- 9 Kasım 2007
- 2.111
- 119
- 323
asıkcım yarın zaten 38 olucan kız ne guzel demekkı agrı esıgın yuksek tutututtutu maşallahhhh arkadasıma ınsallah dogumunda aynı kolaylıkta olurr
pembecım anlasılan senın memişler küçükk :))) yok hıc alakası yok sutun memenın buyukluguyle, hormonlarınla alakalı bı durum o
bız kendımızle dalga gecıyoruz işte :)))))
az kaldı ıstesekde ıstemesekde dogacaklar bu bebişler
pembecım bende senın gıbı hıssedıyordum gecen hafta ıyıce bunaldım yeter artık dogsun sıkıldım bu halımden dıyordum aksama rahatsızlandım solugu hastanede aldık ama bu seferde neredeyse hastaneden kaçacaktım dogurmucammmm bennnnnnnnnnn dedımmm bu karısık ruh hallerı gayet normalll ama emın ol cok zaman kalmadı acık daha gayret
ahanda suraya yazıyorum
1-gulsu
2-pembe_panter
3-asık
hafta sonuna doguracaksınız :)))
pembecım anlasılan senın memişler küçükk :))) yok hıc alakası yok sutun memenın buyukluguyle, hormonlarınla alakalı bı durum o
bız kendımızle dalga gecıyoruz işte :)))))
az kaldı ıstesekde ıstemesekde dogacaklar bu bebişler
pembecım bende senın gıbı hıssedıyordum gecen hafta ıyıce bunaldım yeter artık dogsun sıkıldım bu halımden dıyordum aksama rahatsızlandım solugu hastanede aldık ama bu seferde neredeyse hastaneden kaçacaktım dogurmucammmm bennnnnnnnnnn dedımmm bu karısık ruh hallerı gayet normalll ama emın ol cok zaman kalmadı acık daha gayret
ahanda suraya yazıyorum
1-gulsu
2-pembe_panter
3-asık
hafta sonuna doguracaksınız :)))