- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım ben de kendimi yaşlanmış hissediyorum = ) evle uğraşmak güzel hoş ama insandan da götürüyor ama yani yorgunlukk..neyse işlerimiz çok az kaldı bitti gibi bişey,hep balayını düşünüyorum valla,deniz kenarı,kum,güneş,ayaklarımı uzatıp güneşlenicem,takıcam paletlerimi denize açılcam,düğünden çok bunların hayalini kuruyorum = )))) sizde bunları düşünün ve rahatlayın kızlar = ))
iyi fıkır tatlım yaa....aynen canım ben de kendimi yaşlanmış hissediyorum = ) evle uğraşmak güzel hoş ama insandan da götürüyor ama yani yorgunlukk..neyse işlerimiz çok az kaldı bitti gibi bişey,hep balayını düşünüyorum valla,deniz kenarı,kum,güneş,ayaklarımı uzatıp güneşlenicem,takıcam paletlerimi denize açılcam,düğünden çok bunların hayalini kuruyorum = )))) sizde bunları düşünün ve rahatlayın kızlar = ))
sağol canımcım :)
esracım ben de aynı hayalleri kuruyom valla..özellikle şu evlilik sürecinde kimse kırılmasın, herkes memnun olsun diye didinmekten psikolojim bozuldu resmen...kendi kendimi " 5 ekim sabahı bunların hepsi geride kalmış olacak" diyerek motive ediyorumkaydirigubbakcemile3
you-knowcum abbacım hayırlı olsun bu arada:1hug:
darısı basına melegım.. hayırlısıyla.. yascam akkabının altına ama hepsi silincek malum babet alınca :))ı akşamlar kızlarr
ayy yaa ınanılır gıbı deıl 8 ay var derken sımdık günler var akannehir ve herkes nerdeyse bıtırmış hazrlıkları
darısı başıma ınş
cnm arkadaslarım benımm benım adımı ayakkabısına kurşun kalemle yazmayanı yolarım haa
you know uzulme cnm getıremezler mı
gunaydınnn
saol dıdemm hepımızın ınş hayırlara vesıle olur
ben bıraz hastayım ve yoğunum gene