2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnmm iyiyim çok şükür
sadece evlilik yaklaştıkca ayrılık acısı yakıyor içimi
farklı bi şehre gelin gidicem çünkü

elisaacım Allah kolaylık versin canım çok zordur tahmin edebiliyorum...ama bi yandan da sevdiğin insanla yuva kuracaksın hayırlsııyla ne güzel demi...ben valal böyle avutuyom kendimi çok daraldığımda

böcüğüm hayırlısı olsun cicim ya:teselli:

hakkında hayırlısı olsun böcüğüm..
elisacım benide bazen sıkıntı basıyor ki ben annemlere 1 sokak öteye gidiyorum.ama ne olursa olsun ekmek dilimden ayrılıyor.. dideminde dediği gibi sevdiğimiz insanla bir yuva kurucaz,o yzden mutlu olmamız gerek..

cnm , bnm bir sokak ötesi olsaydı hiç ama hiç üzülmez bilakis çok mutlu olurdum a.s
ama kilometreler araya girince mutlu olamıyorum ne düşünürsem düşüneyim:çok üzgünüm:
acaba evlenmesemmiki senağlama

günaydın kızlar....

nasılsınız bugün?didemcm böcüğüm inş. işleriniz hayırlı olur.

böcük canım ptt nin eleman alımı sanırım dimi senin başvurdugun ben arastırdım netten pek bilgi sahibi olamadım önlisans sanırım sartlarından birisi nereye neyle basvuruosun bilgi verirmisin bana?

bı tandıık aracılıyla basvurcam cnm aksama form getrcek bana onu doldrcam gerısını bılmıyom valla

söz elbısem

ısteme
nan seme senınn ıcn yukledım bak sılcem album yapamadım

Son düzenleme:
ustekını 35 tl aldık mını etek boydan resmmı bulamadım onun altına hafıf topuklu gycem dığerınde ıse etek yerıne kat kat etek yada kumas pant gıycem

günaydın bacılar
böcük maşallah iki kıyafetin de süper çok beğendim iyi günlerde giy bebeeem:1hug:

gunaydın abboww ben buraya mı eklemışım resımlerımı ana yanlış topıce:roflol: bı arkdasım bakcaktı gormemıştı neyse o gelene kadr dursunda sılcemm
saol dıdemcım

saol anam senın için hee:jeyyar: sacım dağınık onu saymazsak bıde boydan resmımı eklemedım bulamadım ıdare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…