• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

amin prensescim.bizim zaman olarak tek biraz etkileyen hazırlıklarının çoğunlukla ramazan ayına denk gelmesi oldu,hem oruç hem hazırlıklar biz sonbahar gelinleri eminim dha çok yorulduk..

evet canım orası öyle,sonucu görmek çok keyifli oluyor.oruçluyken hiç bi işe elini sürmeyen ben,kendi evime gdince ordan oraya koşturuyorum.kaydirigubbakcemile3
bi bakıma ramazandan sonra evlenmemizde çok iyi oldu aslında,tam eve alışamadan,yemek yapma,temizlik falan,bide iftara,sahura yemek hazırlıycaktık.seneye Allah izin verirse 1 yıllık evli olucaz,o yüzden çok çok zor gelmez.yerimseniben

KIZlar yaa bi gelmiyorum konusuyosunuz da konusuyosunuz :)

esra nasıl oluomus cnm o çöp kovası değişik fiyatı ne kadarmış...

hoşgeldin bıdışş valla ben iş güç koşturuyom fırsat buldukça da yazıyom buralara
sen nasılınnn

hoşbuldum canım adın didem sanırım sanki kafiyeli oldu he ne derdinsırnaşık şey
valla dün akşamın yorgunluğu var üzerimde dün yorganları nevresimledik hurçladık
ütü işlerimi hallettim.çamaşır patik tülbent onalrı hurçladık annecimle.erkek tarafına bohçalarını hazırladık pek bi şık oldu yavvvvdelikafadulden

hoşbuldum canım adın didem sanırım sanki kafiyeli oldu he ne derdinsırnaşık şey
valla dün akşamın yorgunluğu var üzerimde dün yorganları nevresimledik hurçladık
ütü işlerimi hallettim.çamaşır patik tülbent onalrı hurçladık annecimle.erkek tarafına bohçalarını hazırladık pek bi şık oldu yavvvvdelikafadulden

evet canım Didem bena.s. bizde de dün teyzemler sağolsun bütün ütü ve hurçlama işlerini tamamlamışlar bugüne biraz işleri kalmış..
benim de şu 2 gün içinde valizimi tamamlamam lazım eşyalar topla topla bitmiyo:bbo:

evet canım Didem bena.s. bizde de dün teyzemler sağolsun bütün ütü ve hurçlama işlerini tamamlamışlar bugüne biraz işleri kalmış..
benim de şu 2 gün içinde valizimi tamamlamam lazım eşyalar topla topla bitmiyo:bbo:

bende burcu canım memnun oldumvereliniortak
sen çalışıyosun sanırım ben evde olduğum için her işimi kendim yapıyorum.
valla sorma topla topla bitmek bilmiyo her çekmeceden dolaptan bişilerim çıkıyor mutfak eşyalarımı koli yapıcaz onlar kaldı tek.benim çeyizim bayramın bittiği h.sonu gitcek inş.
gelinliğini gördüm çok hoş o gün ne heyecan olcak bizde düşündükçe bi tuhaf oluyorum.kaçta senin nikahın benim 2.30da davetiyem ve nikah şekerlerımıde teslim aldık.son soru gelinliğini hangi moda evinden aldın yada dikilmemi:1rolleyes:

hoşgeldin bıdışşş ne güsel hurclamışssız biz bide ceyiz serdik ben onları toplamakla ugraşıcam sonra
benimde yapacak bişeyim yok oturdum davetiyeleri zarflıorum bin tane davetiye anca biter hemde heyecandan nasıl gectiğini anlmıyorum zamanın

bende burcu canım memnun oldumvereliniortak
sen çalışıyosun sanırım ben evde olduğum için her işimi kendim yapıyorum.
valla sorma topla topla bitmek bilmiyo her çekmeceden dolaptan bişilerim çıkıyor mutfak eşyalarımı koli yapıcaz onlar kaldı tek.benim çeyizim bayramın bittiği h.sonu gitcek inş.
gelinliğini gördüm çok hoş o gün ne heyecan olcak bizde düşündükçe bi tuhaf oluyorum.kaçta senin nikahın benim 2.30da davetiyem ve nikah şekerlerımıde teslim aldık.son soru gelinliğini hangi moda evinden aldın yada dikilmemi:1rolleyes:

canım teşekkür ederim gelinliği gaziosmanpaşa da bi modaevinden aldım; hazır modeldi üstüme uyduruldu...
nikahımız akşam 6 da olacak, şeker ve kına malzemelerini de bu hafat sonu halletçez inşallaha.s.

hoşgeldin bıdışşş ne güsel hurclamışssız biz bide ceyiz serdik ben onları toplamakla ugraşıcam sonra
benimde yapacak bişeyim yok oturdum davetiyeleri zarflıorum bin tane davetiye anca biter hemde heyecandan nasıl gectiğini anlmıyorum zamanın

hoşbuldum pamuklu prenses nasılsın yoruluyoruz ama tatlı telaşlar zemuszemus
hurçladık valla akşam annemle.çeyiz gidince kendi evime sercez zaten.bizimde 750 davetiye.bende zarflıcam erkek tarafınında nişanlım zarflladı dağıtmaya başladılar onlar.

burcu maşallah halletmişsiniz canım,bende çalıştığım için annem yapıyor o işleri.ya ben eşya toplamayı hiçç sevmiyorum aslında ama mecbur.ben en çok mutfak eşyası yerleştirmeye bayılıyorum =) bu arada benim davetiyem düğün yemekli olucağı için 350 adet o yzden kolay oldu,gerçi zaten hepsini görümcem zarfladı sağolsun = )

canım teşekkür ederim gelinliği gaziosmanpaşa da bi modaevinden aldım; hazır modeldi üstüme uyduruldu...
nikahımız akşam 6 da olacak, şeker ve kına malzemelerini de bu hafat sonu halletçez inşallaha.s.

benimde bağcılar özden gelinlik moda evinde dikiliyor sitesi var bakabilirsin istersen canım.kına malzemelerini eminönünden aldık biz ramazandan önce kına kutularımı aldık baya çeşit var çerez koymak içinde tülden kırmızı keseler aldık.bindallı aldım abiye aldık bide.sadece gelinlğim kiralık oda 1.50a dikiliyo orjinal inci ve taşlardan

kına sepetimi ve kına tepsimide aldım 40 tanede halay mendili.kızlar gelinliğime özden gelinlik sitesinden bakabılırsınız 16. gelinlik ama benim kapalı olcak.mankenleri ise simge tertemiz ve tuğba altıntop

KIZlar yaa bi gelmiyorum konusuyosunuz da konusuyosunuz :)

esra nasıl oluomus cnm o çöp kovası değişik fiyatı ne kadarmış...

canım böyle otomatik elini gösteriyorsun,o algılıyor ve açılıyor kendi kendine kapağı.valla fiyatını hatırlamıyorum canım pazar gidip almayı düşünyrm söylerim sanada..
burcu baktım çok hoş gelinliğin,yerimseniben bende çok şükür kınayla ilgili herşeyimi hallettim,bi çerez kaldı,o da taze olsun diye,1 hafta kala alıcaz.

sağol canım.. bende kınayla ilgili herşeyi hallettim bizde çerezi taze paketlicez kızlar ben şimdi dişçiye gidiyorum dolguları yaptırcam by by

ben geldim kızlar ama moralim çok bozukk:gitme:

bugun moda evine gittim :sinifsinif: bktm gelinliğimin ilk provası giydim beden boy hersey hoş ama üzerindeki papatyalar istediğim gibi deil :sinifsinif: ben kabarık istiyorum kadın biras daha ışıltılı olsun diye dantel papatya dikmiş :sinifsinif: daha doğrusu dikmemiş iğnelemiş şimdi bana göstermek için ben bunları istemiyorum dedim bir sürü ikna etme çabaları :sinifsinif: moralim bozuldu 16 gunum kaldı ya yarın tekrar gidecem hala ısrar ederse onlarda diktirmicem oraya :gitme:
bugunlerde bütün uğursuzluklar beni buluyor deli olacam :gitme:

ben geldim kızlar ama moralim çok bozukk:gitme:

bugun moda evine gittim :sinifsinif: bktm gelinliğimin ilk provası giydim beden boy hersey hoş ama üzerindeki papatyalar istediğim gibi deil :sinifsinif: ben kabarık istiyorum kadın biras daha ışıltılı olsun diye dantel papatya dikmiş :sinifsinif: daha doğrusu dikmemiş iğnelemiş şimdi bana göstermek için ben bunları istemiyorum dedim bir sürü ikna etme çabaları :sinifsinif: moralim bozuldu 16 gunum kaldı ya yarın tekrar gidecem hala ısrar ederse onlarda diktirmicem oraya :gitme:
bugunlerde bütün uğursuzluklar beni buluyor deli olacam :gitme:

canım üzülme yaa inşallah istediğin gibi olur umarım

günaydın kızlar...
yağmurdan hep telefon hatları da gitmiş sabahtan beri nişanlıma ulaşamıyommafoldumben her yeri de sel basmış Allah yardımcısı olsun insanların...

you know canım inşallah istediğin gibi düzelitilir gelinliğin:1hug:

Back