Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldim sonbahar düğündaşlarım nasılsınız?
hoşgeldin bıdışş valla ben iş güç koşturuyom fırsat buldukça da yazıyom buralara
sen nasılınnn
hoşbuldum canım adın didem sanırım sanki kafiyeli oldu he ne derdinsırnaşık şey
valla dün akşamın yorgunluğu var üzerimde dün yorganları nevresimledik hurçladık
ütü işlerimi hallettim.çamaşır patik tülbent onalrı hurçladık annecimle.erkek tarafına bohçalarını hazırladık pek bi şık oldu yavvvvdelikafadulden
evet canım Didem bena.s. bizde de dün teyzemler sağolsun bütün ütü ve hurçlama işlerini tamamlamışlar bugüne biraz işleri kalmış..
benim de şu 2 gün içinde valizimi tamamlamam lazım eşyalar topla topla bitmiyo:bbo:
bende burcu canım memnun oldumvereliniortak
sen çalışıyosun sanırım ben evde olduğum için her işimi kendim yapıyorum.
valla sorma topla topla bitmek bilmiyo her çekmeceden dolaptan bişilerim çıkıyor mutfak eşyalarımı koli yapıcaz onlar kaldı tek.benim çeyizim bayramın bittiği h.sonu gitcek inş.
gelinliğini gördüm çok hoş o gün ne heyecan olcak bizde düşündükçe bi tuhaf oluyorum.kaçta senin nikahın benim 2.30da davetiyem ve nikah şekerlerımıde teslim aldık.son soru gelinliğini hangi moda evinden aldın yada dikilmemi:1rolleyes:
hoşgeldin bıdışşş ne güsel hurclamışssız biz bide ceyiz serdik ben onları toplamakla ugraşıcam sonra
benimde yapacak bişeyim yok oturdum davetiyeleri zarflıorum bin tane davetiye anca biter hemde heyecandan nasıl gectiğini anlmıyorum zamanın
canım teşekkür ederim gelinliği gaziosmanpaşa da bi modaevinden aldım; hazır modeldi üstüme uyduruldu...
nikahımız akşam 6 da olacak, şeker ve kına malzemelerini de bu hafat sonu halletçez inşallaha.s.
KIZlar yaa bi gelmiyorum konusuyosunuz da konusuyosunuz :)
esra nasıl oluomus cnm o çöp kovası değişik fiyatı ne kadarmış...
ben geldim kızlar ama moralim çok bozukk:gitme:
bugun moda evine gittim :sinifsinif: bktm gelinliğimin ilk provası giydim beden boy hersey hoş ama üzerindeki papatyalar istediğim gibi deil :sinifsinif: ben kabarık istiyorum kadın biras daha ışıltılı olsun diye dantel papatya dikmiş :sinifsinif: daha doğrusu dikmemiş iğnelemiş şimdi bana göstermek için ben bunları istemiyorum dedim bir sürü ikna etme çabaları :sinifsinif: moralim bozuldu 16 gunum kaldı ya yarın tekrar gidecem hala ısrar ederse onlarda diktirmicem oraya :gitme:
bugunlerde bütün uğursuzluklar beni buluyor deli olacam :gitme: