• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarr merhaba..

bugün yine çok sıcak hiç bişey yapasım yok bu aralar sürekli uyusam ....

böcüğüm hayırlı olsun yüzükleriniz ohh ne güzell..

didemcim esracım hazırlıklarınız tam gaz devam az kalıyor gnler çabuk geçiyor...

pastacım nişan kıyafeetlerin hayırlı olsun resimleri bekliyorum ben de..ama ben gelene kadar siliniyo yaa böcüğünkileri de göremedim bu yüzden ....

çok işim var aama hiç yapasım yokk çok sıcakkk...

hoşgeldin aybuercim
valla bizim buralar biraz rüzgarlı son bikaç gündür onun için çok bunalmıyoruz ama yaz mevsimi sonuçta
yavaş yavaş hazırlıklarımız başladı artık Allahın izniyle 5.5 ay gibi bi süremiz var:Saruboceq: ramazan ve bayram dönemlerini de göz önüne alarak kendimizce bişeyler yapıyoruz işte
hepimiz için herşeyin hayırlısını diliyorum bu mübarek günde

hoşbuldum cnm..

amin inşallah hemen geçer 5,5 ay.benim 1 yılım var daha belli bile diil tarih o kadar çok gözümde büyüor ki bazen o gün hiç gelemyecek gibi..siz düğün yaparken ben de hazırlıklara baslıyor olurum kısmet...

aybuer saol cnm beım
burası serın ruzgar var püfür püfür
hem ben denızlıyı herhalıyle sevıyommm

:roflol: aynen öle aybuer

bugun calısan benımsanırsam dıdem bıle gelmemış gunaydın bu arada

selam kızlar ben geldım fazla gırmeıorum kusura bakmayın:(

bu arada cok az zamanımız kaldı ben bıle ınanamıorum esracım hazırlıklar ne alemde ?
bız henuz baslamadık mobılya bıle alamadık ama karar verdık sanyorum yarın gıdıp bgeendıgımız mobılyaları alcaz temmuz basıda tadılatımız baslıcak kısmetse:)))

http://www.bellona.com.tr/source.cms.docs/bellona.com.tr.ce/bellona.html

kızlar bu lınkte aldıgımız cekyatlar var bakmak istersnız;-) metallica - S kanepe olarak gecıyor.. oturma odasına karsılıklı 2tane aldık..

ayy canım mnılyam kıyamam sana.. Allah kavustursun..
bide borekler acarmıss ayy hamarat senıı.. :nazar: valla bu işlerin hepsi gerekli.. insanın canı sıkılıyor elbet ama calısıncada lazım bu ogrendıklerın , çalışan bayanın işi daha zor valla..

saol cnm cumlemızı...

evt cnm artık ogrenıoruz mecbur :))ama cok zevklı bılıomusun cıkan sonuclar ve karsındakılerının senın boregını begenmesı ve afıyetle yemesı ınsanın cok cok hosuna gıdıor:)))

sen de hoşgeldin cnm..ben de iyiym dünün yorgunlugu var üstümde etlerim kırılmıs hamlıktan...nişn düğün ne zaman?inşallah bulursun gönlüne göre kıyafet...

seher de gelmiş hoşgeldin cnm allah kavustursun ablanla yine yakın istanbula...

didemcim 850 mi çok pahalı canım yaa...

esracım ben ilk gelinliği bğendim ama dediğin gibi üstü biraz daha süslü olabilir...

böcüğüm her şey tam gaz gidiyor ohh ne güzel annenler de geliyorlarmıs ,geçmişe bi gz attım şöyle detaylı okucam,akşam ablandayddınız dimi nasıldı?

abbacım sen nasılsın?

saol cnm ınsss yakın zmaanda gorusuruz ablamla gercı her gun telefonlasıyoruz ..

merhaba kızlar iyi haftasonlrııkaydirigubbakcemile2
bu haftasou tatilim, bugün nişanlımla yine düğün salonu bakmaya gittik ve nihayet bütçemize uygun bi tane bulduk, kısmetse haftaya gidip tutacaz:Saruboceq:
yarın da nişanlımın arkadaşlarıyla hep birlikte mobilya bakacaz
yavaş yavaş çalışmalarımız başlıyo efenimzemuszemus

i pazarlar kızlarr
kımse yok galıba babalar gunu kutlu olsun benım babam yanımda yok ctesı gelcek ınşş

ayy masallah masallah :nazar: :nazar: :nazar: opuyorumnanaktan
Allah nazarlardan saklasın böcüğüm..
hepside harika bayıldımmm

kimse yok yine burda iyi pazarlar...

böcüğüm resmi yine kaçırdım ama çeyiz topiğinde görmüştüm geçen gün :)çok hoş bi elbise.beyaz gömlek altına istemede bana kumas pantalon daha iyi olur gibi geldi.eteğin de değişik bir tarzmıs güzel...ee az kaldı hadi bakalım...

bugün evdeyim ben de askım düğünde.akşama görüşürüz inşallah.kayınbabamı arıcam birazdn babalar gününü kutlamak için.

Back