer yapay olanlardan çok güzel top gibi bir buket oldu çok beğendim saklamak istiyorum çünkü saklarım bunu

kızlar benim düğünümede tam 7 gün kaldı 24 eylülde düğünüm 23ündede kınam var hiç heyecanı olmayan sakin beni heyecan basmaya basladı yavastan

günaydın kızlar hayırlı cumalara.s.
güne çok gülerek başladım inşallah da böyle gider...sengözlerimebaksanab

aybuerim böcüğüm hoşgeldinis canlarım:1hug:
bizi nişanlımla tanıştıran, ama sonrasında iğrenç iftiralarla beni karalamaya çalışıp arkadaşlığımızı bitiren vatandaş, kendisine davetiye vermedim diye bana bozulmuş...
insanlar ne garip ya ne garip:delphin: bi de 5 aydır konuşmuyoz yani yuh afedersiniz

dıdemcım boşver yüzsüzluk edıp bıde ıstedı mı
utanmaz gerıı nolcakk:mymeka:

hayırlı cumalar kızlar
sürekli ordan oraya koşturmakla geciyo zaman sürekli bişiler ayarlamam lasım
baya yoruldum yaaa ama zamanda az kaldı aklıma gelincede aglıorum bazen duygularım öle karma karışıkki

günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
bayram nöbetçi gelini Didem geldiiiiiii:hulya:

gunaydın cnm nasılsın
ben dün abımde kaldım

geldım evı temızlıyomm

gunaydın cnm nasılsın
ben dün abımde kaldım

geldım evı temızlıyomm

hoşgeldin canım iyiyim çk şükür..
ben temizlikten yıtmış oldum çalışarak otomatikman:roflol:
şaka maka evdeki son bayramım bu...kurban bayramında inşallah evli bir bağyan olacam, hem de ilk günü doğum günüm kurbanınkaydirigubbakcemile2

ayy yerlerı süpürdum sımdık sılmeye geldı

aman yaa keske evde olsaydım temızlık daha bast cnm abımde olmasaydım bu saate bıtırmıştım zaten

iş konusunda bı yazı yazdım dur lınk verım oku

Back