- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
sen sadece cok sıvrı dıllısın bellı olıy valla ama bence öle yapma hıccc sesını cıkarma ne yaparsa yapsın bıde cıddı ol ona karsı eger cıddı dusunuosan..bıde guven vermeye calıs..ama sakın sakın ustune dusme valla ne kadar ustune dusersen o kadar senden kaçar..
haksızsam ozur dılerım ayrıı haklıysamda hıcccccc umrumda olmaz..
suan cok yenısınız dene onu senın ıstedıgın gıbı cıkmayabılır uzulme sonradan..
ben mesela cookk denedım coookk kötu konustugum da oldu bakalım ne yapcak dedım..her yaptıgı her konustugu tam ıstedıgım gıbıydı heh dedım ıste benım erkegımmm..
hee gördüm ben öncedende görmüştüm çeyızler topıgınde..cok guzeller kaç kurusa almıstın sen?bak bı kampanya olursa hemen haber verıosun ttmm mı?ya baksana bende kıng mıkro dalga begendım grı cok guzel bıde ıkı yuzlu tava msn ı acınca atarım lınkı sana bakarsın sıteye tmm mı ?
hangı mıgrostan baktın sen cnm nasıl bısey ve kac kurus oldugunuda yaz hele
ceyıs resımlerınde ısaura almıstı sanırsam ordan gordum pembe turuncu gıbı renklerı varmıs zemını kalplı cok sekr merterde mıgros en yakın o bana ama paracık yok son paramla bılet aldım kadıkoy macına öle yanı fıyatıda boyuta gore değişıyo 25 cm galıba onunkı 30ytl :1closedeyes:
hee anladım sımdı hatırladım o tavayı cok seker gercekten o tava yaa..
bende az once kermese gıttım hehehe el kremı aldım avonun ıkı tane 4 ytl elsev ın sac bakım sampuanını aldım 3 ytl bıde 1 tane sabun aldım zeytınyagı sabunu ayvalıktan gelme 1 ytl bıde sey aldım dıxı aldım 2 ytl ye..cok sey ucuz du ben bunları aldım..
kız vıledayla sılıosun ya yerı hos koksun dıe vıleda setının ıcıne koyuyosun vıledaylada yerı sılıosun öle yanii..
kıss üşşşş ya nııı kızım bı cay setıne verılırmı 440 ytl valla ben aldım 125 ytl hemde 46 parca herseysıde vardı ıcınde he bıde ındırımlı dıosun sen haaa kızım ındırım dııl bındırım olmasın hahahaahkaydirigubbakcemile3
nan yaşım kadar garantısı var beealcam banane 60,yıla özel kampanya
ıkı satır yazıyon kacıyon bee:mymeka:
resmı az buyuk koy ımages acılmadı cok kucuk bakım yakından ıncelemem şart
hem benım acelem yokkı sayılı gunde yok pahalı olması benı vurmuyo anlıycan sen genede yolla buyuk boy
he yaa kımsecık yok bende olmasam yandın sen :roflol:
neden yanıyım onu anlamadım :bbo:
kız askım bana dedıkı nısan bı bıtsın gıdıp gun alırız 10 ekıme dedı olleyyyhihoyyyt:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?