- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
off ya bı yer vardı orasıda olmadı kaldım burda ptt ısını beklemekten baska carem yok sımdılık mafoldumben
hoşgeldiniz bacılar
böcüğüm maşallah yaa iyi günlerde kullan her bişeyini inan en az senin kadar bend e mutlu oluyom okudukça:1hug:
esracım valla tatil bize de yok malum aralıkta düğün ama belki temmuzda 1-2 gün yakın bi yerlere kaçarızzemuszemus
aynen canım bizde h.sonlarını değerlendircez artık,haftaya nişanlımın kuzenin yazlıkları var oraya gidicez kalmaya.öyle böyle idare edicez işte canım.
brıllantta kdv indirimi varmış,ne kadar doğru ne kadar indirm var,gidip bakmyı düşünüyorum.bugün de linense bakıcm öğlende,birde ordan fiyat alıym,perdeyle yatak örtüsünü takım alıcam.bi bakıp fikir edinmeye başlasam iyi olucak zaman su gibi geçiyor.ağustosun 20 sine kadar herşeyi halletmem lazım,sonra ramazanda hiç bişey yapamam çünkü,bu 2 hafta kendimize ayırdık,dinlenmek için.sonra kalıyor 7 hafta sonu delikafadulden
valla esra bişey diyim mi aynı şekilde ben de ramazandan önceki hafta sonlarını kollar oldum artık:roflol: düğün kışın çünkü, son dönemlerimizde hava da soğuk olacak; amacımız en zor ve oyuncaklı işleri mümkün mertebe erken halletmek sonra da rahat rahat dolaşmak nişanlımlazemuszemus
brıllantta ındırm mı var bakım dıycem ama ben taçtan spor bı yatak örtusu beğendım perdelı alamam cunku evım belı deıl zaten takım olmak zorunda deıl
selamm kızlar
dün nişanlığımı ayakkabısnı eşarbını aldık zemuszemus
resimlerini ekleyecem ama makinaın ara kablosunu bulamadım bulunca ekleyecem kaydirigubbakcemile3
ayy çok güzel gidiyor herşey çok mutluyum. inşallah hepimizin mutluluğu daim olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?