lepı kardes takımız :lepi: sorma arkdaslarımız dıo nan bjk forması ıle gtsene oraya dıe:roflol: bı hafta once besıktasta bı saf fb forması ıle gezıyordu anam duymadığı kufur hakaret kalmadı bıde gıder derkı ben bjk böle böle gezdım demez yedığı dayağı kufuru:roflol:
ohhhhhh bee ne guzel dedıkodu edıkk haa hıc bukadr kalabalık olmamıştıı
burcu bılıyon mu bızmm nışan 22 kasım sectık askmın dogum gunu 10 nısanda benım dogum gnum nıkah gunumuz olcak ınşş
:lepi: :lepi:
caak kuzum kaydirigubbakcemile5
lepı kardes takımız :lepi: sorma arkdaslarımız dıo nan bjk forması ıle gtsene oraya dıe:roflol: bı hafta once besıktasta bı saf fb forması ıle gezıyordu anam duymadığı kufur hakaret kalmadı bıde gıder derkı ben bjk böle böle gezdım demez yedığı dayağı kufuru:roflol:
nan burcu adamı hasta etme:mymeka: kaprıslı senı boşver gtme gorevlıyse sen bılmedığın yerde zaten sıkılırsın oda ondan demıstır bence
hevınn ınşş horon tepcez laa:roflol: ben hıc bılmım bu arada
hevınn ınşş horon tepcez laa:roflol: ben hıc bılmım bu arada
Bilmiyorum hevinciğim ya.
Bana hiç görevli olduğunu söylememişti mesajda söyledi. Ayrıca gün boyu kendi hiç arayıp bana haber vermedi ben sordum ne yapacağız diye. Ben mesaj çekmesem kendi ne zaman söylemeyi düşünüyordu buna da kızdım ben. .(
ben geldimmm
bu sonbahar olmasada 2010 'un sonbaharımda kısmetse evlenecem bende inşallah
yaa benım herfe uyuz oluyomm hee bana süslen dıyıp duruyo bı yere gıderken ben ıse ne makyj severım neden sacımla uğrsmayı zaten guzelım ayol :dilcikar: pesıme takılmasın dıe etmeıyom:roflol:
benımkı ıse hem cok kıskanc hemde süslü olcan dıo
enistem kolbastı biliyormu?
ay bi ögrenemedim yaklava:
Belki cok yogun gecmistir ondan arayamamıstır canım görevli ya hazırlıklar falan olmustur, ama eger bastan belliyse görevli olcagı bastan demeliydi, yinede cok kızma gülüm askınızı böyle ayrıntılarla yıpratmayın, malesef erkekler bizim gibi ince düsünceli degiller
tmm nan haklısın saka dıomm ne dıycen dıe:roflol: maynak enıste al sana:mymeka: kusra kalma vurdum ama senı uzdu dıe ınsan dmez mı yaa
benımkıne mı olmaz nıkahı olmayanı ıcerı almıyokk:roflol:
hee ben ayrıca cocukların gelmesını yasak etcemm +18 dıycemm:jeyyar: davetıyenın altına nasıl fıkır
hevın ınce duşünce ne arasın be hepsının hammaddesı odunnn
ayrıca bılıyoo sanırım sanırım dıom cunku hep horronda gordum sorarım hem ben evde acıyom dev aynamın karsısında kolbastı show yapıyom sanada ızletırım pcden hee:jeyyar: ama bak dev aynadan öle goruyom kendımı boy aynasından deıl:roflol:
annnnnneeeee evden sesler gelıyoo buzdolabımız ses cıkarıyoo cok tırsıyomm evlenınce nasıl yalnız kalcam ben yaa
sıguneff ısmı ne cnm senın nışanlı falan mısn ceyıs topcınde olduğuna gore anlatrmsın kendını bıze yaş kaçç
mesela ben 22 ysındayımm salı gunu sözlendım 1 ayda kocayı tavladım:jeyyar: muhasebecıyım ama ckma hee söz resımlerımı koydumm ıstersen lınk verrımm benıde gormus olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?