2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yeni gelen arkidişler hoşlargeldilerrrzemuszemus
biz de nişanlımla bu hafta sonu kısmetse hem mobilya bakmaya gideceeez hemi de düğün salonuna,
pazar günü de babalar günü malum ama daha kayınpedere ne hediye alacağımıza karar veremedük-tatlicadiarzu-

bebişşşş sen kimsiinnnn
benseni çıkaramadımm da CADIARZU
yoksam tanışıyozzda sendemi nickini felen değiştirdinn yerimseniben

nan seme benım mekanım nan bura
oda dıdem olm topclerı karıstrdın hazar :roflol: o hep burdaydı sen yoktun :roflol:
saol yawrı darısı sana ınşş

dıdem nan babalar gelıyy bızde almadık daha abboww

nan seme benım mekanım nan bura
oda dıdem olm topclerı karıstrdın hazar :roflol: o hep burdaydı sen yoktun :roflol:
saol yawrı darısı sana ınşş

dıdem nan babalar gelıyy bızde almadık daha abboww

kafamçokkarıştı ösüüürrrr
nan böcükkk sana gülerken benim başıma geldi iyimii :roflol:
didim içimdenn böcükk bunadı galibaa topik bilem karıştırıyoo artık diye güldüm ama bende aynısını yaptımm laelaelaelaelae

napemm beee her konuya girem çıkam derken bööle oliiii :uhm:

baaaaa bak böcükk yoksam biz ikizzmiyizzz alkisalkisalkis
sanırsam yıllar önce hastanede kaybolan ikzimi buldumm o sensinnnn delikafadulden
ikimizde evlilik topiğine yazıyozz derkenn buraya yazmışızzz

kızlar bu arada kayınbiraderimin dağıtımı Ankaraya çıkmış
ama tam olarak ne olduğu bugün belli olacakmış hayırlısıyla:Saruboceq:

bak bak içinden gecenlerı bana demedın allah senı böle eder ıste allahın sopası yokkaydirigubbakcemile3ohh canıma değsın bunak karı

baaaaa bak böcükk yoksam biz ikizzmiyizzz alkisalkisalkis
sanırsam yıllar önce hastanede kaybolan ikzimi buldumm o sensinnnn delikafadulden
ikimizde evlilik topiğine yazıyozz derkenn buraya yazmışızzz

allah korusun nan tube de:umursamaz:

kıslarrrr günaydııınnn =) gerçi nerdeyse tünaydın olmuş ama neyse =)

birazdan aşkım gelicek ve biz belediyeye gün almaya gidicezzz çok heyecanlıyım kalbim ağzımdan çıkıcak gibi =D

ranunu hayırlı olsun canım:1hug:
biz de temmuzda gidecez belediyeye hayırlısıyla..şimdiden iznimi aldım işyerinden:teytey:

kızlar günaydın nasılsınız bugün???

böcük yaa bi elbiseni göremedim ben yaa...

didemcm ne güzel yer çıkmıs kuzenim de kütahyada acemiliğini yapmıstı ankarada usta birşliğine gitti.etimesguttur büyük ihtimal ve çok rahat olur kuzenim çok rahattı her daim telefon vardı ve de çok rahattı.

ayy babalar günü biz de almadık daha hediye kayınpederime ne alıcam bakalım...

bu araar canım bişey yapmak istemio kızlar yaa nette takılıyorum bişey yapasım yok havalar çok sıcak...

roselin gelmedi dimi yaa daha naptı acaba işlerini halletmiştir ,nşallah...topik de pek sessiz kaç gündür...

tüüüü size:mymeka: kac saatr bı ıkı satr yazan olmamiş bee nerde bu gelnler bak ben gelın olmuycam sonbaharda ama burdayım :umursamaz:
gelın toplaşın cabukk

off ya bı yer vardı orasıda olmadı kaldım burda ptt ısını beklemekten baska carem yok sımdılık mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…