cok kıbarsınkaydirigubbakcemile3 ay yemekten geldım ohh be doydum ama bı corba ekmek yerım bol bol sevmedım yemek vardı gene ama şükür doydum en sevdığım şey yemek yapmak ya cok sevyom
mınılya kampnya başlamıs kız gordun mu ceyıs bölumunde anladın sen onu:jeyyar:
aybuer h geldın
ay bende yemek yıyorum kız ne kampanyası anlamadım ben onu ozelden msj at nan
iyiyiz cnm sen nasılsın bakemmm hazırlıklar ne alemde?kız ben bugunlerde su tatıl işini kafama takar oldum ekım ayında antalya yada mugla sızce cok soguk olurmu ?CADIARZU:smiley-cool:
böcük kıss sana sölemıstım ya amway e uye olucagımı bugun uye oldum cnm sıparış alabılıorum yanı hihoyyyt
sabah bir geldim hemen gittim imajımı yeniledim hazırlıklara ara verdim cnm biraz taksitler bitsin nevresimlere baslıcam ..
tatil oalyına gelince de ekim de hala sıcak olur antalya mugla da güüzel olur aama havası daha soğuk olur sanki antalyadan.mugla tarafına gidersen mutlaka akyaka ya da gökova da geçiyor oraya da git teknede balık ekmek tadın mutlaka ...
ya cnm bılmıorum bakalım antalya olur buyuk ıhtımalle cunku mugladakı otellerın bı cogu kapalı oluo ekımde
Aman böcük kaçırma izle.seni yemekçi seni.ya ben de heveslenmek istiyo yemek yapmaya ama hiç sevmiyom ya.ne etcem evlenince bilmemya bua arada böcüüük sana özelden msj attım cvp yazmadın ha.haberin olsun yaneeeee.minilya canım amway den bişi gerek olursa artıkın iletişim kurarız senle.ya oriflame ile ilgili bildiğiniz kimse varmı?
Canım benim bi danışmanlık durumum yok.ben sadece alıcıyım şimdilik :) avon da kullanıyorum.ama daha yeni sipariş verdim bi arkadaşıma.oriflame gerek ama.bi parfüm için.eğer haberiniz olursa bana özelden msj atarsanız sevinirim canım
ben orıflameden bı kac krem kullanıyorum ve avondan cok cok ı cnm sen merak etme avondan sakın bı krem alıp yuzunuzu mafetmeyın özel msjı görmedım hemen cvp verıyorum cnm
aybuer nan yenı kısmetler çıkmasın sımdık sana
bu arada kampanyalara hala devam anlayan anladı:jeyyar:
valla bilemicem çıkarsa çıkar kısmet ama benim gözüm aşkımdakaydirigubbakcemile3
bu kamyanya nedir yaa ben de merak ettimmm kafamçokkarıştı
biz de öyle konusamıyoruz artık fazla aman bu krizde çalışşsınlar çalışsınlar ben askımın yerine de oturuyorum bütün gün...
Canım benim bi danışmanlık durumum yok.ben sadece alıcıyım şimdilik :) avon da kullanıyorum.ama daha yeni sipariş verdim bi arkadaşıma.oriflame gerek ama.bi parfüm için.eğer haberiniz olursa bana özelden msj atarsanız sevinirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?