• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bunu diktirmeye karar verdim büyük bedende hep alışılmış bu farklı geldi hoşuma gitti sadece ince askı ekleneccek ve ortaki kemer şeklindeki ışıltı yerine drepelerin arasına ışıltılar eklenecek
18071.jpg

1807main.jpg

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kısslarrr zemuszemus
böcukum hayırlı olsun nişan tarıhın tatlım
pamukprensescim gelınlıgın güzelmiş ancak kuyruklu sanaz or olmasın! özellıklede oynarken hem etegıne basarsın sen basmasanda baskaları basar sen rahatsız olursun sonra.. eger tek nikahsa guzel duru cunku yuruken arkandan kugu misali zarif duracaktır zemuszemus
aybuercim sevdicenle hoş vakıt gecırmen dileğiyle.. :)

abbacımm belım cok ağrıyooo
barışımı ozledımmm
cıkam dolasamm dıomm az hava alamm cok bunaldımmmafoldumben

aa belın nie agrıo kıss senın agır bişimi kaldırdın sen ? yada cekyattı halıyıd tek basına mı yuklendın? evı temızlerken ?
hava serinledi az da olsa ascık dolas gel bakem acılırsın hem iyi gelır sanada ;-)
eger çok ağrın varsa ağrı kesıcı bişi al bide eve gıdınce birazcık sert zemınde yat sırt ustu .. gecmıs olsun Zarifim :1hug: :1hug:

tskler cnm benımm yok yaa banyo ettım sıcak su ıle masaj ettım bakalım ınş gecer suan hala ağrıyo

Uyyy resme bak yaa bence çok güzel bir çekim olmuş bebemmm. kaydirigubbakcemile5

Bu şekilde habersiz çekilen resimlere bayılıyom. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu arada geçmiş olsun canım, sert bir zemine uzan belki faydası olur.
:teselli:

aman yarabbimmmm :nazar:
Allahım bu aşkınızı hiç bi zaman bozmasın tatlım :nazar::nazar::nazar::nazar:
aranızda daima bu sevgı bagı hep olsun :Saruboceq:

ayy bizim kızlar toplanmıs eksik kalırmıyım hic naniknanik

selam canlarım

böcügüm resime b-a-y-ı-l-d-ı-m
kim cekmisse ellerine saglık harika yakalamıs gercekten opuyorumnanaktan

bak sızı nasılda topladım
hadın dedıkodu edek zaten cok efkarlıyım
yarın napıyonus sız

Son düzenleme:
kıss böcuk bu resmı cerceveletıp yatak odasına asın bence .. çoooookkk romantık bi foto olmus :asigim: :1hug: :nazar:
bu arada 9daaka sonaa çıkıom yinee püff annem işte...
belinde gecer insallah kuzum yaa :((

ayy bu değil ilk fotoyu dıom kıss.. haberınız yokken cekıleni.. enıstenın tam yuzu belli senınde yandan belli oluyor :1hug: gozlerınızdekı o elektırıği kım olsa farkeder :):)

nan dedıkodu etcez dedık kacıyonuss annenı ben ıkna ederım nan cam acımda konusamm:jeyyar:

tskler bıkac tane daha var öle öperken neyım :kedi: onları koymadım ozmn maca gelemıycektı süprıs ettı bızmkılerde cekmışş bende cok bepenıyom

yarın msnde aşkımla konuscam kısmetse ,liman yaptılarda :asigim: :asigim:
kıss 1 ay kaldı yanıam gelmesine çok sevınclıyım 2ayı devırdık nihayet :D:D
sen neler yapıcan böcüğüm yarına enısteyle ne planların var bakem söle ;-) :D

burcu ne olursa ıste yaa sıkılmayaktaa

abba süperrrr zaman su gıbımm gecıyo valla ne cabukk 2 yıl oldu mesela:delphin: barışım ıcın neysee

ben yarın k babam ve ananemı yolcu etcem uyy bayılıym ananemıe yaa sbh 11de bıncez karsıya geccez askım yarın calısıyoo kadıkoydeyaa bende babamlarla bıncem karsıdan ıncem halasına gtcem aksam o gelıp gezcez eve bırakcak aksam ddığımde 5 gıbı

Back