2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

biz bunları nisan gibi aldık 2halı orta sehpa böle süslü pullu işli bi yatak örtüsü örgü bataniyeli nevresim takımı hepsi 7.250 tuttu canım

darısı başına
biz orta halli bişi almak istedik hem malum mali kriz hemde biz şimdi kira oturcaz tanışınacak falan ilerde kendi evimiz olunca değiştirirz dedil ama ben bunlarıda cok begendim şimdi evde bulduk yaa iyice heyecan bastı onlar gelecek herşey yavaşa yavaş orta cıkmaya başladı
haftaya carşamba nişanlım izinli gidip nikah tarihi alıcaz bide gitmişken perdeleri diktirmeye vercez ayy düşündükce elim ayagım titriyo

kızlar selam..keyifler nasıl bakalım..
prenses güle güle hayırlı günlerde kullan canım mobilyalarını :)) benmde eylülde gelicek eşyalarım..
dün eve gittik nişanlımla elimizde metre heryeri ölçtük tekrardan.mutfak dolaplarını koçtaştan bakmaya karar verdik.bugün de eve dekorasyoncu gelicek,bakalım ne kdar fiyat vericek.

esra h geldın cnm
son hız evlılığe doğru yol aldınız
burda kımseın daha nıkahı olmadı demı

anladım cnm
bızmkı bellı deıl
aılem gelcek konusulcak
belkı bızım düğün deıl nıkah olur

zemuszemus kızlar çok mutluyum bugün gelinlik beğendik ve 2 hafta sonra dikilmeye başlayacak. resmini çekemedim katalogdan. tek parça bir gelinlik. etek uçları ve üst kısmı dantellerle işlemeli. kuyruğu var. istediğim bir modeldi. çok da içime sindi. önce 1800 tl ye yaparım dedi moda evinin sahibi. sonra tanıdık devreye girdi 1200 e düştü en son 1000 yaptı o da büyük çabalar sonucunda kaydirigubbakcemile2 . çok güzel birşeymiş. hele bi dikilmeye başlansın provalara gideyim herhalde o zaman daha büyük heyecan olacaktır

Kızlar nasılsınız?

Hepinizi çook özledim. ınşallah hepiniz çoook iyisinizdir.
Roselinden haber aldınızmı hiç?

Ben çok heyecanlıyım. Sizlerlede paylaşmak istedim.
Ablamlar 2. kez tüp bebek yaptırdılar. Haftaya Perşembe 23 Temmuz sonuç belli olacak.
ınşallah hayırla sağlıkla evlatlarına (bende yeğenime) kavuşurlar inşallah...
Dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok öpüyorum...

günaydın kızlar..

nehircim gelmiş,hoşgelmiş,inşallah canım olumlu sonuclanır güzekl haberi yazarız buraya,senin yiğen hasretin,ablanların evlat hasreti diner inşallah...

rosellinden bir haber yok tatlım ya bir gitti pir gitti hafta sonu düğünü vardı noldu bilmiyoruz...

pastacım hayırlı olsun gelinliğin fiyatı da güzel bizimle foto paylaş inşallah kısa zamanda meraklıyız :D

gunaydınnn
daha işlere baslamadan yazım dedım
nehırım h geldın roselınde aynı sen
bı gıden gerı gelmıyo:mymeka:

pastacım hayrlı olsun cnm
nehırım ınş sağlıcaklı bı yığenın olur
ruyamda hamıle bayan gormustum demekkı bunu duycakmışım

gunaydın askım sefkılım nasılsın
aksam sınır oldum ya benım evdekı pc cok yavas
ustelık 1200 tl aldık casper
neden oluyo bılmım yaa delırcem hee
en ıyısı abıme emanet etmeden kendım bır bılene format attırım
dunde faceden sorun vardı hıc bı ıslem edemedım
bırısı benım yerıme gırmış sankı
cunku benım hıc ızlemedığım yenı eklenen resımlerde bıle
sen ve .. bunu beğendı yazıyordu alla alla dedım
sıfremı deıştım ama ne vıdeo ızeleyebıldım neden ark lıstemdekılerı yenıleyebıldım
:bbo:

aybuer resmı ceyıs topıcıne koydum cnm
esracım h geldınn nasılsın

ayy bız dun gene konustuk ve karar verdım düğün salonu tutmayıp nıkah olcak nıkahtan sonrada
yemeğe gtcez
düğün salonu tutmak ıstememe sebebım
2500 tlden baslıyo
ve benım abımler yuzunden bıze fazla kısı gelmez cok yakın akrabalarım harıc
cunku babamlar olmayalı kımsenın düğününe gtmedıler benımkısınınde akrabası cok yok
boşuna vermeyek dedık
tabı aılemınde gorusu onemlı ama bende ıstemıyom düğün
hatta askıma dedım sırf ılk dansımız ıcn ıstıyom ana dıo bunun ıcın mı uzuluyon
nıkah öğlen olur sonra yemeğe gıderız dıo
aksamda eve gıder ustumuzu değişır sabaha kadr eğlence yerlerınde dans ederık:roflol:

gunaydın askım sefkılım nasılsın
aksam sınır oldum ya benım evdekı pc cok yavas
ustelık 1200 tl aldık casper
neden oluyo bılmım yaa delırcem hee
en ıyısı abıme emanet etmeden kendım bır bılene format attırım
dunde faceden sorun vardı hıc bı ıslem edemedım
bırısı benım yerıme gırmış sankı
cunku benım hıc ızlemedığım yenı eklenen resımlerde bıle
sen ve .. bunu beğendı yazıyordu alla alla dedım
sıfremı deıştım ama ne vıdeo ızeleyebıldım neden ark lıstemdekılerı yenıleyebıldım
:bbo:

günaydın canım bugün biraz daha iyyim dün sersem gibiydim...

en iyisi bi format attır canım canavar gibi olur pc :D ben de hemen çıktım dün bi duş aldım kendime geldim sonra biraz annemle muhabbet ettik yattım hemen deliksiz uyumusum dün :)

bir ara bahsetmişstim hatırlarsan sorunlardan onlar biraz depreşir gibi olyor bazen ondan canım sıkılıyorr ,ahhh çok uzun süre nişanlılık hiç iyi değilmiç...hayırlısı...

evt cnm hıc ı deıl ama naparsın maddı ımkansızlıklar yuzunden
olsun cnm sız genede sabredın emı

bıde bı gerı sayfayı okuyup fıkrını alım senın

Back