2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

didemcim hadi gözn aydn,onları kullanmak da nasip olsun inşallah...

pamukluprensescim benim de var bi tane saten nevresimim bir iki tane de alayım diyrum.bakalım bi soracagım kaynama ne kadara gelecek.bu sitede pahalı geldşi 120 lira mağazada sordum 90 dediler bakalım kaç olacak :)

cumartesileri durgun oluyor canım yaa iş yok çalışıyoruz 5 e kadar.şimdi b,ir de mesai çıktı ...

geldımmm

benımde bı tane saten var brıllanttan almıstım sıtesındekı katalogta 3 sayfadakı
ama copk kullanıslı deıl saten pamuk alın onlar daha kullanıslı

kızlar çeyizlerim eve gelmiş hepsi çok şükür eksiksiz gediksiz teslim edilmiş çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin daha daha iyileri sizlerin olsun şirinelerropuyorumnanaktan

iyi akşamalr kızlar...

ben de mesai kaldım bugün 2 saat sonra bi akrabamıza gittim şimdi geldim eve.

ya allah askına sizlerde mi sorun bende mi anlayamıorm 23 ysındayım severek nişanlandkk 4 aylık nişanlıyım neden bende siz kadar heyecan yokk ve neden benim kendimi bildim bileli çeyize merakım yokk ya korkuorm sorun bende mi..annem habire ceyizler yapıor gelen giden bakıor ben ise 1 yada 2 defa baskalrı bakarken gördm..2 ay sonra evlencemm evlilik sendromundan baska bende bi heyecan yokk..moralim bozuldu yazılarınızı okuuyunca..

bende senin gibiydim ama senin ceyizini hazırlayan var
bizim genelde herkes kendi koşturuyo annelerde yardım ediyo ama ne bileyim düğün yaklaştıkca
heyecan oluyo bencede cok güsel bi heyecan bu heyecanı tatmanı isterim
üstelik ben ceyiz diye düşünmüyorumki aşkımla birlikte olacagımız paylaşacagımız için heyecnaın büyük kısmı

kızlar çeyizlerim eve gelmiş hepsi çok şükür eksiksiz gediksiz teslim edilmiş çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin daha daha iyileri sizlerin olsun şirinelerropuyorumnanaktan

hayrlı olsun cnm benım
fotolarını gorme şansımız var mı

2 ay kaldı düğüne demekkı
belkıde düğün ıle nışan arası kısa olduğu ıcın düğüne odaklandın ve gerısını pek düşünmuyorsun:1ninca:
ama gercekten tuhaf hee
ben kucucuk bı ayrıntıyı kacrmamk ıstıyorum
sen bıze takıl bak gorceksın 2 ayda eteklerın tutaşcak kaydirigubbakcemile3

iyi aksamşar kızlarrrrrr :teytey: :teytey:

gecen haft teyzemlerım yun yataklarını yıkamaktan veee makarna kesmekten pek ugrayamadım topişimizeee ((

gelmeyeli neler oldu bakayım ? anlatıversın bırı bana zemuszemus

bu arada yarın ceyızım serılcekk :teytey: evi bugun dip-kose silip surprduk canım cıktı.. yıkacakları yıkadık yarına bi utu ve serme kaldı.. 1 hafta serili kalcak ,sonra paketleyıp kaldırcaz..

bu arada aşkımın yanıma gelmesine 13 gun kaldı :))) hasretlık bitiyor artık ohh çok sukurrr :Saruboceq:

kendınıze iyi bakın kızlarr a.s. a.s.

ohhhhhh gözun aydın cnm
foto beklerız ona göre
nan bıde cok erken deıl mı serılmesı ıcn

sağol canımcımmm a.s.
fotoyu artık sana vercem msnden sen koyacaksın tatlım malum beceremıuyorum yawss ben bu işleri ((
erkende benım dayımın kızları geldı belçikadan onlar gorsun dıe serces ,hazır sermıskende 1hafta durcak herkes gelsın gorsun ozamanda.. sonrada paketleyıp kaldırcaz işte..
bakalım hayırlısı :Saruboceq:

he anladım cnm ayy bendde cok severım hee bakmayı
tmm eklerımm ne demek
bugun bı kadın gordum markette borcam alıyordu ceyıs gormeye gıderken
dedım teyze bırak bunu alma senın gıbı kac kısı bundan alıyo
doğru duzgun bısey al
aynı para olann 6 kase bı buyuk tabak ve 6 bardak olan set aldrdım
onun dıyısıne gore kızn mutfak esyası pek yokmuş
borcam cok lazım deıl dedım

valla yaa sonra yer gök borcam oluyor bide hep aynı seylerı alıyorlar.. biraz değişik seyler alsalar yaaa
bana borcam gelse almam yanı cunku ordan burdan takım yaptım kendıme :):)

tmm canım bizde yarın baslıcas işte sımdı burda pıneklıyım az daha annem benı kovana kadar dopgrusu :)))
iyi geceler tatlım a.s. a.s.

Arkadaşlar herkese selamlar,
Benimde 27 Eylülde inşallah düğünüm var
Herkese şimdiden mutluluklar diliyorum...
Ankara'da oturan veya tanıyan arkadaşlardan yardım bekliyorum,,
Gelinlik ,davetiye,nikah şekeri konusunda....nereden alabilirim.?
Şimdiden teşekkürler...

gunaydın kızlarr
dıdemcım gelmemış daha
ayse yok ortalıkta
esra bırazdan gelır

h geldın cnm aramıza

günaydın kızlarr..

geldim böcüğüm sabah işlerimi bitirdim geldim nasılsın?

didem izinnli ya kosturuyordur esra da gelir az sonra...

nasıl geçti hafta sonun?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi...

kızlar günaydına.s.
nasılsınız bakalım.
benm çok yoğun bir h.sonum geçti,hala her tarafım ağrıyor,kısaca anlatıym baharat takımı aldım,3 lü büyük sonra küçük 6 lı,yine aynı takım yağlık sirkelik tuzluk biberlik aldım,bir de hani kevgir falan konuluyor ya yemek pişirilirken ondan aldım o da takımın içindeydi hepsi aynı model..mutfak eşyalaım hepsi bitti çok şükür,cuma günüde saten yorganım geldi,h.sonu balayı işinide hallettik ,Allah izin verirse voyage belek e gidiyoruzkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…