2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merabalar:)
pembecim hayırlı olsun.bu problemleri bende yaşadım yılma ver memeni oda anca alışıo dünyya...
nazlıcanım o mama takviye yapar ii olur ama o kadar ilaç dediğin ne var?b, de işitme testini bize hastanede yaptılar bitti şimdi nie yapılıo bi daha?
nilsucuk da annen gidince belki rahatlar,kendi düzeninizde..ama bende kıskanırdım heralde:))
ay dayanamıorum artık bende çıkçam dışarı,2 gündür niyetleniorum ama bakalım ben de bi kuaföre gidebilsem..şu 40 çıkınca gidilen muayeneye giden var mı?nası bakıo doktor ona göre gideyim kuaföre:))
 
kıslar günaydın marım herkes iydir haır çağan efendi uyurken bakayım dedeim ama kimseler yok herkes uykuda galiba :))) bende dün oğlumu banyo yaptım akşam üzeri sonra uyudu dinlendi tabi btün gece ayakta tuttu beni şaftım kayık anlıcanız bundan snra geceleri yapıcam banyosunu rahatça uyusun sonrasında
 
bizim oglan hep gazlı yediklerimede dikkkat ediyorum yine gaz yine gaz yeter be dedim dün bir tabak kuru fasulye yedim ayyyy sabahı sabah ettik kızlar ...tek korkum uyku sersemi oglumu düşürmek ayyy allah korusun siz uykusuzluga alıstınız mı geceleri inaysa biz her gece yıkıyoruz sen de gece yıka derim.
 
slm kizlar ayni problemi bizde yasiyoruz bizimde gaz problemimiz var uykusuzluktan gözlerim sis, ayni korku bendede var montesori kizimda istemeden kafasini duvara carpmistim nasil aglamisti yavrum umarim en yakin zamanda yavrularimizin uykulari düzene girer.
 
Hepinizeçok teşekkür ederim kızlar.İnşallah yavaş yavaş çözülcek problemlerimiz Meleklerimizi Allah korusun.Bugünkü kan sonucumuz biraz daha düşük çıktı hastaneye yatmaya gerek yok şuan.Emme problemimiz biraz daha düzelmekle birlikte hala devam ediyoİnanın denemediğim pozisyon kalmadı.Şöyle söliyim yan komşum ebe o geldi hep emzirirken yardıma o bile ben bu kadar zor inatçı bebek görmedim dedi.Valla seni çok takdir ettim çok azimlisin başkası olsa bu kadar uğraşmaz kendini hırpalamaz dedi.Akla gelebilcek her yolu denedik göğüs ucum diğerine göre daha az çıkık çekiştirilmekten mıncıklanmaktan sağılmaktan harap oldu çatır çatır çatladı göğüslerim sütüm fazla geldi ama emen yokAma yılmıcam emcek inşallah o inatsa ben de inadım:)
 
Nazlıcan allah yardımcın olsun canım.İki çocukla yardımcın olmadan çok zor.İnşallah oğlun da en kısa zamanda toparlanır.Herkeslerden tombiş olur.
 
montecim benim oğlan sudan hoşlanmıyor hergece yıkayamam haftada iki defa zor yıkıyorum valla onda bile ter içide klaıyoz
 
merhaba arkadaşlar.dün gece o kadar korktumki.akşam yatacağız benim oğlanın uykusu var ama bir türlü uyutamadık.neyse eşim dediki yanımıza koyalım uyur belki dedi.ama o kadar uykum vardıki eşim ne zaman ynıma koydu hatırlamıyorum bile.bir güzel uyumuşum gece haberim oldu elektrik yok.dedim şimdi üşür üzerini iyice örteyim.bir baktım bebek yatağında yok.bir bağırdım eşime ama o da ne olduğunu şaşırdı.nasıl kalktı yataktan burda burda burda diye bağırıyor o da.ortamıza koymuş ben görmemişim kalkınca hemen yatağına bakmışım.hemen yaşıyormu diye soruyorum birde üzerine döndüysek gece nefessiz kaldıysa diye hemen kucağıma aldım uyandırdım bir oh çektim ama nasıl korkmuşum anlatamam.allahım korumuş.bu uykusuzlukla nasıl başa çıkıcam bilmem.birde eymen benim yanımda yatınca kendiliğinden uyuyor yatağına alıştıramadım bir türlü.
 
balım nasıl alıscaz uykusuzluga bilmiyorum gecen gün emzirip yatagına koymusum unutmusum gece uyandım ellerim boş bir bagırdım nerdeee diye....dün gecede cok uykusuz kaldım bizimki nasıl aglçıyo actım sandım gögsümü bizimki bagırıyo meger acmamısım geceliği emip sinirleniyomus .bizde bazı geceler yataga alıyoruz doktor kesinlikle yapmayın diye uyardı...ööööööffff geceleri uyku surubu versek olmaz mı bebeklere:)12-8 arası uyusalar:)))
 

:))) Ayy Allah kolaylık versin montecim, hem güldüm hem üzüldüm, inşallah düzelir bir an önce uykuları. Benimki çok fazla uyanmadığı halde gece emzirirken kafam düşüyo zor duruyorum.
 
Benim kızın bütün vücut sıcaklığı normal ama alnı diğer yerlerine göre baya soğuk ve soğuk ter oluyo bazen alnında, sizde varmı böyle bişey ?
 
ay kızlar çok güldüm valla ,geceleri hepimizin hali aynı desenize:))ben de düşçek die ödüm patlayarak gazını çıkarmaya çalışıorum ama bi dakika bana 1 saat gibi gelio ayakta,emzirirken de koltukta uyuorum,kızımda geçen gün göğsümün altında kalmış:))Allah korumuş valla!!
nil de çok terlio ama saçı çok die düşünüorum devamlı kuruluorum canım ben..
 
Pembe panter bir taraftan çok sevindim canım, bebişine kavuşmuşsun, bir taraftanda üzüldüm. Hem bebeğin hemde senin yaşadığın sorunlardan dolayı.Neyse sen inatla vermeye devam et memeni güzelim, sonuçta bir şekilde alışacak onuda almaya:))))
Nazlıcım annen biraz daha kalamaz mıydı canım. Keşke kalsaydı.Nilsuçinde zor bir durum tabii, evin bir meleğiydi, şimdi ikinci bir melek geldi üstüne.Alışır annesi ama biraz zaman.Size sabretmek düşüyor.İnşallah bir an önce kilo almaya başlar minik Egemizde:)
Geçen hafta bizde hastaneye gitmiştik, 500 gr almışız, 2 cm de uzamışız.12 günde.Yarın 20 kırkımız doluyor bizimde.Ay doğdu da 20 sine bile geldi:)))
 

varmı acaba öyle bir şurup.ablamın ebe arkadaşı vardı o bir damla kullanıyormuş uyusun diye.bebek olduğundan bu yana o kadar şey geldiki başıma koltukta emzirirken uyuklamışım sonra kendimi yerde bulunca haberim oldu.:1shok:sersem gibiyim ama alışıyorum sanırım.
 
uykusuzluk hepimizde var anlaşılan. Biz babayı salona attık zaten, anne oğluş beraber yatıoyoruz. Gündüz doğru dürüst uyumuyor, eğer ben yanında yatarsam uyuyor sadece. O yüzden gece de yanımda yatıyor, böylece fazla uykusuz kalmıyorum.Yanımda yattığında, gecede 2-3 saatte bir kalkıyor, yatağında yatırırsam, 15-20 dk da bir.:))))
 
waterfull merhabanasılsın.maşallah oğluna.sizde 20 kırkımı oluyor.bizde 30 kırkı olur.benimde az kaldı inşallah.
 
Maşallah canım yaaa , evet bizde yirmi kırk diyorlar, tam yarısı diye.
Büyüyorlar maşallah günler geçtikçe.
 
SAol waterfullcum alışıyo maşallah bağrış çığrış kandıra kandıra emziriyoruz:)En son şu tekniği bulduk burdan yazaım da bizim gibi çeken varsa denesin işe yarıyo.Memeden pompayla süt sağıp memeyi ağzına dayıyoruz bağırdığında yukardan o sütten kaşıkla damlatıp hemen memeyi veriyoruz.O gazla bi süre çekiyo memeyi.Sonra yine huysuzlanıyo yine aynı şekilde.Böyle böyle uğraşarak bi 10 dk emse kar diyorum.
 
Pembe panter cnm geçmiş olsun azmin elinden kim kurtulmuş umarım biran önce emme işini düzene sokar bebişin...

Kızlar ben çok fenayım Valla deprasyona girdim kendimi bi türlü toparlayamıorum dier doumlarımda hiç böle olmamıştım hemen göbeim eriodu eski kiloma kavuşuodum nerdeyse 1 ay oldu ben hala aynıyım hamile pantalonlarımı giyiorum çıldırıcam eşimede sinir oluorum birazdan evde olay çıkarmayı düşünüorum ayy adam benimle hiç ilgilenmio((

Yarın evlilik yıldönümüz 15. senemize girioruz ama ben hiç bir sekilde kutlamayı düşünmüorum adama bak sadece bakımlı olduum zaman insan yerine konuluorum neyse bugünlerin yarınları da var diyip avutim kendimi klava:
 
günaydın kızlar , hemen hemen hepimizin sorunları aynı aslında uykusuzluk, gaz sancısı, bebeklerin uyumaması memeye yapışması :))
biz de dün akşam tam 5 saat ayakta kaldık öğleden sonra saat 3 de bir başladı akşam 8 e kadar ağladı durdu uykusuzluk öfkesi ile karın ağrısı tuttu hepsi birbirine karıştı, uyumak istiyor meme emiyor uyuyamıyor memeye sinirleniyor nasıl bir çekiyor bir itiyor aranıyor 2 emiyor zırt diye atıyor sinirli sinirli neyse sonunda uyudu allahtan ama bu sabahda 2 saat yine aynı durum sözkonusu oldu yalancı meme verdim uykuya dalsın diye en azından onuda almadı baktı süt yok daha çok öfkelendi , bu zinco hiç bir işe yaramadı bakalım bugün şu elma yağını denicem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…