2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yelda saol cnm benımm sende uzulme hayrlısı buymuş de
bak ben gecen yıl 30 hazıranda sözlumden ayrıldım cok uzuldum aynı gun bu yıl sözlendmm boyu boyuma huyu huyuma :nazar: darısı sana ınş

ben her zaman söylüyorum yine yazacam
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin öncelikle...gerisi boş

ranunu nan ne şanslısın cakalll senı herseyy beleşş nerdeysee
nerde bızde o şans allahım yardım etsın bızede :Saruboceq:

ranunu nan ne şanslısın cakalll senı herseyy beleşş nerdeysee
nerde bızde o şans allahım yardım etsın bızede :Saruboceq:

eczanemiz olduğu için o kadar çok numune ve eşantiyon ürün gelir ki nevresim takımları,polar battaniyeler kap kaçak :D kuzenim bana araştır bence kardeşinde sende eşantiyon olabilirsiniz der hep :D

dosyalara gömükldüm bugün çıkamadım içinden :)masam dandiniydi az önce.naoptınız kızlar bugün de öğle oldu kaldı 3,5 saat.

biz esyaları ortak alıcaz bakalım ne kadar tutarsa yarısını benim ailem yarısını askımın ailesi.diğer ıvır zıvırların listesini düzenledim geçen gün çok eksiğim kalmamış.

dün nevresim baktım kızlar bir de pike takımı beğendim.kaputeneli mi ne diolar 4 mevsim nevresimler varmıs onlardan alıcam bir tane 75 lira days in ürünüymüş cotton die ama duymadım hiç.bir de pike beğendim 40 lira o da.3 de takım olmayan pikelerim var yazın yeter herhalde ...bir de bizim buraların buldan işi beğendim .
dertsizlerden masa örtüsü ve 12 peçetesi 30 lira çok uygun geldi onu da araştıracagım peçeteler baya büyük.artık çalışmaya başladım durmam artık çeyiz alışverişinde.

aybuer ne edek yaa saat dolsa eve gtsek dıe beklıyoruz cok sıcak sıkıcı bıgun ya

calıstın mı ceyıs alcan tabıı
ayy bızde öle etcez kesın ortak alıp evlenınce bıle hala borc oduyor olcaz:delphin:

ayy kızlar ya benmde içim sıkıldı şimdi,birden böyle şaşırıyorum,sanki yetişmiycek gibi geliyor,halbuki daha var..bizim çok şükür büyük herşeyimiz mobilayalrımız,beyaz eşyalarımız bitti,aileler aldı..bizim bir tek köşe takımı aldık sonradan onun borcu var..o da az zaten..şu an tek derdim benm evin tadilatı =( kiracı ayın 1 inde çıkıcaktı,hala çıkmadı sinir oldum,bu h.içi çıkıcakmış.çıksın da ona göre ölçüleri almaya başlıycaz..
yeldacım hayırlısı olsun canm, benm kuzenimde öyle nişanlandı hatta sonra çocuk aynen baktı iş baya ciddiye biniyor,evlenmektn kaçmaya başladı,iyi ki de öyle olmuş,3-4 ay sonra şimdiki eşiyle tanıştı,4 senedir evliler,2 tane de çocukları var,maşallah çok da mutlular.herşeyde vardır bir hayır canım..bu arada baktım canm dediğin yere de tel.açtım ets ye fiyat bilgisi için dönücekler bana,bide voyage belek i sordum,orasıda çok güzel bi yere benziyor.

valla arada bana da geliyolar heyecan basıyo ya yetişemezsek diyekaydirigubbakcemile3
kyınpeder evi boyayacak başlayamıyo, usta gelmesi lazım duvarlarda bi sorun var çünkü;
sonra mutfak dolaplarını yenileyecek ev sahibi,
mobilyalar sipariş edilecek gelecek yerleşecek
yazlık kışlık kıyafetlerim ayrılacak ( ki bu acaip büyüyo gözümde )
perde alınacak
dip köşe temizlik yapılacak
alışveriş yapılacak

veee 12 haftam varkafamçokkarıştı Allahın izniyle hepsini halledecez inşallah

bende hesapladım ticker dan 16 hafta 5 günüm varmış =)

zaman hızla geçsin istiyorum herşey bitsin tüm sıkıntılar düğün bitsin evimize gidelim kapatalım kapımızı herkes ve herşey dışarıda kalsın istiyorum bazen çekilmez hal alıyor olaylar =/

didemcim daha çok var merak etme sen yetişir.şimdilik en önemlisi mutfak dolapları ve mobilyaların alımı gelmesi vs. diğer saydıkların son 4 5 haftada da olur gelinliğin de hazır zaten çok var daha ....bak benim kuzenim evleniyor agustosta pek bi hazırlıgı yoktu her şeyini 1 haftada halletti hatta 3 günde .sadece evin döşemesi ve davetiye dağıtımı kaldı.senin hayli hayli yetişir.

ranunu al bnden de o kadar canım aynen ben de senin gibi istiyorum her kelimesine katılıyorum yazdıklarının...

didemcim daha çok var merak etme sen yetişir.şimdilik en önemlisi mutfak dolapları ve mobilyaların alımı gelmesi vs. diğer saydıkların son 4 5 haftada da olur gelinliğin de hazır zaten çok var daha ....bak benim kuzenim evleniyor agustosta pek bi hazırlıgı yoktu her şeyini 1 haftada halletti hatta 3 günde .sadece evin döşemesi ve davetiye dağıtımı kaldı.senin hayli hayli yetişir.

canım benim yaaa su serptin içime, eksik olmakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ranunu al bnden de o kadar canım aynen ben de senin gibi istiyorum her kelimesine katılıyorum yazdıklarının...

aman şu nasıl olucak acaba sorun çıkıcak mı? aman o ne der o ne düşünür o tarafı kırmayalım bu tarafı kırmayalım yani olan biten pek bişey yok ama benim yaptığım evham beni öldürücek.geçen bi arkadaşım en güzel günlerin bu günler nişanlılık günleri hiçbişeye benzemez tadını çıkart dedi ağzım haklısın dedi ama içimden aman yemişim bugünleri bu telaşe tantana bitsin ben başka bişey istemiyorum dedim =/ sıkıntıya düşünce hemen herkes neleri atlatmış,nelere göğüs germiş biz mi geremiycez diyorum rahatlatıyorum kendimi :sm_confused:

aman şu nasıl olucak acaba sorun çıkıcak mı? aman o ne der o ne düşünür o tarafı kırmayalım bu tarafı kırmayalım yani olan biten pek bişey yok ama benim yaptığım evham beni öldürücek.geçen bi arkadaşım en güzel günlerin bu günler nişanlılık günleri hiçbişeye benzemez tadını çıkart dedi ağzım haklısın dedi ama içimden aman yemişim bugünleri bu telaşe tantana bitsin ben başka bişey istemiyorum dedim =/ sıkıntıya düşünce hemen herkes neleri atlatmış,nelere göğüs germiş biz mi geremiycez diyorum rahatlatıyorum kendimi :sm_confused:

ahhh ahh canımm yaa aynen öyle nişanlılık güzel ama bi ben anlayamadım güzel tarafını :)iyi oldugum zamanlar elbet var ama genelde nişanlılığı sevmiyorum ...

ne güzel raHatlatıyorsun kendini,ben beceremiyorum da işte :) yok o ne dedi ,o ne diyecek,yok böyle oldu biri yanlış anlar mı vs vs...

aman neyse işte herkes mutlu olsun inşallah sevdiğiyle...hepimiz evlenip mutlu yuvalar kuralım sevdiklerşimizle...

bugün de mesai bitti kızlar bu efkarlı arkadaşınız gider :)

iyi akşamlar herkese...

yaa gitmeee senağlama yada benide götür delikafadulden haden iyi aşamlar sana cicişim öptümm :1hug:
bende 7 de kapatıyorum 1 saat 43 dakikam kalmış gamyoncuiremsu
en iyisi bişiler atıştırıyım zaman geçsin accık cokacimcoook

kızlar hiç bişeyi kafanıza takmaya değmez,aileleri işin içine çok fazla karıştırmadıkça problem çıkımıyor,bide kim ne düşünür ne anlar,hep nişanlımla biz ne istedik ne uygun gördük o oldu..biz nişanlanalı 3 yıl bitti 4.yıla girdik,gayette güzeldi,tek derdim artık aynı evde oturmak,beraber uyumak ve sürekli beraber olmak..onun haricinde herşeyi dert etseydm yada karıştırsaydık bu kadar uzun süre nişanlı kalamazdık..

Back