2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı


dopler yaptığında belli oldu da bir çözümü yokki canım.Allahın işi işte.sadece sık kontrol oldum nst falan yapılıyodu sık sık
prematil veriyorum günde 90 cc kadar emmeden önce 30 ar cc bende pre aptamil aldım inşallah bu ikinci kutu prematil bitince pre aptamile geçicez.seviniyorum mama atlayacağız diye .hem büyüyor oğlum hemde aptamiller prematilin yarı fiyatına -tatlicadiarzu- gerçi mama bez vesaire masrafları varya anlatmakla bitmez.
hepsinden geçtimde şöle bi toprlanıp azcık büyüyüp kendine gelse, herşey feda evlatlara
 
bende ercan beye gidiorum arkadaşım çocuklarını ona götürüodu çok tavsiye etti bende memnunum..
 
Günaydın, hayırlı cumalar güzel anneler.
Nazlıcım canım benim, minik egeyle uğraşmak seni çok yoruyor.İnşallah bir an önce toparlar kendisini, önümüzdeki sene gülerek anlatırız bu yaşadıklarımızı.
Ama sen çok güçlü bir annesin güzelim, minik ege de nilsuda çok şanslı böyle bir anneleri olduğu için.Öpüyorum seni çok çok.
Kolay kolay giremiyoruz, girsekte aynı zmanalara denk gelmiyor görüşemiyoruz. Nasılsınız arkadaşlar.
Linaycım sen nasılsın, ege kaan nasıl, sanırım ege kaanın çok fazla bir sorunu yok allaha şükür, inşallah şu kusma olayıda bir an önce biter.
Bloomscum sen 4 çocukla ne yapıyorsun canım, ne kadar yanında yardımcı bile olsa 4 çocukla uğraşmak çok zordur, allah kolaylık versin canım sana da.
Nazobülocum sen nasılsın, minik kızın nasıl_?
 

selam canım çok sağol.
eğer bebeğin burnundan kusmuğu geliyorsa çok dikkat edin.
hemen yan çevirip burnunu temizlemek gerek.steril okyanus suyu spreylerinden sıkıp burun puarıyla içinde bişi kaldıysa çekiyorum ben doğru da yapıyormuşum.
Allah şunları sağ salim büyütmeyi nasip etsin hepimize
ömrümden ömür gidiyor hergün bu ege bebek yüzünden
 
kızlar bende dün carrefour dan aptamil mama aldım normalda 20 küsürdü dün bi baktım 16.350 çok uygun geldi 6 kutu aldım aklınız da olsun..
 
hoşgeldin waterfull ikimizde iyiyiz çok şükür sizi sormalı
evet adaş prematil çok pahalı ya bende emdikten sonra 120 veriyorum büyüdüğü için 4 saatte bir neyse canım bunla geçmiş olsun inşallah
blooms banada asena hanım tavsiye etti yani bilmiyorum hala deneme aşamasındayız ben sormadan hiç bi bilgi vermiyo bana buda beni huzursuz ediyo hoş versede verdklerine ne kadar uyarım oda ayrı :)))
 

sağol canım
dediğin gibi güçlü olmaya çalışıyorum ama zaman zaman yelkenleri suya indiriveriyorum.dün sabah hastaneye geldik.eşim mesaideydi hatta gece de nöbetten mesaiye devam ediyordu.bizde doktora nilsuyla geldik canım kızm yardım etti bana.bütün muayene tahliller kan verme röntgen falan içim paralanıyor ama kendimi tutuyorum dayanmak zorundayım diye.bu arada hastaneye yatacağını söleyince doktor eşimi aradım izin al gel diye.tam tahlil sonuçlarını doktora gösterip biz yukarı odaya yatmaya giderken geldi eşim.onu görünce anlatırken dayanamadım nasıl ağladım.o beni teselli etmeye çalışıyor.ben onu.ay şaşırdım sonra tek başıma tuttum kendimi de o gelince nasıl saldım kendimi diye.
walla kızlar genede halimize çok şükür.dün yatış işlemlerini yaparken eşim görmüş bir bebek 1800 doğmuş ve kalp ameliyatı için ankaraya acil gidiyorlarmış,Allah dermansız dert vermesin onun anne babası ne hissediyor kim bilir........
 
blooms ne güzel işte bakımlı bakımlı geziyorsun evde :))
geçen hafta bende gittim kuaföre kaş aldırdım saçımı boyattım..babasına verdim oğlunu gezdiler ama acıkınca koşa koşa yanıma geldiler ben başımda balyajlar omzumda havlu koştur koştur arabaya emzirmeye rezil oldum millete :))

waterfullcum iyiyim canım sen nasılsın,egehanda iyimi..allahım bu kadın ilk çocuğunda çok çekti ikincide bari rahat etsin dedi herhalde :)) nazlıcan gibi bende çok uğraşmıştım..çok fazla sorunlu değiliz yani çok şükür aman nazar değmesinde :))
 
Nazlıcan saol cnm bundan sonra öyle yaparım bilmiodum..

Meralcim büyükler beni fazla yormuolar saolsun hepsi kardeşini kıskanmak yerine sevmeye doyamıolar benim bu kadında ii çıktı koşturuo ama ben paşamı ona emanet edemiorum annem geldiinde ona bırakıp öyle çıkıorum senin tosuncuk nasıl tam ısırmalık o şimdi yerim onu ben:))
 
Canım benim, durumunu anlamaya çalışıyorum canım gerçekten zor durumun.Hangi anne dayanabilir bebğinin sürekli hastanelerde olmasına.Ama allaha şükretmek lazım.Dediğin gibi senin durumundan daha zor durumda olanlarda var.Allah dermanı olmayan dert vermesin.
Yine de sen güçlüsün canım, o kadar ağlamak insanı rahatlatır, arada ağlamak iyidir canım:))
 
ya kızlar kafama takıldı şimdi ne sorcam size
bazen defnenin burnunu temizlerken pisliği alamıyorum geri kaçıyo ciğerlerine falan gitmiyodur dimi
 
Evet filizcim haklısın tam ısırmalık oldu, ama kıyamıyoruz öpmeye bile. Biz babası abisi ben öpüyoruz ama anneannesi kızıyor bize:))))Benden fazla üstüne düşüyor egehanın. Bize böyle bakmıyordu bu hatun:)))))

Valla iyi yapıyorsun evde öyle bakımlı bakılmlı dolaş kızım dah ne. Ben evde fazla oturamıyorum zaten, ya 1-2 saatliğine anneme bırakıp kaçıyorum, ya da annemle bebeği de alıp ofise filan gidiyorum:))))40 lı çocuk gezdirilir mi deyip duruyorlar ama hasta etmedikten zonra kendimi de sıkamayacağım diyorum.Neyse 40 ımız çıktıu artık.

Linaycım dün okudumzaten, allaha şükür sende esrada maşallah yaşamıyorsunuz fazla sorun.Maşallah maşallah diyelim. Allaha şükür bende öyle sorun yaşamıyorum.Akşam 8-12 arasında biraz mızıldanıyor, sanırım babaya naz yapıyor:)))) Gece sabaha kadar sadece 2-3 kere uyanıp, emiyor uyuyor.Öyle sorun yaşamıyoruz bizde.

Bende 2 haftalıkken filan gittim kuaföre, annem baktı sağolsun, ben saçlarımı kestirdim, boyattım.Geçen gün babasına bıraktık çarşıdan ayakkabı, pantolon filan bakayım istedim.
10 dk gecmeden babası aradı arkadan fon müziği egehanın ciyak ciyak sesi :)))Tabii hemen geri dönüş yaptık mecburen.
 
Nazocum hiç bilmiorum ama ben burun aspiratörü kullanıorum onunla da böyle bi sorun olmuo cnm..

Meral sende baya hızlı çıktın tebrik ediorum arkadaşım çalışmalar falan darısı başıma amiiiiinnnnnnn.....
 
yok morarıp tıkanması yok neyseki ama kokrtum birden
ya ben şu bururn aspiratörünü bi türlü beceremiyorum yaa
 
burun aspiratörüyle temizlemeden önce sprey sıkarsan çok daha kolay oluyor.sprey ıkınca bazen o bile yetiyor pislikleri attırmaya
 
damla damlatıyorum o hapşırtuyo öyle çıkıyo kendi ama bazen hapşırtmıyo genzine kaçar gibi oluyo yada tam çıkıcakken burundan bi nefes alıyo geri kaçıyo aspiratörü nası kullanıyosunuz acaba ben yanlışmı yapıyorum
 
ben şu okyanus suyu spreyden sıkıp aspiratörün puarını sıkıp burnuna yerleştiriyorum bırakınca kendisi çekiyor aten bazende hem aspiratörle çekip bir yandan burnndan da çıkarıyorum ucunu öylede çıkarıyor
anlatabildimmi acaba :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…