• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hayırlısı olsun you_know inşallah istediğin gibi olur yaa ben bu yaz tatil yapamadım
ama şöle hafif bronz bi gelin olmak istyorm sizce ne yapmaalıyım solaryummu yoksa
şu güneşsiz bronzluk saglayan kozmetşk ürünlerimi??

solaryumu kesinlikle tavsiye etmem kremler var sürdüğün an bronz oluosun ben zaten esmer olduğum için yok öle derdim :kedi:

bende öle cok acık renkli diilim ama tek renk olmak istiyırum ne kadarda olsa güneşten bazi ton farklılıkları oldu o kremlerden alıcam herlade
önce bi denicem ona göre düğüne yakın yapıcam tekrar

günaydın kızlar...

bugün nasılsınız dün çok yoğundum giremedim hiç..

dünden beri aşkıma ulaşamıyorum hatlar resmen çöktü ya..kardeşiyle haberleştik artık biz de...

selde ölenler ve şehitlere de çok içim acıdı Allahım ailelerine sabır versin :(

günaydın kızlar...

bugün nasılsınız dün çok yoğundum giremedim hiç..

dünden beri aşkıma ulaşamıyorum hatlar resmen çöktü ya..kardeşiyle haberleştik artık biz de...

selde ölenler ve şehitlere de çok içim acıdı Allahım ailelerine sabır versin :(

gnaydın canım hoşgeldin:1hug:
bende de yoğunluk var şu sıralar..
yarından itibaren yine 3 gün izinliyim eğer havalar el verirse inşallah yarın çeyizlerim taşınacak..bu yağışlarda Allah yardımcısı olsun herkesin:Saruboceq:
ve telefon hatlarının durumu feci hakkaten yaniakannehir

günaydın kızlarr
dünden beri başka hattımı kullanıyorum vodafone ikitelli santraline su basmış.benimde yarın akşam üstü perdeler gelicek,bu yağmurlu havada da insanın hiç bişey yapası gelmiyor.bende iznimi ayarladım dün verdim,parça parça izin alıcaktım ama vazgeçtim,25 eylül de izne çıkıyorum,bidaha 26 ekim de gelicem,4 hafta izin aldım.zaten cmtsi pazarlar sayılmıyor.kaydirigubbakcemile2

esracım sen de hoş geldin canım:1hug:
ben haftasonları çalışmadığım haftaların cuma günlerini alıp izinleri birleştirdim ama asıl izne 30 eylülde başlıcak ekim in 15 ine kadar yokum inşallahzemuszemus

günaydınn

şebeke hala yokk off delırcem
dün gece geldı şuanda full cekıyo görunuyo ama şebeke yok
yanımdakı abı ile aynı hattı kullanıyoruz onunki cekıyo
wod. arıyom dırek ıkıtellı ıle ılgılı haberı dıyo sankı bılmıyok:mymeka:

nan hepınız gıdıyonus enaz 15 gün yoksunuz ben ne etcem :gitme:

ben yarından itibaren 3 gün izinliyim yine...onun için biriken işlerimi halletmeye çalışıyom kızlarrrr:bbo:

ınş esracımm hayrlısı olsun
dıdem benı düğüne davet ettı sen etmedın hıhh beklıyoz bılesın
haa gelebılır mıyım bılmım onuda neyse 1 hafta kala davetıye ıstıyom özelıme atarsın demı yaa

dıdem kolay gelsın
aybuer nerde acep
bende kacıyomm cunku yoğunum cok öptum
pamık da gelmemış

Selam canlarım
herkes nasıl
benim koşturmacalar arttı. evde neti kapattım bu yüzden siteye giremiyorum. şimdi gelinlikçiye gittim ordan dönğşte cafeye girdim.
gelinliğim bitmiş onu teslim alacam inşallah.
sizin nasıl gidiyor telaşeler? inşallah hepiniz tatlı tatlı geçiriyorsunuzdur bu günleri Şeniz

ayy bir an önce geçse şu günler :jeyyar: aşkıma kavuşsam
canları ben çıkıyorum. bir daha Allah kerim ne zaman girerim nete.
herpinizin allah yardımcısı olsun.

hayırlı cumalar
tukkanı ben acam barı

dıdem ızınlı:sinifsinif:aybuer yoğundur
esra burda:lepi:
pamık yok daha

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

sabahtan işlerimi bitirdim bugün bakalım hala yoğun olacakmıyım..

dün baya stresli bir gündü..

didem bugün ev temizliyor Allahım bize de kısmet etsin o günleri innşallah...böcüğüm üzülme ben de varım herkes gidecek biz kalıcaz :(

pastacım hoşgeldin çok az kalmıs senin de..

ranunu hoşgeldin Allah tamamına erdirsin inşallah bir yastıkta koocayın..

bizde bugün perdeleri sipariş edicez tv ve buzdolabını alıcaz geriye bi avizelerimiz kalıyo =)

Allah ev kuran herkese kolaylık versin çok yorucu ve masraflı bişeymiş =/

Back