• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcu sennkıne ben cok vuruyom demı neyse benım yerıme sen vur
gel nan saka ettık altın takcan demı
bak ıresıl ederım senı

hevın sen uzaktasın altın deıl para yolla ben altın alırm 100 euro yeetrr

lepı sen ne takcan bana

sigunef tanıstıgımıza memnun oldum bacım vereliniortak
bende nisanlı-nikahlıyım isi saglama aldım anlıcagın delikafadulden
bu sonbaharda olcaktı dügünümüz ama ertelendi seneye 02.10.2010 olcak insallah Allah nasip kısmet ederse :Saruboceq:

nazan benımm adımda zarif m oldumm cnm ınş adını unutmam senın cok untkanımda:roflol: ayrıca tum bekarlara ınşş
burcu gıbım kartlasmadan evlenın anam 1 yıl olmuş yeterr bız 1 ay sonra evlenek dıok ama aıleler ızınn vermıyoo:roflol:

hevın nan boğazımızı kazığa ascak deılıkk adam işe gtcekkk bende ona yemekler etcem ama bende tırsıyom hemenn ıse baslarımm zaten borcumuz olur olmaasa ev almak ıcn calısmak zorundayıkk:delphin:

odun mu sevgilim mi yok sana altın maltın nan, 5 yetale takarım onla idare edicin artıkın. kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Hevin bilmiyorum ki canım becerememişsindir belki:icecream:
ben sana göndercem beklea.s
böcük bilemiyorum canım kim bilir belki seney belki ondan sonra ama kısmet:çok üzgünüm:
Burcums erkekler biraz az düşünceli insanlar oyüzden çok da kırılmayın birbirinize.
Uzatma ama böyle dir durumda daha önceden söylemesini söyle .
Yapmasın birdaha

sigunef tanıstıgımıza memnun oldum bacım vereliniortak
bende nisanlı-nikahlıyım isi saglama aldım anlıcagın delikafadulden
bu sonbaharda olcaktı dügünümüz ama ertelendi seneye 02.10.2010 olcak insallah Allah nasip kısmet ederse :Saruboceq:

bayıldım bu taktiğe yanlız süpermiş bende mumnun oldum hepinizle tanışmaktan
opuyorumnanaktan

hevın :1shok: bana öle bakma napım o ıstıyo bende sastım kaldım ama ıstıyo bıde yarın sbhın körunde kalkıp suslencem rujlu dudaklarımlann öpem ellerını k babamın :roflol:

anam valla soklardayım :1shok:
böylesinide hic görmedim kaydirigubbakcemile3

Kızlar Temmuz'un 30unda bizim 4. yıldönümümüz bakalım hatırlayacak mı?

Hele bi unutsun :mymeka:

hevın sen uzaktasın altın deıl para yolla ben altın alırm 100 euro yeetrr

:roflol: böcügüm ya ben cok istiyorum dügününe gelmeyi, zaten seneye ilkbaharda falan gelcem belki gelinlik vs onları halletmeye, bakarsın uyar günlerimiz takarım koluma karagözlümü istikamet sizin salon kaydirigubbakcemile

bende amma gorgusuzum hee ııyıkı sözlendımm herkese bakın resmıme dıom:roflol: nazan nan nıe yorum etmedın ozmn :mymeka: de bakeem baaa

lepı kısmet cnm olur belkımmm he nee dersın sız neyı beklıyorsunuz sorması ayıppp

burcu sen 24 dua et 30 da olabılırdı:roflol:

Burcums erkekler biraz az düşünceli insanlar oyüzden çok da kırılmayın birbirinize.
Uzatma ama böyle dir durumda daha önceden söylemesini söyle .
Yapmasın birdaha

Evet canım gerçekten düşüncesizce bir şey, umarım yapmaz artık yarın konuşacağım zaten...

Hele bi unutsun :mymeka:

Geçen sene unutuyormuş son anda hatırlamış hevinim. :(

hevın ılkbaharda ben son hız ceyıs hazlrıyo olacağımm yorgun argın senınle uğrasamam ama altın takcaksan görusekk:jeyyar:
ayy cnm gel gell ben sana ucuz ama cok şık gelınlık bulurummm

burcu annen naısl laa özledım onu sıze gelmek ıstıyommda bı fırsat olmuyoo yaa yarında doluyummm
sız bıze gelın bak hem değişıklık olur hee ne dersınnn
ne ıstersen yaaprım haa yaprk neyım sararım

nazan yazdın cnm ben şaka ettımmm saolasınnnnn

burcu yuhhhhhhhh bılmıyon mu nan 5.haftamızdayız bılmıyn tüüüüüüüüü sana
benımm herıfın soyadıı

lepii gönder kuzucum Şeniz

Geçen sene unutuyormuş son anda hatırlamış hevinim. :(

kafamçokkarıştı

Ne isler ugrasıyor seninki Burcum? Cok mu yogun calısıyor acaba?
Ama öyle degilsede üzülme cok var onlardan, sen azda olsa cıtlatcan ona ipucu vercenki hatırlasınlar, erkekler böylee bak 4 bucuk seneyi gecti cözdüm az cok sengözlerimebaksanab

hevın ılkbaharda ben son hız ceyıs hazlrıyo olacağımm yorgun argın senınle uğrasamam ama altın takcaksan görusekk:jeyyar:
ayy cnm gel gell ben sana ucuz ama cok şık gelınlık bulurummm

ben bi gelimde bakalım ceyiz derdine düscenmi :dilcikar:
hakkaten böcügüm evlendikten sonra buraları sakın unutma, gelinlik icin yardımına ihtiyacım var biliyorsun, senin tanıdıklar varya :kedi:

burcum konuş tabi konuşarak anlaşılır herşey ncak.
böcük benimki daha kadrolu değil kadroya girerse daha ii maaş alacak.
giremezse askerlik var.
ondan kadrolu olursa seneye olamazsa ondan sonraki seneye.
ayy kızıma dcem yaşıtın adam bulma yolarım seni diye bu ne yaa:delphin:

Peki ya bize gelmicekmisiniz :umursamaz:

:gitme: :gitme:

ah gurbet ahh sevdiklerimden beni ayırıyosun zalim gurbett :mymeka: kötükedihüso

Back