• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

lepı kardes takımız :lepi: sorma arkdaslarımız dıo nan bjk forması ıle gtsene oraya dıe:roflol: bı hafta once besıktasta bı saf fb forması ıle gezıyordu anam duymadığı kufur hakaret kalmadı bıde gıder derkı ben bjk böle böle gezdım demez yedığı dayağı kufuru:roflol:

:mymeka::mymeka:

ohhhhhh bee ne guzel dedıkodu edıkk haa hıc bukadr kalabalık olmamıştıı

burcu bılıyon mu bızmm nışan 22 kasım sectık askmın dogum gunu 10 nısanda benım dogum gnum nıkah gunumuz olcak ınşş

Ne güzel canım ya hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah.
:teselli::teselli:
Bizde gelecek sene Nisan'da nişanlanacağız inşallah.

:lepi: :lepi:

caak kuzum kaydirigubbakcemile5

cakiiim kuzumkaydirigubbakcemile5

lepı kardes takımız :lepi: sorma arkdaslarımız dıo nan bjk forması ıle gtsene oraya dıe:roflol: bı hafta once besıktasta bı saf fb forması ıle gezıyordu anam duymadığı kufur hakaret kalmadı bıde gıder derkı ben bjk böle böle gezdım demez yedığı dayağı kufuru:roflol:

evet niyeyese fb ye gs ve bjk gıcık olur niyedir bilmiyorum ama böle bi antipatiklik var zemuszemus
4 sene orada okudum hiç ısınamadım :olmaz:
zaten stad yapılırken deprem gibi çok sallandık ondan da artı bir sinirim var:umursamaz:
şaka şaka hepsi kardiş takım be hepsi Türk takımı:lepi:

Burcum kıyamam sana gülüm :çok üzgünüm:
peki erkek arkadasın bastan bilmiyormuydu görevli olcagını da son anda böyle diyipte seni kırdı?
Hani bastan deseydi anlayıs gösterirdim, ama sonradan olmaz ki cocuk oyuncagı gibi :oklava:

nan burcu adamı hasta etme:mymeka: kaprıslı senı boşver gtme gorevlıyse sen bılmedığın yerde zaten sıkılırsın oda ondan demıstır bence

hevınn ınşş horon tepcez laa:roflol: ben hıc bılmım bu arada

Bilmiyorum hevinciğim ya. :(

Bana hiç görevli olduğunu söylememişti mesajda söyledi. Ayrıca gün boyu kendi hiç arayıp bana haber vermedi ben sordum ne yapacağız diye. Ben mesaj çekmesem kendi ne zaman söylemeyi düşünüyordu buna da kızdım ben. .(

nan burcu adamı hasta etme:mymeka: kaprıslı senı boşver gtme gorevlıyse sen bılmedığın yerde zaten sıkılırsın oda ondan demıstır bence

Ulan böcük bi günde benim tarafımı tut maynakkkk kaydirigubbakcemile

O da öyle diyor ama kırıldım ben ne de olsa artık düğüne nişana beraber gitmeliyiz mesela sizinkine ben sevgilimle gelmeyi düşünüyom.... :uhm::uhm:

lepı ne mutlu TÜRKüm dıyene :enbuyukkk:

bırınız gelın pantolonumu utulen brnız ıle odamı toplayalım kızlarr
sız gıdınce ben daha onları etcemm

yaa benım herfe uyuz oluyomm hee bana süslen dıyıp duruyo bı yere gıderken ben ıse ne makyj severım neden sacımla uğrsmayı zaten guzelım ayol :dilcikar: pesıme takılmasın dıe etmeıyom:roflol:
benımkı ıse hem cok kıskanc hemde süslü olcan dıo

sıguneff yolu bulmuşsun cnm h geldın bende 2010da evlencem kısmetse hevınde öle belkı burcuda

lepı senınkı ne zmndı cnm

enistem kolbastı biliyormu?
ay bi ögrenemedim ya :oklava:

Bilmiyorum hevinciğim ya. :(

Bana hiç görevli olduğunu söylememişti mesajda söyledi. Ayrıca gün boyu kendi hiç arayıp bana haber vermedi ben sordum ne yapacağız diye. Ben mesaj çekmesem kendi ne zaman söylemeyi düşünüyordu buna da kızdım ben. .(

Belki cok yogun gecmistir ondan arayamamıstır canım görevli ya hazırlıklar falan olmustur, ama eger bastan belliyse görevli olcagı bastan demeliydi, yinede cok kızma gülüm askınızı böyle ayrıntılarla yıpratmayın, malesef erkekler bizim gibi ince düsünceli degiller :delphin:

tmm nan haklısın saka dıomm ne dıycen dıe:roflol: maynak enıste al sana:mymeka: kusra kalma vurdum ama senı uzdu dıe ınsan dmez mı yaa
benımkıne mı olmaz nıkahı olmayanı ıcerı almıyokk:roflol:

hee ben ayrıca cocukların gelmesını yasak etcemm +18 dıycemm:jeyyar: davetıyenın altına nasıl fıkır

hevın ınce duşünce ne arasın be hepsının hammaddesı odunnn

ayrıca bılıyoo sanırım sanırım dıom cunku hep horronda gordum sorarım hem ben evde acıyom dev aynamın karsısında kolbastı show yapıyom sanada ızletırım pcden hee:jeyyar: ama bak dev aynadan öle goruyom kendımı boy aynasından deıl:roflol:

annnnnneeeee evden sesler gelıyoo buzdolabımız ses cıkarıyoo cok tırsıyomm evlenınce nasıl yalnız kalcam ben yaa

ben geldimmm
bu sonbahar olmasada 2010 'un sonbaharımda kısmetse evlenecem bende inşallah

hosgeldin aramıza, bende 2010 sonbahar gelini olcam kısmetse, takıldık sonbahara sonumuz hayır ola :lepi:

yaa benım herfe uyuz oluyomm hee bana süslen dıyıp duruyo bı yere gıderken ben ıse ne makyj severım neden sacımla uğrsmayı zaten guzelım ayol :dilcikar: pesıme takılmasın dıe etmeıyom:roflol:
benımkı ıse hem cok kıskanc hemde süslü olcan dıo

:1shok:

benimki makyaj yapmamı hic istemiyor dogal güzelligine asık oldum ben diyor yapma istemiyorum diyor :çok üzgünüm: ama caktırmadan yapıyorum hafiften valla yasasın kötülükk :lepi:

lepi sana ark. teklifi niye gönderemiyorum ben? :1no2:

enistem kolbastı biliyormu?
ay bi ögrenemedim ya :oklava:

Belki cok yogun gecmistir ondan arayamamıstır canım görevli ya hazırlıklar falan olmustur, ama eger bastan belliyse görevli olcagı bastan demeliydi, yinede cok kızma gülüm askınızı böyle ayrıntılarla yıpratmayın, malesef erkekler bizim gibi ince düsünceli degiller :delphin:

Tamam canım bakalım, onun huyudur zaten olayı hemen unutur o yarın arar beni. :)
İşte bazen böyle düşüncesizlikleri var beni o üzüyor... Umarım düzelir.

tmm nan haklısın saka dıomm ne dıycen dıe:roflol: maynak enıste al sana:mymeka: kusra kalma vurdum ama senı uzdu dıe ınsan dmez mı yaa
benımkıne mı olmaz nıkahı olmayanı ıcerı almıyokk:roflol:

hee ben ayrıca cocukların gelmesını yasak etcemm +18 dıycemm:jeyyar: davetıyenın altına nasıl fıkır

Sevgilime vurma kafanı kırarım senin lülülülülülülülülülülülü
Belli olmaz yavrim bi bakarsın işler yoluna girer seninkine kadar biz evlenirik. :asigim::asigim:

böcek sakın öyle bir şey yapma ne zaman davetiye de öyle yazı görsem dalga geçerim, millet çocuğunu nereye bırakacak nan? :mymeka:

hoşbuldum canım
arayan araya bağdat bulunurmuş topikmi bulunmıcak yerimseniben
azcık kendimi tanıtayım zamanda sizi tanırım nasılsa
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim son sınıfa geçtim bitince anaokulu öğretmeni olucam inşallah tabii atanabilirsem
1 yıllık bi ilişkim var baktım iş ciddiye gidiyo yavaştan yavaştan hazırlanayım dedim

sıguneff ısmı ne cnm senın nışanlı falan mısn ceyıs topcınde olduğuna gore anlatrmsın kendını bıze yaş kaçç

mesela ben 22 ysındayımm salı gunu sözlendım 1 ayda kocayı tavladım:jeyyar: muhasebecıyım ama ckma hee söz resımlerımı koydumm ıstersen lınk verrımm benıde gormus olursun

hevın ınce duşünce ne arasın be hepsının hammaddesı odunnn

ayrıca bılıyoo sanırım sanırım dıom cunku hep horronda gordum sorarım hem ben evde acıyom dev aynamın karsısında kolbastı show yapıyom sanada ızletırım pcden hee:jeyyar: ama bak dev aynadan öle goruyom kendımı boy aynasından deıl:roflol:

annnnnneeeee evden sesler gelıyoo buzdolabımız ses cıkarıyoo cok tırsıyomm evlenınce nasıl yalnız kalcam ben yaa

ortak fikirdeyiz hep beraber sanırsam, ince düsünce aramıcaksın erkeklerde :enbuyukkk:

oyy bende horona bayılırım her ne kadar cok beceremesemde oynuyom valla, ama kolbastı oynayamıyorum ya ne özenirim onu yapabilenlere kaydirigubbakcemile2

kuzum evlenince yalnız kalcagını kim diyor :jeyyar:

hevın :1shok: bana öle bakma napım o ıstıyo bende sastım kaldım ama ıstıyo bıde yarın sbhın körunde kalkıp suslencem rujlu dudaklarımlann öpem ellerını k babamın :roflol:

bak kıza lep demeden leplepıyı anladın hemen kendını tanıttı:nazar:

sıguneff ısmı ne cnm senın nışanlı falan mısn ceyıs topcınde olduğuna gore anlatrmsın kendını bıze yaş kaçç

mesela ben 22 ysındayımm salı gunu sözlendım 1 ayda kocayı tavladım:jeyyar: muhasebecıyım ama ckma hee söz resımlerımı koydumm ıstersen lınk verrımm benıde gormus olursun

anam ne hızlısın kaydirigubbakcemile3
bakmıştım canım söz resimlerine hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
ismim nazan canım

Back