2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy ayyy opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nan annemı bılmıomus gibi konusuyon heee (( gelıo pc nın fişi cekıo eger kalkmazsam burdan ((
yarına konusuruk olmazsa? optummm Zarifim..
iyi geceler deyimde aniden çıkarsam gucenmece olmasın emi :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:kedi::kedi:
hevıncımm tskler cnm burcu harıc sızın msnler kapalı bende benımkı accak dıe beklıodum cnm sıkıldı evde kımse yok ablamdan geldımm tırsıyom
sızı cağırdımkı kafamı dağıtım yoksa altıma etccemm

ablaama cıkarken komık bısı oldu bugun bıraz uzgunum barışım ıcn dalmışım amma nasılbakmadan ckmışım mervıdenlerı sonra bı kapı acıldı sesınden tnıdım ablamınmışş ablaa dedımm kaldım meğer ust kata kadr cıkmışım:roflol: ablamda asağı bakıoo:roflol: alla alla dıom ablamın komsusunun kapısı değişmıs herhalde bıkat daha cıkcam dıom ablam acmasa kapıyı catıya cıkardım kesın

abba gule gule cnm olur yaırn konusak ynı ınşş

lepımmm cnm h geldın sen orda mı oturuyon benımkı derdıkı hayatta kadıkoye gtmemm bjk olduğumuz ıcn orada fblılerın mekanı sımdık gordu gununu:roflol:

benım yatağn altı hala dayanık söz gnu acele ıle bıseyler ararken herseyı yere dokmuştuk gelsenızde toplasak olmaz mı be yaa

ayy hevın avatarındakı uzun tırnaklı parmagı ne zamandır dudaga surulen ruj olarak bakıyomusum :roflol: :roflol:

Allah iyiligini versin :roflol:
asıkmısın kızım noluyor sana :jeyyar:

Burcum uzun zamandır görüsemedik, nasılsın canım?

Bu arada baska topicleri gezerken Roselin'in eski yazdıgını gördüm, takvimde 7 gün yazıyordu haftaya bugün evleniyor ama haftalardır göremedim onu nolduki acaba :uhm:

iyi geceler tatlı ruylar optummmmm
ruyanızda beyaz atlı prensınızı görunnn zemuszemus zemus zemus

abba benı ne dıe goruyon merak edıyomm o ben deılım hee yanı avatrdakı:roflol:

burcu nan ne var yardım etsenn valla tembellestım benden ev garusu olmaz onada dıom alma benı dıe dınlemıyoo bısey bılmem dıom yemek utu camasr neyım olsun dıo
senın nıe moralın bozukk

hevın bende cok merak edıyom ustelık bana herseyını anlatrdı sımdık yokkkı anlatsın ınş kötu sey yoktr

ayy hevın avatarındakı uzun tırnaklı parmagı ne zamandır dudaga surulen ruj olarak bakıyomusum :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol:

al iste bi asık daha lülülülülülü

bende bugün efkarlıyım askımı cok özledim cook,
aksam telde konustuk ne vardı bu kadar uzaga gitmek, beni sensiz öksüz bırakmak dedi, cok özledim sensiz olmuyor bebegim dedi senağlama
nolurdu yani yanımda olsaydın, ellerini tutup sarılsaydım, kokunu hissedip öpseydim, gözlerine bakıp dalıp dalıp gitseydim diyor :gitme:

of off :sinifsinif:

hevinn merhaba canım, iyi sayılırım işte biraz... Kuzenim ve eşini trafik kazasında kaybettik hala onun üzüntüsü var içimde.

böcemmm eniştenle tartıştım yinee

ben gs liyim nolcakzemuszemus
ama benm okul tam fenerbahçe stadının yanındaydı maç zamanları hiç çekilmiyordu evet bir bjk li hem de koyu bjk li olarak kafayı yiyebilirdi o vakitler:umursamaz:

bak hele hıc konusan yok
hevınnn:1ninca:

burdaa :lepi:

hevinn merhaba canım, iyi sayılırım işte biraz... Kuzenim ve eşini trafik kazasında kaybettik hala onun üzüntüsü var içimde.

böcemmm eniştenle tartıştım yinee

aaa :çok üzgünüm:
cok özür dilerim canım bilmiyordum, Allah sabırlar versin, Allah rahmet eylesin nur icinde yatsınlar, mekanları cennet olsun, Amin :Saruboceq:

burcu bılıyom cnm onu allahım sabır versınnn yapcak bsey yokk maaleseff
nıe kavga ettın nan gene :mymeka:

lepı kardes takımız :lepi: sorma arkdaslarımız dıo nan bjk forması ıle gtsene oraya dıe:roflol: bı hafta once besıktasta bı saf fb forması ıle gezıyordu anam duymadığı kufur hakaret kalmadı bıde gıder derkı ben bjk böle böle gezdım demez yedığı dayağı kufuru:roflol:

ohhhhhh bee ne guzel dedıkodu edıkk haa hıc bukadr kalabalık olmamıştıı

burcu bılıyon mu bızmm nışan 22 kasım sectık askmın dogum gunu 10 nısanda benım dogum gnum nıkah gunumuz olcak ınşş

hevin sağol canım, Allah sizlere ömür versin sevdiklerinizden ayırmasın...

Böcemm 1 haftadır bana Cumartesi arkadaşımın nişanı var gidelim diyordu. Bu günde ben öğleden sonra mesaj attım aşkım ne zaman çıkacağız ona göre hazırlanayım dedim bana canım 6 gibi ama sen gelme istersen ben nişan programında görevli olacağım sıkılırsın yazmış. Benimde tepem attı madem öyle 1 haftadır beni davet ediyorsun, hazırlık yapıyorum, gelmiyorum o zaman sana iyi eğlenceler dedim. Beni hemen aradı ben öyle demek istemedim, ben yanında olamayacağım için sıkılırsın demek istedim dedi... Ne yapıyoruz şimdi? Gelecek misin akşama dedi. Bende hayır gelmeyeceğim dedim kapadım telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…