2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hevın ben zaten seneye kısmetse bu aralar olur yada senın gbı 10.ayı bulurr
nan bırakır mıyım hıcc benım usakk laptop almış bana kk dan ayrılmayımm dıe

Nan böcek yarın da bize misafir geliyor ama önümüzdeki haftasonu görüşelim mi ne dersin?

Ya sen bize gel ya da biz size gelelim eğer müsaitseniz? Biz hep müsaitiz evde kimse olmnuyor biliiin...

Annemin psikolojisi biraz bozuk sürekli ağlıyor, olanları biliyorsun ama seni soruyor oda aradı söz fotoğraflarını ona da gösterdim, çok beğendi. :)

lepı kac yasında cnm ALLAH kolaylık versın ne dıyım 2011 e kalmaz ınş
askerlık kısa donem demı yanı ınşş

hevın ben zaten seneye kısmetse bu aralar olur yada senın gbı 10.ayı bulurr
nan bırakır mıyım hıcc benım usakk laptop almış bana kk dan ayrılmayımm dıe

aslan enistem vereliniortak
bende bu bilgisayarımı kendi evime götürcem sizsiz olamam ben ya kocis evde yokken cuuup atlıcam buraya insallah :enbuyukkk:

hevin canım sevgilim reklamcı, aslında istese unutmaz ama böyle romantik şeyler onun pek işine gelmiyor işte. Napalım bende onu böyle kabul edeyim artık, dediğin gibi hatırlatacağım. :)

Böceğimmmm 5 haftayı biliyoss heralde abay ı sordum ben.

hevın laa öle deme sen ıst bı gell ben sana aylarımı ayrcamm bızde bıle kalabılrsın tabı eşin ızın verırse ama ben olsam vermezdımm:jeyyar: anlaın sen onii
hele bı sennn gell yetrkııopuyorumnanaktan
n

burcu bılıyom cnm haftaya söz vermemekle bırlıkte olur ınş dıyorumm benımkının ne dıyce bellı olmuyoo bugunn düğün vardı yollamadı benı meselaa hemde bjklı bı ark show neyım yaptılar bensızmafoldumben ama ıste yollamıyo heryere
ctesı olsun ben sana haber ederım allahtan anadolu yakasında calsııyo ve h içi ızınlı o
halederıkk
anneın ellerınden öpem benn

Ben evlenince evde pc ve internet istemiyorum kızlar, bende sevgilimde oturunca kalkamıyoruz o yüzden bizim için kötü olur. :)

lepı kac yasında cnm ALLAH kolaylık versın ne dıyım 2011 e kalmaz ınş
askerlık kısa donem demı yanı ınşş

bir yaş farkımız var 25 yaşında
askerlik kısa dönem üni mezunu.
Bakalım hayırlısı artık ama benim arkadaşlardan kimse evlenmedi pek moralim bozk değilkaydirigubbakcemile3

konuşayım bacılar
evliliği beklemek bi tek banamı zor geliyo yoksam hepiniz benim gibi gayet duygusala bağladınızmı :sinifsinif:

wayyy beeee lmaz:

kocayı buldun bizi unuttun hee lmaz:

Çok üzgünüm çoook

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Şaka canım şaka

Müsait olursun inşallah haberleşiriz, bizde ev buluşması yaparız. alkisalkisalkis

burcuu ıstemezsen bızden uzak olursun sonrada unutulur gıdersınn sen bılırsınn :umursamaz:netı ıstemezsen ısteme

lepı ınşş cnm yaa benımde coğu evlndı 2.cocukları olduu

nazan bende ıstıyomm hemen olsun ama parasızlığın gözu kör olsunnn amabazende rahat edım haa nasıl yemek yapcam işten gelcem off erkeklerın kahrı cekılmez aman benımkı duymasında
suan tek düşündğüm nasıl yetscek hazrlıklarımm daha cok var ama ne bılem sımdıden dusunuyomm

hevin canım sevgilim reklamcı, aslında istese unutmaz ama böyle romantik şeyler onun pek işine gelmiyor işte. Napalım bende onu böyle kabul edeyim artık, dediğin gibi hatırlatacağım. :)

ahh balım ondan bi adette benden var kaydirigubbakcemile3
bosveeer takma bunları askın yanındamı, seviyor seviliyormusun? saglıgın sıhhatın yerindemi? ee daha ne olsun, varsın özel günleri hatırlamasın (dogum günü ve ilerde evlenme yıldönümü haric tabi)
benim askımda hoslanmıyor böyle seylerden hele sevgililer gününden nefret eder, ben askımı sevgimi her gün yasıyorum tek bi gün degil diyor, alıstık artık koca bebegim o benim ya :asigim:

böcük bilir bi iki hafta önce ne sinirliydim ona ama ask bu bak gecti gitti simdiyse ilk günden dahada cok seviyorum onu :asigim:

yerim seni yerimm cokacimcoook (eniste bunada bisey desin bakalım) sositososito
gece kalmaya izin vermez bilirim ben onu ama hep beraber biseyler yapabiliriz enisteylede tanısırlar insallah a.s

en cok ben konusuyommm hee

burcuu ben sana derımm olur yaada olmaz dıe sıze gelırsekk paatates salatası ve kısır kesın ıstıyom bılesınn kırmızı et ıle ılgılı bısey olmasın yeterr

hevınnn sende gel bacım bıze hemı yaa gelınce

aynen parasızlık yaa
benim ki ev alıcak onun borcu var
bende çeyiz namına ufk tefek şeyler dışında büyüklerin hepsi alıncak bekliyo
bide seneye kpss derdim var uğraşılmaz yani en mantıklısı 2010 sonu 2011 grişi gibi ama nasıl dayancaz onu bana sor :S

olur hevınım benımkı pek yerınde durmaz bısı pire gıbım:roflol: aman duymasın ben yoruluyom onunla ıkenn hele bı horon tepıyyy bı görsenn :bbo:
senınkı fblı deıl demıı
ben arkadaslaımda cok kalırdımm eskıden sımdık karsı daıreye gıderken ızınn alıyom kızıyo yoksamm delüü

Ben evlenince evde pc ve internet istemiyorum kızlar, bende sevgilimde oturunca kalkamıyoruz o yüzden bizim için kötü olur. :)

ya onu bende düsündüm gerci benim herif bilgisayarla öyle hasır nesır degil cok sükür ama ben dayanamam ki sizle konusmadan :umursamaz:

konuşayım bacılar
evliliği beklemek bi tek banamı zor geliyo yoksam hepiniz benim gibi gayet duygusala bağladınızmı :sinifsinif:

oo 4 bucuk senedir bekliyoruz bi sene daha beklicez ömrüm beklemekle, özlemekle, hasretle gecti valla :bbo:

Burcum anneciginin ellerinden bende öperim, bulusursanız benim icinde bi cay koyun ordaymısım gibi, benimlede sohbet edin tamammı görende sizi deli sansın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…