2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ctc saol canım konak bize çok yakın halil beyi duymuştum akalım belki bu ay bizde ona gideriz
 
kıslar milupanın muhallebisini veriyordum bugün bebelak aldım iç beğenmedim habeiniz olsun ezmek için bir saat uğraştım fiyatı milupaya oranla uygun ama erimsi falan çok kötü yaa birde iki paket aldım of of of of

dünür ya ben de milupa alıorum ama bugün verdiğim bebelactı ,valla ucuz die aldım bi de bebelacla milupa aynı die geçio ya hep, ama içimi de kemirmedi diil:çok üzgünüm:
şimdi siteyi araştırıodum ben de:uhm:
 
selam arkadaşlar,
f.ebrar geçmiş olsun canım. umarım çabucak geçer. maske takmanı öneriyorum ben de, bebeğinin önünde tak maskeyi, sonra çıkar, tak, çıkar, ce-e oynar gibi, biz öyle yapmıştık, takınca gülüyordu artık. sana zor olacak ama, dudakların burnun pişiyor.
inaysa, sıhhatler olsun, rahatlamışsındır, ben kaştan bıyıktan geçtim, acil olanlardan kurtulamıyorum.. örecem yakındadelikafadulden şeker çağan da güzel günlerde kullansın ilk ayakkabılarını ve kıyafetlerini..
barcli, düz kıçlılardan biri de benim :) yanıma litrelik suyumu, telefonumu alıyorum, bilgisayar da karşımda.. memede uyuyor, yatağına koymaya kalksam uyanıyor. bazen kucağımda uyutuyorum. her yanım uyuşuyor da, yine kıpırdayamıyorum.
irem, kısa kolluya geçmedim ben, yalnızca çift badi giydiriyordum, onu teke indirdim ama ayaklarını kalın giydiriyorum hala. akşamları serin oluyor.
kançiçeğim, üç taktiğim var berat'ı uyutmak için.. ya emerken uyuyor, ya çıstak müzik bulup kucağıma alıyorum, birlikte oynuyoruz. bana da iyi oluyor:) ya da en son çare koyuyorum beşiğine açıyorum saç kurutma makinasını, sallıyorum.. ama genelde zor uyuyor.
hera, kocca adam olmuş oğlun. maşşallah.. tişört de pek yakışmış oğluşa. ama çorapları daha çıkartma istersen.
ctc, öperim ben erkekini, geçmiş olsun. ben 2 aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kaldım. ilk günler ağlaya ağlaya gidip salya sümük geldim resmen. moralini bozmak istemem ama çok zor oluyor. işten koşarak geliyorsun. 5. katta oturuyorum ben, eskiden işten gelirken yorgun argın tıngır mıngır çıkarken merdivenleri, şimdi koşarak çıkıyorum, depar yapıyorum yani.
ve sevgili zeynep, ben yeniyim biliyorsun. burda kanımın en çok kaynadığı arkadaşlardan biri sendin.. seni görmeden, sesini duymadan. hepimiz çok alınganız, sanırım hormonlar yüzünden. senin için iyi olacağına inanıyorsan birşey söylemem ama, burda herşeyi paylaşıyoruz, yaşadığımız sıkıntılarda tek olmadığımızı görüyoruz.. insanlar yazıyla da olsa destek oluyorlar. en azından benim senden öğreneceğim pek çok şey var. hazır kurulmuş ortamından kopma bence. bu arada geçmiş olsun. reyyan'ı yatırınca yanına bir yastık koysan, fıldır fıldırlar ya şimdi.. umarım abla olayında da olumlu gelişmeler vardır..
ay ne gevezeyim bu gece..
inşallah kimseyi unutmamışımdır. sankim bir kırılganlık var bu aralar.
bütün anne ve şeker bebeklere iyi geceler..
 
Günaydın güzel anneler ve bebişleri. Hava çok güzel dışarıda artık kesin olarak yaz gelmiş durumda...

Geçmişi okumaya gidiyorum uykucular....
 
ctc geçmiş olsun. kıyamam ben onlara, bir damla göz yaşı bile bitiyriyor bizleri. Şimdi iyidir inş...
 
günaydınn herkese
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıorum
umarımherkes iidir
ben koşturmadan giremıorum bu ara acayıp yoğun geçıo günler bilgisayarın başına bile oturmaya halim kalmıo
 
Günaydın,
f.ebrar geçmiş olsun canım. umarım biran önce iyileşirsin.
irem, ben kısa kolluya geçtim ev dışarıya göre daha serin oluyo o yüzden evde daha az kısa kolla geziyor.

ctc, geçmiş olsun, hayırlı olsun, Allah damatlığınıda gösterir inş, biz de burdan yine tebrik ederiz :)


Zeynep karaına gerçekten üzüldüm umarım seni kıracak üzecek bişey yapmamışımdır...Biraz uğramasan buralara sonra tekrar düşünsen bu konuyu belki kararını değiştirirsin bak hepimiz ne kadar çok seviyoruz seni.. Üzme bizi..

ben de hepinizi çok merak ediyorum , ben de istiyorum face te sizi görmek belki beni merak edende vardır. banada isimlerinizi yollarsanız seviniirim.. şimdi efe uyudu ben de uyumaya gideyim , dün hiiiiiiççç sütüm yoktu bugün eh işte belki uyuyup dinlenirsem bi işe yarar.
 
günaydın....:sm_cool::sm_cool:
ilk gelen benimdir dedim ama nochoy benden önce davranmış...
 
günaydın hanımlar,bizde dün ilk defa kısa kollu giydirdim yanlız ev hala serin evdeuzun kollu giyiyor
 
aman işte arasıra eşim sevinsin diye yapıyorum bişiyler yoksa topiiin en beceriksiz bayanı benim dedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
irem gecmiş olsun canım
TALYAAAAAAAAAAA duy sesimi senin gazına gelip bütün ütülerimi bitirdim şimdi napıyon bende yapcam banane bananenaniknanik
yok anam nerde..ütülerin yarısı kaldı,şimdi kızı uyuttum ev ahaliside derin uykuda,bende taktım ütünün fişini suyun kaynamasını bekliyorum ,o arada kk ya bakim dedim..
ben de gezenti yeni geldim,ohh acayip güzeldi hava ama bi yandan da ufak ufak yağmur yağıodu,çokk severim yaz yağmurunu:)))
bi kavonoz meyve yedi nil bi daha istedi,sizinkiler ne kadar yio?
ay uyandı.
ben henüz vermedim kıza kavanoz da meyve püresi,erken gibi geldi bana ama önümüzdeki hafta başlıycam azcık azcık,inşallah sever..
merhaba hanımlar
ben yazın ortasında grip oldumsenağlama
inş kızıma geçmez...
kızıma hiç bişey yediremiyorum deil bi kavanoz dolu dolu bi çay kaşığı bile yutmadı şimdiye kadar
bende 1 ay önce grip olmuştum canım,emzirirken ve altını açarken ,yani yakın temaslarda maske taktım sürekli,geçmedi kızıma allaha şükür.maske çok sıkıyor insanı hele bide şimdi havalarda ısındı ,zor gelecek ama herşey çocuklarımız için..

oh bizde geldik kuaföre ordan markete lcw derken bu saat oldu kaşımı bıyığımı aldırdım yüzüm gözüm açıldı valla bir rahatladım beyaaa :) yeni bir güzellik merkezi açılmış oraya gittim sanki pazarlama merkezi hemen satış yapmaya çalışıyolar yok masaj seti satalım yok cımbız seti var uygun hiçte sevmem o tip yerleri kuaför dediğin accık dedikodu yapılabilen şöle bir şekle şemale girdiğin yerdir alışveriş merkezi değil dimi ama buarada güzel kaş alıyolar o ayrı
sonrada oğluma alışveriş yaptık şort falan aldık ayakkabı aldık patiklerden terfi etti bizim çağan efendi ayakkabıya :) ama güzel bir şapka kendimede hoş bir bandana bulamadım yarın pikniğede gidicez ya uydurcez artıkın bişiler :)))
ben kaş özürlü olduğum için hiç kaş bıyık aldırmam ,bi gelin makyajımı yapan kuaför alıyım dediydi,bende yokki neresini alıcan demiştim,ama o ısrarla 1-2 tel yoldu gelin olupta kaşını aldırmayan olurmuymuş..:roflol:
bebeklerinize kısa kollu giydirmeye başladınızmı?
bizim kız sabahları ve akşamları badi üzerine kolsuz bir jile tarzı giydiriyorum duruyor,öğlen gibi sadece badi,çok sıcak çünki..
gelmedin canım
bi de ben face ede kendimi herkese göstermek istemiorum nası yapçam bilen var mı
fotoğraflarını eklediğinde orada bir şık var inannacım ,sadece arkadaşların görebilsin diye,eğer onu işaretlemezsen sayfana giren herkes görür resimlerini.
bu arada reyyan yine kanepeden düştü kankicim
artı moralim bozuk kanki taşınıcaz tamamen öylece bekleyip duruyorum ev bulamadık
ve taşınınca neti kapatmayı düşünüyorum bir daha da açtırmıycam
aslında ben neti bu hafta içi kapattırmayı düşünüyorum eğer ki benden haber alamazsan bil ki neti kapattım ve bir daha görüşmemiz kolay olmayacak
sen de dahil olmak üzere bugüne kadar eğer ki gönlünü kırdığım bi arkadaşım varsa şimdiden hakkını helal etsin
bu kararı almak için epeydir düşünüyorum
boş kaldığım her an kk'dayım replerim almış başını yürümüş her gün kk'yı açınca beni seven bisürü dostumun msj.ını görüyorum ama bu yetmiiyor dostum sadece yalnız kalmak istiyorum bu aralar herşey üzerime gelmeye başladı aslında güçlü ve sabırlıyımdır lakin benimde arada sırada şartellerim atıyor işte
kırıldığım gücendiğim o kadar çok şey oldu ki şu son aylarda anlatamam kankim
bi çok derdimi paylaştım sizinle hepinizi ayrı ayrı kimsenin ne olduğuna bakmadan sevdim ve herkese aynı özeni göstermeye gayret ettim bazılarınızı kardeş bazılarınızı abla bildim iyi kötü günlerimiz geçti beraber birbirimize sığındık çoğu zaman heyecanımızı beraber yaşadık paylaştık
gel gör ki bazı şeylere içerliyorum artık
eşimi ikna edebilirsem kk'daki son günlerim
bazı kararlar aldım ve hepsinin de sabırla arkasında durmak istiyorum

zeynep çim çok üzüldüm,nedir seni bu kadar mutsuz eden:teselli:ama arkadaşım dertler paylaştıkça azalır,kendi başına kaldığında dağa çok kuracaksın kafanda ,olduğunda büyük göreceksin dertlerini,yinede saygı duyuyorum kararına ama biz burada olacağız her zaman sıkıntılarını paylaşmak için..
 
günydın ismiyecim...
kızlar benim ütü fokurdamaya başladı ben ütüye devam..
iyi pazarlar herkese,hava çok güzel,tam gezilecek gün....
 
günaydın:))
ay kimseler yokmuş gece de..
talyacım peki sayfamı göremesinler die napçam??
bu arada ne ütü yaptı maşallah:)darısı başıma??
 
iyi pazarlar herkeseee
arkadaşlar yaa yemiyo bu kız hiç bişey
uyanıkken emiiyoda napacağımı şaşırdım:KK43:(
 
günaydınn herkese
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıorum
umarımherkes iidir
ben koşturmadan giremıorum bu ara acayıp yoğun geçıo günler bilgisayarın başına bile oturmaya halim kalmıo

canım ya nerdesin???
kapansada şu okul rahatlasak:teytey:
berrak'^ı öpp koccaman:1hug:
 
günaydın:))
ay kimseler yokmuş gece de..
talyacım peki sayfamı göremesinler die napçam??
bu arada ne ütü yaptı maşallah:)darısı başıma??

facete mi kimse görmesin sayfanı istiyosun hemen bakıp dönüyorum sana

iyi pazarlar herkeseee
arkadaşlar yaa yemiyo bu kız hiç bişey
uyanıkken emiiyoda napacağımı şaşırdım:KK43:(

iyi pazarlar
seni o kadar iyi anlıyorum ki ne kadar zor olduğunu bilirim keşke bi yolu olsada aç kalmasa bu çocuklar
 
settings/privacy/ buraya manage diyip giriyosun senin face te bile olduğunu bilmesini istemediğin insanları burdan blocklaya biliyosun yok eğer facete benim iznim olmadan kimse bilgilerime fotoma falan bakamasın dersen o zaman yine settings privacy profile diyosun açılan sayfada hepsine only my friends'i işaretliyosun umarım doğrudur !!!!! başka bilen arkadaşlar varsa doğru mu bu söylediklerim
 
saol canım ,bi bakayım birazdan..herkesi sildim bi siz olun dedim bi de bi kaç kardeşim:)eğer becerirsem açıcam tekrar facebooku:)ordan resim daha rahat oluo:)
 
günaydın arkadaslar istanbulda harika bir hava var bugun hep dısarda olcam...
zeynep nereye gidiyosun yaaaa ben seni çok sevmiştim özlerimde şimdi ara ara gir fırsat bulursan....derdin neyse inş. bu kararın onu yenmende yardımcı olur sana canım hersey gönlünce olsun hakkını da helal et az rep vermedin kıs bana:))))))))neyse balkafa yı reyyanı öpüyorum allaha emanet ol canım benim....ben yine malatya türkümü dinler seni hatırlarım.....
inanna gördüm fotoları ama sen beni nasıl görcenkine yokki fotom orda:)
ctc hayırlı olsun sünnetiniz erkeki öp bizim yerimize.....
 
settings/privacy/ buraya manage diyip giriyosun senin face te bile olduğunu bilmesini istemediğin insanları burdan blocklaya biliyosun yok eğer facete benim iznim olmadan kimse bilgilerime fotoma falan bakamasın dersen o zaman yine settings privacy profile diyosun açılan sayfada hepsine only my friends'i işaretliyosun umarım doğrudur !!!!! başka bilen arkadaşlar varsa doğru mu bu söylediklerim

Günaydınlar, bende birazdan çıkacağım ama bir gireyim bakayım size dedim.

Kızlar facebooku türkçe kullanabilirsiniz.Onu türkçeleştirirseniz daha rahat olur.
Şimdilik hoşçakalın.Hepinize iyi pazarlar diliyorum.:1hug:
 
günaydın arkadaslar istanbulda harika bir hava var bugun hep dısarda olcam...
zeynep nereye gidiyosun yaaaa ben seni çok sevmiştim özlerimde şimdi ara ara gir fırsat bulursan....derdin neyse inş. bu kararın onu yenmende yardımcı olur sana canım hersey gönlünce olsun hakkını da helal et az rep vermedin kıs bana:))))))))neyse balkafa yı reyyanı öpüyorum allaha emanet ol canım benim....ben yine malatya türkümü dinler seni hatırlarım.....
inanna gördüm fotoları ama sen beni nasıl görcenkine yokki fotom orda:)
ctc hayırlı olsun sünnetiniz erkeki öp bizim yerimize.....

biliorm canım,bakıp bakmadığını sormak için beklemiştim:teytey:
 
X