- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
günaydın kızlar
bugün nasılsınız?
bir futbol muhabbeti almıs gitmiş ben de anlamam hiç.
ayy akşama kayınvalidemler geliyor ne yapsam kızlar ?
gunaydın kızlarallahım nehır senı parçalarım haa gece bıle uymadım olm nan cok sinirlıyım cokkk mac hakkında bsey denmesın valla kalp kırabılır okadr yanı ser.... hakemı satın almıslardı resmen ben buraya bıda macı tasımayım nasılsa çarsıda rahatız ıstedığımızı yazıyoz cızıyoz konusuyoruz
mınılyam nerdesınn sen anacım pazr gunum ınankı zehır ya hıc bu kadar sinirlı olmamıstım askımla bıle konusmadım oda cok sinirlıydıkötükedihüso
fanatik böcük işte nolcak :1closedeyes:
ayyyyy kıyamam sana ben yaaa güldüm annennin babanın olayına arada kalan böcüşümŞeniz
en iyisini yapıyon böcügüm müzik dinle sende
günaydınlarrr geldım anacım geldım ama bıraz gec geldım galıba yaaa mac benımde moralımı bozdu o maç ıcın besıktaslıydım sonucta kardes takımız deell mı?
hafta sonu benımde kosusturmaca gectı nısan yaklasıo malummm benı bır heyecan stres aldı gıdıoo valla...
ıns bu haftada hayırlısıyla bıter..
ayy senın gıbı bende heyecan yapıyom nan sen böle dedıkce bana noluyosakaydirigubbakcemile3 bende dun evden dısarı cıkmadım bırazda moralım bozuldu benımkı bı yere uye olmuş banada maıl atmıs profılıme bak dıe anladın herhal f.ıle baslayan sıte hanı:jeyyar: neyse ben uye olmadığım için bakamadım ama ark baktı 4 tane kız ismı var bı tanesı ablası ama diğerlerı kım cok kafama taktım aradımda suan işte acamıyo telı delırmek uzereyım
canm arkadaşlarıdır ya kim olcak,tabi haklısın sen yinede sor ama kesin mantıklı bir açıklaması vardır,olmasa sana neden profilime gir bak desin,bi çekincesi yok yani,takma kafana.yerimseniben
ayy senın gıbı bende heyecan yapıyom nan sen böle dedıkce bana noluyosakaydirigubbakcemile3 bende dun evden dısarı cıkmadım bırazda moralım bozuldu benımkı bı yere uye olmuş banada maıl atmıs profılıme bak dıe anladın herhal f.ıle baslayan sıte hanı:jeyyar: neyse ben uye olmadığım için bakamadım ama ark baktı 4 tane kız ismı var bı tanesı ablası ama diğerlerı kım cok kafama taktım aradımda suan işte acamıyo telı delırmek uzereyım
gunaydın cnmŞeniz ayy allahım yardımcısı olsun mınılyamın benı cok ı anlıyoo o Şeniz ya ne bılem benımkısıde kuruntu herhal ama uymaktan zorlandım ınş ıyı bı acıklaması vardr acaba dayı kızları vardı onlar mı:uhm: cvp alım hemen sıze derm
ayy cnm sanada kıyamam:teselli: asker gdııyo cok az kalmış pekı bayramdada ızınlısın baya ı vakıt gıcerırsın artık sonrada bzımle zmnın cabucak gecer :Saruboceq: inş sağ salım kavusursunuz
günaydın kızlar,ben malum çok mutluyum maçtan dolayı,ama bencede artık konuşmayalım bu konuları,biz konumuza dönelim,ben bu hfta izinliyim:)) aşkımla hergün birlkte vakit geçircez,biliyorsunuz ki bugünden itibaren asker : ( ama 12 gün sonra gidicek,bugn aşkımla yer bakmaya gidicez,hayırlısı olsun bizim için.
minilyacım valla nişanda zor ya çok iyi biliyorum benmde stresten midem ağrıyordu,ama bunlar tatlı heyecanlar ne kadar stresli de olsa çok güzel şeyler.hayırlısıyla o gün bi gelsin,günün nasıl geçtiğini hiç anlamıycaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?