2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar

ya sabah sabah kafanızı şişirmek istemiyorum ama nolur bana bi akıl verin =( dünden beri ben bende değilim.akşam aşkımı arayıp enrique ıglesias ın hero şarkısını çok beğendiğimi düğün şarkımız olabileceğini söyledim.dinle sende bana haber ver düşünceni dedim.neyse aradı bir saat sonra dinlemiş çok beğenmiş bu olmalı bencede dedi ve arkasına kocaman bir AMA ekledi neymiş o dinlerken ablası odaya girmiş bu ne demiş oda durumu anlatmış ne yani yabancı şarkımı olucak hııı falan demiş (beğenmemiş kısacası) gelmiş bana bunu dio.gece gece hafiften tartıştık eğer o an aklımdan geçenleri söyleseydim tartışma baya büyürdü.iyide bu bizim düğünümüz neden bizim özelimize başkaları karışıyor hadi karıştı fikir beyan etti be adam sen neden kararından vazgeçiyosun off çok gerginim vallahi akşamdan beri dua ediyorum Allahım kalbime huzur ver die ama henüz sinirim geçmiş değil

ve bugün görümcem ve kayınvalidemle buluşucam eğer konusu açılırsa biz buna karar verdik beğendik diycem kim kırılırsa kırılsın hep ben kırılacağıma birazda başkaları kırılsın :delphin:

1 sankı bende akıl varda sana vercem
2 bı şarkı ıcın mı bu dert allah baska dert vermesın
3 bu şarkıdan ne anladın yanı ıkınızınde yabancı dılı var mı

iyiim böcüğüm sen nasılsın.yani sizde öyle yaparsınız canım takma kafana,yeter ki gönüller bir olsun..
benmde sabah moralim iyiydi şu anda ise berbat..ya doğalgaz açmak için gelicek adamlar,evde beklemen gerekiyormuş,ev boş kim oturupta bekliycek neyse binbirtürlü lafla şimdi gitti nişanlım bekliyor ama bir sinirlli ki anlatamam,babam çok yakın aslında eve, ama babamında iş var,ben diyemem ki git bekle bütün gün,ona da çok kızdı,şimdi köpürerek gitti öyle böyle..sinirlerimi bozdu benmde..

1 sankı bende akıl varda sana vercem
2 bı şarkı ıcın mı bu dert allah baska dert vermesın
3 bu şarkıdan ne anladın yanı ıkınızınde yabancı dılı var mı

kusura bakmayın arkadaşlar rahatsızlık verdim
size basit gelebilir ama beni gerdi işte
tekrardan özür dileyerekten aranızdan ayrılıyorum
hepinize mutluluklar...

ranunu canım nişanlınla konus tekrar siz karar vermişsiniz sonuçta görümcen kayınavaliden bişey demezler sizin mutlu gününüz,inşallah çözülür tek sorununuz bu olsun...

esracım günaydın,sıkma tatlım sen de canını düğün öncesi gergin herkes olur böyle seyler...

ranunu bee sende şakadan hıc anlamıyon hee

canım bu düğün sızın baskasının fıkırlerı ıle nışanlanmadınızkı evlenesenızı deıl mı
sen ve o beğendıyse sorun yoktur
takma kafana ve beğendın hersey ıkınız ıstedığı ıcın olsun

allam yaa gıttı kıza bak hele şakadanda anlamıyoo
moralın duzelsın dıe yazdım ya

esracım pekı gelceklerı saatı soylemedıler mı yanı aksam uzerı yada öğlen gıbı
nan ne ınsnlar var
ee nışanlın calısmıyo mu adam işini bırakıp mı gıttı
sınırlenmemek elde deılkı
ınş erken gelırler

aybuer resmı ceyıs topıcıne koydum cnm
esracım h geldınn nasılsın

ayy bız dun gene konustuk ve karar verdım düğün salonu tutmayıp nıkah olcak nıkahtan sonrada
yemeğe gtcez
düğün salonu tutmak ıstememe sebebım
2500 tlden baslıyo
ve benım abımler yuzunden bıze fazla kısı gelmez cok yakın akrabalarım harıc
cunku babamlar olmayalı kımsenın düğününe gtmedıler benımkısınınde akrabası cok yok
boşuna vermeyek dedık
tabı aılemınde gorusu onemlı ama bende ıstemıyom düğün
hatta askıma dedım sırf ılk dansımız ıcn ıstıyom ana dıo bunun ıcın mı uzuluyon
nıkah öğlen olur sonra yemeğe gıderız dıo
aksamda eve gıder ustumuzu değişır sabaha kadr eğlence yerlerınde dans ederık:roflol:

canım istediğiniz gibi olur inşallah ee peki nişan olacak mı bence de nikah ve yemek artı arkadaslarla eglence çok güzel ama benim kesinlikle böyle sansım yok askım düğün hiç istemiyor o piste çıkamıyor korkusu var ama benim de başka seçeneğim yok düğünden başka...

ranunu canım nişanlınla konus tekrar siz karar vermişsiniz sonuçta görümcen kayınavaliden bişey demezler sizin mutlu gününüz,inşallah çözülür tek sorununuz bu olsun...

esracım günaydın,sıkma tatlım sen de canını düğün öncesi gergin herkes olur böyle seyler...

sağol canm evet doğru söylüyorsun şu dönemi kazasız belasız atlatalım inşş.
böcüğüm söylediler ama işte yine de tam ne zaman gelecekleri belli değilmiş,tel.gibi bir durum da yok yani sinir oldum.şimdi gitti bulmuş bi yerden sandalye evde oturuyor,dha da aramadım ne yaptın diye.zaten sinirli..
ranunu sende dediğin gibi öyle yap canım,valla ben hiç içimde tutmuyorum,biz böyle istedik böyle olucak de.

esracım pekı gelceklerı saatı soylemedıler mı yanı aksam uzerı yada öğlen gıbı
nan ne ınsnlar var
ee nışanlın calısmıyo mu adam işini bırakıp mı gıttı
sınırlenmemek elde deılkı
ınş erken gelırler

böcüğüm hiçbir zaman böyle şeylerde gelecekleri saatte gelmezler ki beklersin artık gelecekler diye..:oklava:

lady ne bıcım ınsanlar ya aynısı ablamında basına geldı
kadının o kadr yoldan getrdıler iştenn ettıler
bıgunluk parası kesıldı
ablamın iş çıkış saatı geldıler:mymeka:

evet canım öyle saçma sapan bi iş işte,şimdi nişanlım bana kızıyor ben ne yaptıysam,bana geçiyor ya nazı off bi an önce gelseler bari..

erkekler öle işte canım yaa ne yapacaksın boşver takma kafana
canım bide senin sadece düğün şarkına karışmışlar benim kayınvalideme begendğim geliniği
gösterdim direk ben begenmedim olmas dedi kadın yaa sanki kendi giycek ben begenedim dedim kusur buluyo hep yok sen şişmansın eteği kaparık iice şişman gösterir yok askısız güzel değil kayık kolu olsun falan falan sinirlendim yine :S:S:S

kızlarr çok mutlu oldum gelmiş adamlar,çok şükür,nişanlım aradı seside gayet iyiydi,düzelmiş hemen siniri :)))
en güzeli işte hiç bişeyine karıştırmıycaksın,ben gittim gelinliği beğendim ark.larımla,bide nişanlımı götürdüm,nişanlım çok beğndi tamam dedik,sadece şimdi ilk provaya gidicem o zaman kendi annemle,k.validemle gidicem..zaten iş işten geçmiş olucak :)))

valla bende ilk zamanlar bende kırılmasın darılmasınlar diyodum şimdi kendi istediğimi sölüyorum hiçte umrumda olmuyo gelinlğimde onlar karar vermeyecek ya bende başlayacagım diktirmye

esracım ohh rahatlamıssındır:)

ahhh keşke bizi bıraksalar bi başımıza ama nerdee ne güzel canım o yönden sanslısın.

yaaa merak ettim şimdi keşke fotosu olsaydı bitince görürüs artık hayırlısı olsun cnm

inşallah bir daha gidişimde katalogdan çekecem fotosunu. hem nişanlımda görmedi onada gösterecem

Kızlar nasılsınız?

Hepinizi çook özledim. İnşallah hepiniz çoook iyisinizdir.
Roselinden haber aldınızmı hiç?

Ben çok heyecanlıyım. Sizlerlede paylaşmak istedim.
Ablamlar 2. kez tüp bebek yaptırdılar. Haftaya Perşembe 23 Temmuz sonuç belli olacak.
İnşallah hayırla sağlıkla evlatlarına (bende yeğenime) kavuşurlar inşallah...
Dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok öpüyorum...

haklarında hayırlısı olsun. inşallah hayırlı nur topu gibi evlatları olur :ecrin_bebek:
günaydın kızlar..

nehircim gelmiş,hoşgelmiş,inşallah canım olumlu sonuclanır güzekl haberi yazarız buraya,senin yiğen hasretin,ablanların evlat hasreti diner inşallah...

rosellinden bir haber yok tatlım ya bir gitti pir gitti hafta sonu düğünü vardı noldu bilmiyoruz...

pastacım hayırlı olsun gelinliğin fiyatı da güzel bizimle foto paylaş inşallah kısa zamanda meraklıyız :D

sağol canım. ilk 1800 tl deyince :1shok: oldum ne diyeceğimi şaşırdım
gunaydınnn
daha işlere baslamadan yazım dedım
nehırım h geldın roselınde aynı sen
bı gıden gerı gelmıyo:mymeka:

pastacım hayrlı olsun cnm
nehırım ınş sağlıcaklı bı yığenın olur
ruyamda hamıle bayan gormustum demekkı bunu duycakmışım

sağol canım. kısa zamanda darısı başına inşallah :Saruboceq:
aybuer resmı ceyıs topıcıne koydum cnm
esracım h geldınn nasılsın

ayy bız dun gene konustuk ve karar verdım düğün salonu tutmayıp nıkah olcak nıkahtan sonrada
yemeğe gtcez
düğün salonu tutmak ıstememe sebebım
2500 tlden baslıyo
ve benım abımler yuzunden bıze fazla kısı gelmez cok yakın akrabalarım harıc
cunku babamlar olmayalı kımsenın düğününe gtmedıler benımkısınınde akrabası cok yok
boşuna vermeyek dedık
tabı aılemınde gorusu onemlı ama bende ıstemıyom düğün
hatta askıma dedım sırf ılk dansımız ıcn ıstıyom ana dıo bunun ıcın mı uzuluyon
nıkah öğlen olur sonra yemeğe gıderız dıo
aksamda eve gıder ustumuzu değişır sabaha kadr eğlence yerlerınde dans ederık:roflol:

salonlar çok pahalı. bizde tutmuştuk geçen ay dün başka yer tuttuk. burası çok uygun ve artıları çok. bahçesi var.çardaklarlar havuz yapay şelale falan birde otopark . hadi bunlar neysede 1400 tl ye tuttuk. bunun içinde stüdyoda 4 poz , birde kendi çektikleri resimleri albümleyip veriyolar. kamera, davetiyelerde onlara ait.diğerleri hep aynı pasta kuru pasta falan.
sade nikah olacak. sonra yemeğe gidelim dedik ama düşündümde bu çok pahalıya patlar bize. ben buralıyım ve yakın akrabamız genç olarak çok. herkes kendisini davet etmemi bekler. bakalım şimdilik askıya aldım yemek olayını

günaydın kızlar

ya sabah sabah kafanızı şişirmek istemiyorum ama nolur bana bi akıl verin =( dünden beri ben bende değilim.akşam aşkımı arayıp enrique ıglesias ın hero şarkısını çok beğendiğimi düğün şarkımız olabileceğini söyledim.dinle sende bana haber ver düşünceni dedim.neyse aradı bir saat sonra dinlemiş çok beğenmiş bu olmalı bencede dedi ve arkasına kocaman bir AMA ekledi neymiş o dinlerken ablası odaya girmiş bu ne demiş oda durumu anlatmış ne yani yabancı şarkımı olucak hııı falan demiş (beğenmemiş kısacası) gelmiş bana bunu dio.gece gece hafiften tartıştık eğer o an aklımdan geçenleri söyleseydim tartışma baya büyürdü.iyide bu bizim düğünümüz neden bizim özelimize başkaları karışıyor hadi karıştı fikir beyan etti be adam sen neden kararından vazgeçiyosun off çok gerginim vallahi akşamdan beri dua ediyorum Allahım kalbime huzur ver die ama henüz sinirim geçmiş değil

ve bugün görümcem ve kayınvalidemle buluşucam eğer konusu açılırsa biz buna karar verdik beğendik diycem kim kırılırsa kırılsın hep ben kırılacağıma birazda başkaları kırılsın :delphin:
canım sen ve nişanlın beğendiyse başkalarına birşey demek düşmez açıkçası. fikir beyan edilir ama doğru bi üslupla. siz beğendiyseniz öyle devam et. kimse kırılmasın diye taviz veriyoruz herşeyden. sonrada içimizd ekalacak birçok şey

erkekler öle işte canım yaa ne yapacaksın boşver takma kafana
canım bide senin sadece düğün şarkına karışmışlar benim kayınvalideme begendğim geliniği
gösterdim direk ben begenmedim olmas dedi kadın yaa sanki kendi giycek ben begenedim dedim kusur buluyo hep yok sen şişmansın eteği kaparık iice şişman gösterir yok askısız güzel değil kayık kolu olsun falan falan sinirlendim yine :S:S:S

Allah Allah ne ilginç insanlar var. sen giyeceksin bunu. senin en güzel ve en özel günün bu. Allah yardımcınız olsun kızlar.

esra şükür hadı ıyısın
ya gelınlık cok ozel zaten baskası karısmasın
bızdede yengem beğendı annesı gelınlık krık beyazmı olurmuş kırlı gıbı dedı
kızına aldrmadı
bembeyaz gydı hemde hıc guzel deıldı
yuzunede dedım

yelda hep gel cnm
pastacım valla herkes beklemesın cağrılmayı
benım aılem olcak abı abla yenge gıbı

Back