2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nazo, bu kadar bozma moralini canım.Kendi kendine sıkıntı veriyorsun, sütün daha fazla azalıyor böyle olunca. Herşeyi denediğine göre olmuyorsa, mamayla devam edeceksin güzelim, allaha şükür şimdi yeni mamalar çıktı, anne sütü gibi neredeyse.İçinde anne sütünde olan bir çok vitamin, mineral var, onlarda bir çok hastalıktan koruyor.Sıkma canını artık.Bu kadar emmiş olması bile iyidir. Hiç ememeyen, anne sütü hiç alamayan bebeklerde var, maşallah sapasağlam oluyor onlarda.
Sen üzüldükçe bebeğin daha huzursuz olur hayatım, o yüzden takma artık kafana, verebvildiğin kadar ver, yetmediği yerde mam takviyesi yap.Günde bir kez bile alsa anne sütü yeterli.Gerekirse sağ sağabildiğin kadar biberonla ver.
Sen yeterince uğraştın zaten.Üzme kendini artık.
 
saol waterfull Allah razı olsun daha iyiydim aslında artık napim diodum çünkü bunun artması için hap bile kullandım ama bu kadar oldu işte ama dünden beri sinirim çok bozuldu sütüm azdı ama yine 15-20 dakka emiyodu buda iyi gelyodu bana ama artık beş dakka emiyo evet hiç emmeyen var canı yerinde olsun sanırım sinirlerim bozuldu
çok saol yaaa iyki varsınız
 
doğru sylüyosun aslında dediğim gibi iyiydim ama etraftan dolayı sinirim bozuluyo anladın ne demek istediğini
 
Ben bu dışardakilerin söylediklerine sinir oluyorum , sanki sen annesi olarak o bebeği düşünmüyorsun da onlar senden fazla düünüyorlarmış gibi laf ediyorlar.Takma hiç kafana onları kim olursa olsunlar.
 
slamlar kıslar umarım herks iyidir nazıbülo arkadaşım bebeğinin az emmesi şimdi sütünün olmaığından değilki büyüdüğü için bence sen boşuna stres yapıyosun çünkü dün ayını şey ben dr asordum çene kasları güçlü artık bir çekişte öncekinin iki katı süt çekiyor dedi yaklaşık 5 dakikada göğüsün .&%75 ini boşaltır dedi
 
doğru söylüyosun waterfull daha öne umrumda değildi ama arada geliyolar :)))
ciddenmi inaysa doğru olabilir ben mamayı biberonla aldığı için az emiyo die düşünmeye başlamıştım
 
meraba hanımlar:))
nazocum bu iş gerçekten psikolojik,takma o birilerini sen,nil 15 20 günlükken teyzem yaptı bana aynı şeyi ,aç bırakıomuşum bebeğimi zorla mama aldırdı eşime:KK43:( sütüm vardı ama o bikaç gün acabalarımla tükettim sütü??
 
deme ianna yaaa nerden çıkardı bebeğin aç olduğunu peki sen demedinmi hayır ii die veya annen
 
valla canım her ağlayışında açlıktan dedi meğersem gazdanmış biz ne bilelim o zamanlar doktora gigince ortaya çıktı ama o anlamadı halen bile hatta dün arada anne sütü ver bebeğe ,yararlı dio..anlamak istemio ben zaten sadece süt veriorum??
ben hep sööledim hatta eşimde ,doktorla konuştum aç diil falan dedi ama anlamıyana...
canım benim annem uzun yıllar önce öldü ,teyzem büyüttü beni o yüzden sadece biz söyledik..
çok uzattım neys sen takma ,bugün mama ver sütünü düşünmemeye çalış bak nası gelecek,ben de bööle yapıorum:))
 
arkadaşlar benim de bi sıkıntım var:nil bazen saatlerce emmio,bugün de bööle 7 de kalktı toplasan 5 dk emdi ama gayet ii yani aç gibi diil,ben anlamadım valla,var mı bilen??
 
canım pardon üzmedim inşallah seni
sende umursama artık bana her gelen bişey diyo hehe onuda yaparım aaa zaten öyle yapıyorum falan diyip geçiştiriyorum
 
göğsünü sıkıp sütüne baksaydın eğer çok ve yoğunsa doymuştur belki

yaaa benim ticker neden ilerlemiyo
 
canım pardon üzmedim inşallah seni
sende umursama artık bana her gelen bişey diyo hehe onuda yaparım aaa zaten öyle yapıyorum falan diyip geçiştiriyorum

üzülmedim canım:))
ben de sana fikir verdim işallah ben de yannış bişi yapmadıma.s.
 
nazocum takma bu kadar kafaya süt işini.hiç anne sütü almayan bebekler var.ben tam sütten ümidi kesmişken geldi sütüm.benim oğlumda beş dk fazla emmiyor artık.bunlar normal canım.bıraksa bile biberonla verirsin.ben bırakmasını hiç dert etmiyorum sağıp veririz ne olacak..doktor bana hep süt olduktan sonra artar hiç stres yapma demişti gerçektende öyle oldu.
 
yok inanna olurmu öle şey zaten rahatlamak fikrinizi almak için buraya yazıyorum
saol aşıkcım bende öle düşündüm eğer bırakırsa sütüm kesilene kadar sağıp veririm
 
X