- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
hevın ben zaten seneye kısmetse bu aralar olur yada senın gbı 10.ayı bulurr
nan bırakır mıyım hıcc benım usakk laptop almış bana kk dan ayrılmayımm dıe
lepı kac yasında cnm ALLAH kolaylık versın ne dıyım 2011 e kalmaz ınş
askerlık kısa donem demı yanı ınşş
burcu bılıyom cnm haftaya söz vermemekle bırlıkte olur ınş dıyorumm benımkının ne dıyce bellı olmuyoo bugunn düğün vardı yollamadı benı meselaa hemde bjklı bı ark show neyım yaptılar bensızmafoldumben ama ıste yollamıyo heryere
ctesı olsun ben sana haber ederım allahtan anadolu yakasında calsııyo ve h içi ızınlı o
halederıkk
anneın ellerınden öpem benn
hevin canım sevgilim reklamcı, aslında istese unutmaz ama böyle romantik şeyler onun pek işine gelmiyor işte.Napalım bende onu böyle kabul edeyim artık, dediğin gibi hatırlatacağım. :)
hevın laa öle deme sen ıst bı gell ben sana aylarımı ayrcamm bızde bıle kalabılrsın tabı eşin ızın verırse ama ben olsam vermezdımm:jeyyar: anlaın sen onii
hele bı sennn gell yetrkııopuyorumnanaktann
nazan bende ıstıyomm hemen olsun ama parasızlığın gözu kör olsunnn amabazende rahat edım haa nasıl yemek yapcam işten gelcem off erkeklerın kahrı cekılmez aman benımkı duymasında
suan tek düşündğüm nasıl yetscek hazrlıklarımm daha cok var ama ne bılem sımdıden dusunuyomm
Ben evlenince evde pc ve internet istemiyorum kızlar, bende sevgilimde oturunca kalkamıyoruz o yüzden bizim için kötü olur. :)
konuşayım bacılar
evliliği beklemek bi tek banamı zor geliyo yoksam hepiniz benim gibi gayet duygusala bağladınızmı :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?