• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar...

you know üüzülme cnm ya içine siner inşallah..

ahh evet yagmurdan dimi sabahtan beri nişanlıma gönderdiğim mesajlar ulaşmadı neden diyordum ben de..

gunaydın
benım hat cekmıyo aynı hatlı aşkımınkı cekıyy
işyerımı arıyo delırcem yaa:mymeka:
yağmur durdu ama işe yüzerek geldım ama cok sevyom ben bu mevsımı:lepi:

you know üzülme cnm bulsunlar senın ıstedığını öle hemen dıktrmıycem olmaz

ben yazdım benden sonra gelen olmadı baya
sonra sen geldın işte:lepi:
ay ne heycanlı cnm yaa tesetturlu olcaksın sanırım

canım sana bişi sorcam yazının altında tarih çıkıyo ya şu kadar zamandır birlikteyiz yada kavuşmamıza şu kadar ay kaldı diye onu nasıl yapıyosunuz

kızlar günaydın..bende şimdi yazabildim çok yoğundum.
bende aynen ya nişanlıma sabah msj çektim başarısız dedi önce sonra beklemede dedi,sonra bende evden aradım,öyle konuştuk,hatlar gitmiş zaten,internetteki gazatede okudum.

canım alttaki takvimi sohbet bölümünde ilk sayfada başta yazılıyor,evlilik takvimi nasıl yapılır diye,orda adım adım anlatyr,ordan yardım alabilirsn

kızlar günaydın..bende şimdi yazabildim çok yoğundum.
bende aynen ya nişanlıma sabah msj çektim başarısız dedi önce sonra beklemede dedi,sonra bende evden aradım,öyle konuştuk,hatlar gitmiş zaten,internetteki gazatede okudum.

günaydın canım.ya ole bi yağdı ki maşallah hatlar gitmzse ayıpdelikafadulden

kızlar ben buralardayım ama işler çok yoğun zapıtacammmkafamçokkarıştı
bizim işyerinde internet sınırlı gazeteler bile yasak...hiç bişeyi takip edemiyom dışarda darbe olsa haberimiz olmayacakÇok üzgünüm çoook

kızlar neye sevindim onu sölemedim sırnaşık şey
takvimi yaptım çok şükür
ben çıkıyorum biraz işim var ve saat 3 gibi bugün ilk kez gelinlık provama çağırdılar ayyy çok merak ettim ya:dance:

bıdış gule gule cnm ne demek

dıdem kolay gelsın cnm bız tv hıc kapatmadık ızlıyom sureklı ıkıtellı bıze cok yakın 10 dk mesafede

aybuer esra nerde

bugun gittim kızlar moda evine istediğim papatyalardan aldım bikaç tane bana bulamadık demişlerdi :olmaz:ama ben buldum diktirdim bakmak için benim istediğim şekilde çok sade oluyor gelinlik deilde abiye gibi :sinifsinif: onların diktiği papatyaya baktım aldığım yerdede sormuştum onların diktiği fransız dantelinden papatyaymış :kedi: daha kaliteliymiş tek tek diktiriorum hepsini ışıkta daha güzel duruyor ortalarada minik taşlar dikecekler sade ama tam gelinlik oluyor bugun bu biras içime su serpti
yarında perdelerim hazır kızlar yatak odam tabiki morrrr salonum kahve krem oturma odam fransız güpürüymüş kırık beyaz (çünkü oturma grubumu daha almadık cuma gunu gidince alacaz her renge uysun diye perdeyi beyaz aldım ) mutfağım kırmızıııııııı zemuszemus annem yemek takımıma uygun pecete masa örtüsü fln diktirmiş onlarıda alcaz cuma sabahıda erkendennnnnnnn aşkuşuma gidioz

ay cnm hadı gözun aydınnn

kırmızı rengı hayatım boyunca hıc kullanmadım takii kk ıle tanışana kadr ondan sonra kırmızı hastası oldumm
herseyın hayrlı olsunn cnm

evet cnm hayırlısı ben hep mutfağımı kırmızı hayal ediodum ölede olacak inş

Back