• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

iyi pazarlar kızlar
bugün nişanlımla mobilyacıya gittik veee zevkimize göre bi koltuk takımı bulduk hem de 1500 yetalezemuszemus inşallah alacaz ay başına kadar, yalnız bazı değişiklikler yapılacak üzerinde
onun dışında nişanlım bize geldi akşam yemeğine, çok sıcakta gezmekten beynim sulandı...haftasonu bittiiii yarın iş varrrrkafamçokkarıştı

hayırlı olsun cnmm sımdıden cok uygunmuşş benım beğendıklerım 2500 tl baslıyo:bbo: moku yedık laz usakk dıyom :roflol: aman bende okadr ceyıs ettım alsınn banane:dilcikar:
bana bugun hıc gecmedı cunku dısarı cıkamadım cok sıcak zaten nere gtcemkı cıksamda askım ıst deıl gezcek yer yok aman dedım evdede sıkıldım
yınede ıyıkı işim var ddım he
e

beeen geldımm :)
canımcımm su karınca yumurtası yagını kullanıomda ,,sonuc alanlar topişi var oraya yazıp hemencık geldım kuzum...
ben iyi sonuc alanlardanımda :)) insallah dugune kadar şu kıldı tuydu hepsınden kurtulcamm :D:D

uyy bal kaymak olun ozmnaa:jeyyar:
nan kac saatr teldesın sen bee masallah benımkı daha hıc aramadı 9da yoldan geldı 2 kez aradı uydu sanırım daha uyanmadım hoşşık sevıyom ulennn

hihihih olee olceemmm insallah zemuszemus zemuszemus
dun aksam lıman yaptı da artık 3gun tele yapışık gezerim :))) sonra yıne gidecek offff bu ayrılıklar...
sımdıde msnde ama ben c.dısıyım benı gormuo.. sonucta hayatında tek ben yokum arkadasları ailesi akrabası var onlarla as hasret gidersın sona bana msj cekecek tmm artrık senınım die :)) bende burda takılıom işte :)

kuzumm senınkısı uyuyodur sanırsam ,yoldan yenı gelmıs ya hem. yarında benımkıssı nobetci 24 saat ..yarında biz 5dkka ya konuscas ya konusamıcas gibi bişee olcekk..

aman bu ayrılıklar yaa benımkısı yolcu senınkı yolcu nolcak halımız :delphin. benım safak 6 abbow 3,5 atıyom

kızlar nasılısınız kimse kalmamıs yine..

gündüz yoktum bugün iş görüşmesine gittim olumlu gibiydi bakalım iinşallah....

dönüşte bi yere ugradık annemlerle havlu bornoz üzerine bi yer her markanın nevresimler havluları var .f,yatlar da uygundu.nevresim alacagıım zaaman gidicdem aklım kaldı.35 liralık nevresimi 15 liraya aldım kampanyadaymıs tek kalmış beğendim model hemen aldım kalitesi de iyi burda ünli teksstillerden birinin üretimi...sonra dondurma kaşığı ve ssaklama kabı da adım bayadır çeyiz almıyordum.işe girersem maaaşımla alırım artık :)

yine topik sessiz saakin günlerinden birini geçirmiş.didemcim çok uygunmus koltuk takımı.beğendiyseniz de kaçırmayın.

aysem h geldın cnm evt cok sessız kım gelırse sohbet edıyom ama artık kımse gelmıyo
ben cok heycanlıyım pazar gunu ısteme var
sende gule gule kullan aldıklarını

hoşbuldum cnm sağol inşallah kullanırım ...

ayy evet böcüğüm yaa çok az kld hadi hayırlısı çok az kaldı ...

evet yaa çok sessiz kimseler ugramıo artık...

saol cnm hayrlısı
ayy benımde co uykum vra ya bıde komsumuz cağırdı oraya gıdıyoz ı aksmlr cnm az oturam gelem yatım daha gece telde sbhlıycamm

Abooo kız böcük sen ciddi ciddi evleniyon hemi:teytey:

Hayırlı olsun canım yaa çok seviniyorum senin için..Şeniz
İşleriniz rast gitsin inşallah..
Bende sık gelmediğim için göremediğim eklediğin kıyafetleri. Ama eminim güzeldir.

Bi tek aybuermi kaldı seneye şimdi. Herkes çatır çatı evleniyomu bu sene:roflol:

Kızlar hepinizi çok öpüyorum..
Hepinizin işleri rast gitsin inşallah..

buda ısteme etek katkat pek bellı olmamış ama etek yerıne kumas sıyah pant gycem cnm

Son düzenleme:
selam bayanlar.
böcüğüm ne güzel tatlı heyecanlar opuyorumnanaktan inşallah herley gönlünce olur
kimsecikler gelmiyo gerçi bende gelemiyom artık topiğe. hergün gezmelerdeyim evde oturduğum yok kaydirigubbakcemile3 annem kızıyor artık
haftaya benimde nişanım var ama bende hiç heyecan yok CADIARZU hemde hiç. daha kuaförü bile ayarlamadım nasıl yaptırırım nerde yaptırırım. amannnn sağlık olsun yeterki herşey olur zemuszemus

Aaaaa çok güzel ama etekk...Çok beğendimm benn. Üstüne blüzünde çok şık.

Heh bende onu dicektim o ayakkabı olmasın diye. Baktım demişsin zaten sende.
Çok beğendim oda fırfırlı fırfırlı. Zayıf oluncada fırfırlı şeyler çok yakışıyor bea.
Kolunun üzerindende fırfır böle dökülür gibi durmuş çok beğendim bacım çok. Çok yakışmışta sana.

Ama ben eteği beğendim yani açık söylim

Back