• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

off ya bı yer vardı orasıda olmadı kaldım burda ptt ısını beklemekten baska carem yok sımdılık mafoldumben

böcüğüm sıkma canını yaa ne kadar zor şartlarda çalıştığını ve mutsuz olduğunu anlayabiliyorum ama mutlaka Allah hayırlı bir kapı açacak sana ben inanıyorum:teselli:

yüzüklerımızıde aldık sonunda askım aldı saolsun tektas pırlantada aldı ayy balım ya bugun yolculuğu vardı ama ısyerıme gelıp bana süprıs yaptıı :asigim:

günaydın kızlar hayırlı cumalar
böcüğüm hayırlı olsun yevrum gelebilirsen bugün bol bol konuşuruz:1hug:

günaydınlar..
böcüğüm hayırlı olsun canm..
bugün çabucak geçsin cmtsi-pazar havuza giricez nişanlımla,bir bronzlaşıyım artık,tatilede gidemiyoruz zaten,bi daha artık tatil balayında..

hayrlı cumalar
ayy dıdem cok mutluyum yaa dun askım gelemıycem bugun yolum varmış dedı cok üzülmüştum aksama kadr kk bıle gıresım yoktu neyse
aksam oldu7 de cıkıyomya normalde 18:50 aradı napıyon dıe konusmadım pek işim var dedım kapattım 7de bıdaha aradı sonra şansına :19:30da ancak cıktım kıllık ettı gene bızım yiğen:mymeka: neyse aradı konusuyorz askım dedı canta hangı elınde bı baktım arkamdaymış:asigim:
sonra gttık benım beğendım yüzüğe baktık ama onu alamadık 900 tl dedı ıkısıne o kadr para verdırmezdım sonra baska yerden aldık bıde tektaş aldı pırlanta
bugun onu alcam kucultulecektı cok mutluyumyaa:nazar: benım ıcın işini bıle aksattı

hoşgeldiniz bacılar
böcüğüm maşallah yaa iyi günlerde kullan her bişeyini inan en az senin kadar bend e mutlu oluyom okudukça:nazar::1hug:
esracım valla tatil bize de yok malum aralıkta düğün ama belki temmuzda 1-2 gün yakın bi yerlere kaçarızzemuszemus

esracım saol cnm ctesı tatıl mı sıze
bızım yıllık ıznlerı bıle kaldrdılar ama dınlemem valla cıkar gıderım yanı aılemı ozledım
dıdem saol cnm benım

hoşgeldiniz bacılar
böcüğüm maşallah yaa iyi günlerde kullan her bişeyini inan en az senin kadar bend e mutlu oluyom okudukça:nazar::1hug:
esracım valla tatil bize de yok malum aralıkta düğün ama belki temmuzda 1-2 gün yakın bi yerlere kaçarızzemuszemus

evet böcüğüm bize cmtsi-pazar çalışmak yok,tatil.bende şimdiden iznimi aldım.02 ekim cuma çıkıyorum,26 ekim pztsi başlıycam işe.
tabiki canım sende izin alıp gidersin ailenin yanına.
didemcim aynen canım bizde h.sonlarını değerlendircez artık,haftaya nişanlımın kuzenin yazlıkları var oraya gidicez kalmaya.öyle böyle idare edicez işte canım.
brıllantta kdv indirimi varmış,ne kadar doğru ne kadar indirm var,gidip bakmyı düşünüyorum.bugün de linense bakıcm öğlende,birde ordan fiyat alıym,perdeyle yatak örtüsünü takım alıcam.bi bakıp fikir edinmeye başlasam iyi olucak zaman su gibi geçiyor.ağustosun 20 sine kadar herşeyi halletmem lazım,sonra ramazanda hiç bişey yapamam çünkü,bu 2 hafta kendimize ayırdık,dinlenmek için.sonra kalıyor 7 hafta sonu delikafadulden

Son düzenleme:
aynen canım bizde h.sonlarını değerlendircez artık,haftaya nişanlımın kuzenin yazlıkları var oraya gidicez kalmaya.öyle böyle idare edicez işte canım.
brıllantta kdv indirimi varmış,ne kadar doğru ne kadar indirm var,gidip bakmyı düşünüyorum.bugün de linense bakıcm öğlende,birde ordan fiyat alıym,perdeyle yatak örtüsünü takım alıcam.bi bakıp fikir edinmeye başlasam iyi olucak zaman su gibi geçiyor.ağustosun 20 sine kadar herşeyi halletmem lazım,sonra ramazanda hiç bişey yapamam çünkü,bu 2 hafta kendimize ayırdık,dinlenmek için.sonra kalıyor 7 hafta sonu delikafadulden

valla esra bişey diyim mi aynı şekilde ben de ramazandan önceki hafta sonlarını kollar oldum artık:roflol: düğün kışın çünkü, son dönemlerimizde hava da soğuk olacak; amacımız en zor ve oyuncaklı işleri mümkün mertebe erken halletmek sonra da rahat rahat dolaşmak nişanlımlazemuszemus

valla esra bişey diyim mi aynı şekilde ben de ramazandan önceki hafta sonlarını kollar oldum artık:roflol: düğün kışın çünkü, son dönemlerimizde hava da soğuk olacak; amacımız en zor ve oyuncaklı işleri mümkün mertebe erken halletmek sonra da rahat rahat dolaşmak nişanlımlazemuszemus

evet canm ya ama ben pek zannetmiyorum son zamanlarımızın da rahat geçeceğini..kaydirigubbakcemile3 daha fena heyecan dorukta olucak..

brıllantta ındırm mı var bakım dıycem ama ben taçtan spor bı yatak örtusu beğendım perdelı alamam cunku evım belı deıl zaten takım olmak zorunda deıl

brıllantta ındırm mı var bakım dıycem ama ben taçtan spor bı yatak örtusu beğendım perdelı alamam cunku evım belı deıl zaten takım olmak zorunda deıl

ben perdeyle yatak örtüsü takım olursa aynı renk tonu olur,daha hoş durur diye düşünüyorum.bakalım bende sırayla hepsine bakıcam,öğlen istinyeparka gidicez,orda da linens var.

ya bende kararsızım krımızı sıyah beyaz ıstıyom bı perde dusunuyom kırmızı geometrık desenlı olsun yuvarlak kare gıbı perde beyaz olsun sonra guneslık koyu olsun ama hala karar veremedım perdede bu 3 rengı kullanmam lazım
yatak örtumude kırmızı alcam usunte sıyah geometrık desnler olan du bakem hele
halımıda kırmızı sıhalı alcam mobılyam belkı beyaz olur

amaniiin ben perde işinden hiç anlamıyom beeeekafamçokkarıştı
o işleri tamamen anneannem ve teyzemlere bıraktım ben
bana rengini sorsunlar yeter gerisinden hiç anlamam:roflol:

selamm kızlar
dün nişanlığımı ayakkabısnı eşarbını aldık zemuszemus
resimlerini ekleyecem ama makinaın ara kablosunu bulamadım bulunca ekleyecem kaydirigubbakcemile3
ayy çok güzel gidiyor herşey çok mutluyum. inşallah hepimizin mutluluğu daim olur :Saruboceq:

selamm kızlar
dün nişanlığımı ayakkabısnı eşarbını aldık zemuszemus
resimlerini ekleyecem ama makinaın ara kablosunu bulamadım bulunca ekleyecem kaydirigubbakcemile3
ayy çok güzel gidiyor herşey çok mutluyum. inşallah hepimizin mutluluğu daim olur :Saruboceq:

hoşgeldin pastacım iyi dileklerin için teşekkürler:1hug:
merak ettim cicilerini de heeezemuszemus

amin pastacım.bu arada bende merak ettim şimdi aldıklarını..
didem ya bende pek anlamıyorum ama katologtan bakıyorum çokk güzel şeyler oluyor,ama tabi bende annemle k.validemle gidip alıcam.

Back