ohh ohh planlara da bak hele sen..şimdiden plan yapmışş gelın ata bınmışş ya nasıp demışş bızım yaptıgımız varya dereyı görmeden paça sıvamak bende bugun tatıl ıcın otel bakıodum hehehehe:sm_cool: daha on ay dan cok var ben sımdıden otel bakıorum ayy kız hayal etmesıde guzel ama.
merhaba kılzar nasılsınız?yokum iki gündür kuzenimin nişanını yaptım geldim :)
hanı resmler ne gıydınn kaç altın taktılar damat yakışıklı mıydı :roflol: amma soru sordum ben sımdık prgram ızlemeye gıdıyom yemekteyız
lımon sıkmasan olmaz demı dıngıl :mymeka: hayal kurmak ekmek su hatta hava kadr gereklı be bacım ınan umud fakırın ekmeğı:roflol:
nehır nerde be msn de yok burda yokk aaaa:1ninca:
resimler yok cnm hepsi oğlan evinde henüz şimdilik sadece takı seti taktılar evdeydi zaten nişanda o yüzden kıyafete özenmedim pek bi pantalon bi tunik kazak bii de makyaj tamamoldum eniştemiz iyi canım yakıştılar :)
delüüü benı cok ararsın cokkk küsüm gidimde gör sen..ne bıcım konusuon nan..gıcık..
hem ben sana takılmazsam kım takılcak heee...senağlama
resimler yok cnm hepsi oğlan evinde henüz şimdilik sadece takı seti taktılar evdeydi zaten nişanda o yüzden kıyafete özenmedim pek bi pantalon bi tunik kazak bii de makyaj tamamoldum eniştemiz iyi canım yakıştılar :)
kızlar ben geldim,çok şükür tuttuk 10 ekim 2009 da düğünüm var :))
kızlar ben geldim,çok şükür tuttuk 10 ekim 2009 da düğünüm var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?