kızlar ben geldim,çok şükür tuttuk 10 ekim 2009 da düğünüm var :))
Çok sevindim lady cim salonu tuttuğunuza ve gün aldığınıza..Allah tamamına erdirsin inşallah..hayırla sağlıkla..
Darısı minilya,aybuer,böcük vede benim başıma inşallah.Ve tabiki tüm isteyenlerin inşallah..
Böcük moralim bozuk o yüzden çıktım bugün erken yaa.
Para çalındı dükkandan bugün çok değil 50 ytl ama nasıl olduysa oldu işte..
Kadın hem kendi verdiği parayı aldı, hemde benim verdiğim para üstünü hemde aldıklarını aldı..
Nasıl oldu anlamadım..Ondan çıktım yani..
Annemlede çarşıda buluştuk, etek dikecekte bana kumaş aldık, eşarp aldık falan..Bayramlık işte..
Hala başım ağrıyor ..Ağladım bugün moralim bozulduda..Ama geçti gitti işte..
nehırcıgım takma kafana ya üzülme sakın tamam kötü olmuş ama napıcaksın ınsanın basına hersey gelebılıor benımde basıma gelmıstı böle bır olay dusun kı ısyerınde calınmıstı kendı param maasımı aldım oldugu gıbı gıttı cantamı calmıslar telımı calmıslar resımlerıne varıncaya kadar bıde cantamı buldugumuzda ıcınede 1,5 ytl koymuslar yanı yol paramı koymus kaydirigubbakcemile3
dusuncelı hırsız kaydirigubbakcemile3
ohoo oda bışey mı benım sözlumun telı vardı bende n serısı varya nokıa nın neysem bu aşçı olduğu için sureklı telı bı yerlere bırakırdı sımdık dedım ya çaldrcan yada yemeklerın içine düşer en ıyısı sen bana ver aldım telı bı hafta sonra çaldrdım hemde yanımdakı cocuk gözumun önunde çaldı polıs çağırdım gelmedı işimiz cok dıyıp parmk ızı aldrmak içn cocuğu beklettım ustunu arattım tel yok neresıne soktukı:jeyyar: neysem savcılığa gıttım ıkı ay sonra işimiz cok ankaraya gıdın şıkayetcı ısenız dedıler yanı ne kadr adeletlı bı dunya bıde sen düşün bende cok ağladım tabı söz resımlerımız 3 yıldr sakladım msjlar hersey gıttı barı dedım sıpaya bırak hafıza kartınıda tel senın olsun hayrıma verım ama vınn gıttı işte adalet bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3
Minilya çok geçmiş olsun canım..Öyle dedinde maaşım gitti diye yüreğime oturdu kızz..
Ayy Allah korusun hepimizi Allah korkusu olmayanlardan..
Böcük sende ne alıyorsun tilifonunu çocuğun..Aman gideceği varmış..Başınızın gözünüzün sadakası olsun napalım..
Da bu polis işi kötü yani..Adalet var ülkemizde ama bununla uğraşamazlar..çok yoğunlar..Telefon kolaymı alınıyor yaa.
Hadi bırak kolay almayı içindekilerin gitmesi çok daha kötü yaa..
He yavrum esnafım..Hemde kadına bir güzel aldıklarını hediye paketi yapmıştım..Uuff uff..
Neyse artık geçti gitti..İnşallah olmaz bir daha..
Bu arada herkeslere günaydın..
ben açım ve cnm herseyı ıstıyo kahvaltı ettımm ama yarım ekmek yedım gene acıktımm ve ınanılmaz yemek yapmak ve yenı tatlar keşfetmek gecıyo ıcımden
günaydın kızlar nasısınız bugün?
Çüşş böcük yarım ekmek mi yedin:1shok:..Boşanda semerini ye kızım..
Kilo alırsın bak, sevgülün geldiğinde tanıyamaz hee.klava:.
Hıh ben yeni tarifler yapıyorum maşallah çok güzel oluyorlar..Ama tebi ben hamur işi yapıyorum, yemek değil..
Bir browni yaptım mmmm...cokacimcoook çok güzel oldu..
Onun için ne saf kakaolar aradım ben..Kalıp bitter çikolatalar..Ama çok güzel oldu..Olsada yesek dimi kızlar..
He bu arada f... olayı nooldu böcük..enişteye sordun mı bakam?? merak ettim??
Lady ne sınavıydı canım bu..Ne sınavı olursa olsun inşallah geçe sınavdan canıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?