2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ohh ohh planlara da bak hele sen..şimdiden plan yapmışş gelın ata bınmışş ya nasıp demışş bızım yaptıgımız varya dereyı görmeden paça sıvamak bende bugun tatıl ıcın otel bakıodum hehehehe:sm_cool: daha on ay dan cok var ben sımdıden otel bakıorum ayy kız hayal etmesıde guzel ama.

lımon sıkmasan olmaz demı dıngıl :mymeka: hayal kurmak ekmek su hatta hava kadr gereklı be bacım ınan umud fakırın ekmeğı:roflol:

nehır nerde be msn de yok burda yokk aaaa:1ninca:

merhaba kılzar nasılsınız?yokum iki gündür kuzenimin nişanını yaptım geldim :)

hanı resmler ne gıydınn kaç altın taktılar damat yakışıklı mıydı :roflol: amma soru sordum ben sımdık prgram ızlemeye gıdıyom yemekteyız

hanı resmler ne gıydınn kaç altın taktılar damat yakışıklı mıydı :roflol: amma soru sordum ben sımdık prgram ızlemeye gıdıyom yemekteyız

resimler yok cnm hepsi oğlan evinde henüz şimdilik sadece takı seti taktılar evdeydi zaten nişanda o yüzden kıyafete özenmedim pek bi pantalon bi tunik kazak bii de makyaj tamamoldum eniştemiz iyi canım yakıştılar :)

lımon sıkmasan olmaz demı dıngıl :mymeka: hayal kurmak ekmek su hatta hava kadr gereklı be bacım ınan umud fakırın ekmeğı:roflol:

nehır nerde be msn de yok burda yokk aaaa:1ninca:

delüüü benı cok ararsın cokkk küsüm gidimde gör sen..ne bıcım konusuon nan..gıcık..
hem ben sana takılmazsam kım takılcak heee...senağlama

ayyyyyyyyyyy benım nısanımda olcek miiiii:1rolleyes::asigim:

olur canım olur çok az kaldı dimi ?allahın izniyle o gün de gelir bol bol oyna o gün kaydirigubbakcemile2

delüüü benı cok ararsın cokkk küsüm gidimde gör sen..ne bıcım konusuon nan..gıcık..
hem ben sana takılmazsam kım takılcak heee...senağlama

:roflol: alla senı emı yerım senı yer sonra msutakbel nışanına kalmazsın nan senı nışana gelırım ınş burdakılerıde çatlatırım ınş:1rolleyes:

nasılda cvp verıyo gordun mu tuttım senı gacıŞeniz ben sımdık tv ızlemeye gelıp herkese tek tek cvp vercem hihoyyyt

ben de izlicem tv öyle tabi cnm ben de soru cevaptır :)

havlu kenarlarını çk evdim yaa maşallah sana ...

kızlar ben geldim,çok şükür tuttuk 10 ekim 2009 da düğünüm var :))

sositosositosositosositosositososito ohh ne guzel nan cok sevındım mınılyada tutsada aynı gün olsa ama ıkınızın düğünune gelemem aynı saat falan olmasın neresını tuttunuz kaça-tatlicadiarzu-

canım b.çekmece ordu evi,kokteyl tarzında olcak,yani işte kanepe,avcı böreği,kuru pasta falan,5 milyar herşey dahil barkovizyon da içinde

canım taaaaaa 2009 ekim ayını nasıl rezerve ettiler.daha bir yıl var o tarihe.2008 rezervasyonları bile yeni açıldı sayılır yaffffff.demi böcük? :uhm:

bu arada burdan önce harbiye ye gtimştk ve orası 31 ekim 2009 verdi,bir tek boş gün o kalmış ekim ayında ,orduevleri bu şekilde erken doluyor hemen.burasıda hemen tutun yoksa bulamazsınız birdaha yer dedi,

Hımmmmm tamam anladım canım.yani 2008 yeni açıldı dediğim yeni sezzonu kastettim.ama ekim uzak ya ondan kafam takılmıştı.anladım orduevi olunca erken tutuluyo.haklısın canım

valla bende ilk duyduğumda şaşırmıştım ,benim nişanlım bu ay askere gidcek hayırlısyla mayısta gelcek gitmeden yer bakalım dedik,harbiye gittik utana sıkıla diyorz ki ekim düşünyrz , ilgilenen kişi dediki bir tek 31 ekim var,donup kalmıştık bir süre : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…