Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verme valla kımseye paranı..at kenara dursun öle ceyız meyızde alma sureklı senın aldıklarınla 10 kişi evlenır beahh..:1rolleyes:
ıns dayanabılırımde:roflol: ayy neysem kızlr cok yoğundum hıc gıremedım naıslsınz bakem
ben bı goca bulam oncede salon deıl evde nıkaha razıyım dermışım:1rolleyes:
sende goca bulım goca bulım dıosun ahada buldunya kac ay olmus bıde bulalı
Yaaa deli bu yaa.Bi duysa sevgilin ne kadar üzülür:dilcikar:
İşte buralardayım bişe yaptığım yok..Depresyona giriyorum galiba:çok üzgünüm:
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi..Stres atıyorum işte burda.
Aman düğün salonları doluysa dolu..Ben nişanı evde yapmaya razıyım..Düğün içi bişi diyemicim tebiii:1closedeyes:...Amaan vazgeçtim gitti..nikahta yeter sadece:çok üzgünüm:
aman şaka ettım dusmanlarım nasıl sevınmıstr kım bılır:1closedeyes: ama allah korusun nazar değmesınaşkımla cok ı gıdıyo hersey onu cok sevıyorum :asigim: gayserılı askım yakup um benım nasıl ozledım yaa :1no2: neyse onun varlığı yetıyo bana
öle dedın benımde aklıma kayserı bjk macı geldı yemıslmıstık benımkısı kayserılı ya gıttı maca sonra kuyruğunu kıstırıp geldı bıde dayak yememek ıcın bjk formaısnı yolda cıkarmıs:roflol:gayserı ıhh ıhhh :roflol:
şaka beee amannkaydirigubbakcemile3
kız yakup dedın amcamı hatırladım amcamın ısmıde yakupp:jeyyar:
Ayyy uyuz şeyy.. Şimdi okudum içim ne kadar kötü oldu..Devamına bakmadan nooolduuuuu diye çığlık atasım geldi..Hiç dayanamam ayrılık haberine..
Sakın kız sakın ayrılma sevdiğinden..
gelene hay hay gidene bay bay bu kadar basıt hıcccc uzulmeye takmaya kendını yıpratmaya gerenk yok valla..
dogru ınsanı bulana kadar devam..kaydirigubbakcemile3:roflol:
valla gıden uzulsun derım hıcte takmam tabı sana gore hava hos konusuyosun dersınız hıc te öle olmuoo dersınız ama guzelım tamam uzul uzul nereye kadar bakalım gıden uzuluomu o yuzden onu dusunup hıc te takmıcaksınız belkıde hayırlısı buymus dıceksınız dımı ama..
kızzlarr yenı gune merhaba herkese gunaydınnnlar ben dırek lafa daldım solemeyı unuttum heh
ya kızlar bugun carsamba kaydirigubbakcemile2 aşkım gelıoda aksam o yuzden sevınıom cars bızım gunumuz yanı...![]()