• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

artık şaka maka çok az kaldı kızlar hayırlısıylaaazemuszemus saya saya günleri de bitiriyos...

böcük nerde bakim bu arada geldi de ben mi görmedimakannehir

merhana sonbahar gelınciklerııı... a.s. a.s.
ayy bu haftasonu geberdım yaaa yorgunluktan.. 10 parca az gelır 40 parcaya bolundum yani...
cumadan berı evcazımla ugrasıyorum..poff.. halıları ve tullerımı takmadım toz olur diye malum tam 1ay sonra evımde olcam cunku.. bide benım evım sahil yolunda o bakımdan arabalar gectıkce ucusan tozları dusunemıom geerci camlar kapalı olacak ama olsun yınede..
bugun boschtan aldgımız bulasık ve camasır mak. servıscı gelmıs aşkım daha orda garıbım ben geldımde o ugrasıyor orda tek basına.. benı nası bıraksın anacım mazallah dugun öncesi yaa bişi olursa demii ;) :))) deli bunlar yaa... sımdı zırt pırt benı arıyor benımkısı su nerde bunu nereye koyayım gibi..

sizlerde ne var ne yok.. off ben sımdı gelın mı olacagım yaaa... sankı gelın olunca 5yas buyumusumde tum sorumlululları almısım gibi oldu..garip bişeyyaaaa...

bugun fotoğrafcının parasını verdikkkkk gitti paracıklar kaydirigubbakcemile4 olsun hersey çok güzel olacak herşey

aynen canım ben de kendimi yaşlanmış hissediyorum = ) evle uğraşmak güzel hoş ama insandan da götürüyor ama yani yorgunlukk..neyse işlerimiz çok az kaldı bitti gibi bişey,hep balayını düşünüyorum valla,deniz kenarı,kum,güneş,ayaklarımı uzatıp güneşlenicem,takıcam paletlerimi denize açılcam,düğünden çok bunların hayalini kuruyorum = )))) sizde bunları düşünün ve rahatlayın kızlar = ))

aynen canım ben de kendimi yaşlanmış hissediyorum = ) evle uğraşmak güzel hoş ama insandan da götürüyor ama yani yorgunlukk..neyse işlerimiz çok az kaldı bitti gibi bişey,hep balayını düşünüyorum valla,deniz kenarı,kum,güneş,ayaklarımı uzatıp güneşlenicem,takıcam paletlerimi denize açılcam,düğünden çok bunların hayalini kuruyorum = )))) sizde bunları düşünün ve rahatlayın kızlar = ))

esracım ben de aynı hayalleri kuruyom valla..özellikle şu evlilik sürecinde kimse kırılmasın, herkes memnun olsun diye didinmekten psikolojim bozuldu resmen...kendi kendimi " 5 ekim sabahı bunların hepsi geride kalmış olacak" diyerek motive ediyorumkaydirigubbakcemile3

you-knowcum abbacım hayırlı olsun bu arada:1hug:

ya bizde balayına praga gidecektik ama vize çıkmadı mafoldumben domuz gribi yüzünden vize verilmiomuş kendimi nasıl hazırlamıştım bayram turlarına denk gelseydi vizeye gerek yokmuş ama bizimki balayı turu olacağı için 2 kişi olacağımız için vize mecburmuş oda yok işte mafoldumben
fethiye fln gidecez bellide deil hevesim kaçtı hiç ilgilenmiyorum aşkım bakıo onlara

yaa aynen bende çok sıkıldım ev işi güzel ama diğer işler,davetiyeleri yazmam lazım,isim listesi çıkardım,ama arada eksikler çıkıyor,beni en çok geren düğün.kaç kişi gelicek ne olucak,nasıl olucak.
böcüğüm nerde ya gerçekten de sabahtan beri yok.

slm kızlar bende carşıya gittim yine bugun beyaz rugan babet aldım değiştirirm belki diye ufak tefek şeyleri aldım gelinliğime baktım nasıl olmuş diye ama perşembe giyicem o güne teslim alırken şimdi tam bitmedi ben milyon tane kusur bulurum
hayırlı olsun evler yerleşmiş resim istiyorus ama biiiiizzzz
şaka maka benimde 19 gün kaldı yaaa

kızlar nerelerdesiniz bugunlerde durgunluk var buralarda herkes telaş içinde bende ayakkabı almıştım bugun bitane daha gördum daha guzel nikahta onu düğünde aldığımı giyerim dedim ama 37 numarası yoktu :gitme:

ı akşamlar kızlarr

ayy yaa ınanılır gıbı deıl 8 ay var derken sımdık günler var akannehir ve herkes nerdeyse bıtırmış hazrlıkları
darısı başıma ınş

cnm arkadaslarım benımm benım adımı ayakkabısına kurşun kalemle yazmayanı yolarım haa

you know uzulme cnm getıremezler mı

iyi fıkır tatlım yaa....
suna sınırımden ölceemm yaa öfff... herseye herkese catıyorum aşkımda benım bu ani değişimime sasırmıs vaziyette...
suan buraya bile zor girdim annemın haberı yok ahh bi ogrenseee bana demedignii bırakmaz..
dugunu dusunmek ev esyası oldu olmadı yok eksık fazla oldu nere koycam derdi dusun dusun ınsanı yoruyor yaaa...
kendıme vakıt ayıramadım.. bazı aksılıkler oldu onlarla bagusuyorum.. mobilyacımızın tekı bizi sallayıp duruyor..getırmıyor esyamızı :(( bu carsambada vermezse ya paramızı alıcaz 3900 bin tl yaa dile kolay bu kadar para verdık biz adamlara.. yada ordan beyendıgımız esyaları alıcaz mecburen offf allahımm..

esracım ben de aynı hayalleri kuruyom valla..özellikle şu evlilik sürecinde kimse kırılmasın, herkes memnun olsun diye didinmekten psikolojim bozuldu resmen...kendi kendimi " 5 ekim sabahı bunların hepsi geride kalmış olacak" diyerek motive ediyorumkaydirigubbakcemile3

you-knowcum abbacım hayırlı olsun bu arada:1hug:
sağol canımcım :)
ı akşamlar kızlarr

ayy yaa ınanılır gıbı deıl 8 ay var derken sımdık günler var akannehir ve herkes nerdeyse bıtırmış hazrlıkları
darısı başıma ınş

cnm arkadaslarım benımm benım adımı ayakkabısına kurşun kalemle yazmayanı yolarım haa

you know uzulme cnm getıremezler mı
darısı basına melegım.. hayırlısıyla.. yascam akkabının altına ama hepsi silincek malum babet alınca :))

gunaydınnn

saol dıdemm hepımızın ınş hayırlara vesıle olur
ben bıraz hastayım ve yoğunum gene

merhaba kızlaar

bugün anca geleebildim.kandiliniz mübarek olsun.

sersem gibi oldum bugün yoğundum biraz..

kimse de yok bugün burda nerde herkes...

böcüğüm takıların ne güzelmiş.o katlı servisten ben de gördüm burda grisi daha güzel hem camdı.güle güle kullan hepsini...ayakkabın da çok seker çok da pahalıymış :D dün ben de aldım kendiimi kaptırıp 3 tane aldım ...

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun
ya ben neden görmedim ayakkabıları takıları fln

tskler cnm benımm cok tskler

you know ceyıs topıcındeydı cnm

bu arada bu ay sonu işi bırakıyorum iş bulmadım ama dayanamıyorum encok sızlerı özluycem:gitme:

öf kızlar işten güçten yazmaya fırsat olmuyo bi türlü yaekafamçokkarıştı
böcük ciddi ciddi ay sonunda çıkıyosun yani.. Allah yardımcın olsun canım, yeni iş bulmadan çıkmak çok zor oluyo ama tahammül edemediğin bi yerde çalışmaya devam etmek de psikolojik olarak çok yorucu:teselli: her iki durumu ad yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum...hayırlısı

Back