- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ranunu nan ne şanslısın cakalll senı herseyy beleşş nerdeysee
nerde bızde o şans allahım yardım etsın bızede :Saruboceq:
didemcim daha çok var merak etme sen yetişir.şimdilik en önemlisi mutfak dolapları ve mobilyaların alımı gelmesi vs. diğer saydıkların son 4 5 haftada da olur gelinliğin de hazır zaten çok var daha ....bak benim kuzenim evleniyor agustosta pek bi hazırlıgı yoktu her şeyini 1 haftada halletti hatta 3 günde .sadece evin döşemesi ve davetiye dağıtımı kaldı.senin hayli hayli yetişir.
ranunu al bnden de o kadar canım aynen ben de senin gibi istiyorum her kelimesine katılıyorum yazdıklarının...
aman şu nasıl olucak acaba sorun çıkıcak mı? aman o ne der o ne düşünür o tarafı kırmayalım bu tarafı kırmayalım yani olan biten pek bişey yok ama benim yaptığım evham beni öldürücek.geçen bi arkadaşım en güzel günlerin bu günler nişanlılık günleri hiçbişeye benzemez tadını çıkart dedi ağzım haklısın dedi ama içimden aman yemişim bugünleri bu telaşe tantana bitsin ben başka bişey istemiyorum dedim =/ sıkıntıya düşünce hemen herkes neleri atlatmış,nelere göğüs germiş biz mi geremiycez diyorum rahatlatıyorum kendimi :sm_confused:
bugün de mesai bitti kızlar bu efkarlı arkadaşınız gider :)
iyi akşamlar herkese...
bugün de mesai bitti kızlar bu efkarlı arkadaşınız gider :)
iyi akşamlar herkese...