2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kayısı kurusu ama fırınlanmış değil günkurusu olacak bir de elma kurusu hem mideyi şişiriyor, hem bağırsakları çalıştırıyor....yaban mersinide olabilir..
 
günaydınn:))
ay dooru valla yememem lazım deyince daha çok yiorum ,önerileriniz için de teşekkürler,alayım elma kurusu falan..
 
Günaydın kızlar ilk önce selam verip sonra geçmişe dönüyorum bakıyım neler kaynatmışsınız , hepinizin geçmiş kurban bayramınızı ve 29 ekim cumhuriyet bayramını kutluyorum
bu arada oğluşum hasta 40 derece ateşle geceyi geçirdik süzüldü yavrum yatıyor şimdi tv seyrediyor , düşünün yani onat ve yatarak tv seyretmek :))
 

geçmiş olsun canım, Allah iyiliğini versin..
 
Oooo emel ne ateşi öle çok geçmiş olsun ben ateşten çok korkarım yani hapşırsın öksürsün ama ateşi olmasın bugün hava ne güzel deren uyandıktan sonra biraz dışarı çıkim diyorum yarında yağmur varmış c.tesi günümüz var anneme bırakıcaktım kızları ama işi varmış eşiminde işi olma ihtimali var varmı benim kızlara bakacak gönüllü :)
 

:))) ben almıyım bu ara darlardayım :)))
 

çok gecmiş olsun canım...
 
ezgi bayramda yedi bizi içine şeytan girdi sanki çocugun... 2 gundur daha normal...

ama sürekli bir kıyafet krizimiz var... onu giymem bu nu giymem modunda... bütün kıyafetler ayakkabılar rafta...

kim giysin diyorum ver gitsin diyor (( okulda da fena değilmiş. çok sevmiyor ama yinede sorunsuz gidiyor çok şükür
 
Teşekkür ederim kızlar , aman ne zamandır ateşsizdik 2 gün okula gittik ya 3. gün hastalandık işte
 
Geçmiş olsun Emel, bende çok korkarım ateşten, Elif'te hasta 38'i pek geçmedi ama 3 gün indi çıktı ondan bile korktum uyku uyumaya gece.

bizde bugün doktora gittik baktım geçeceği yok öksürürken ağlıyo artık acıyo heralde, bizim ilaçlarımız standart oldu zaten hep aynı ilaçları veriyo doktor, ventolin, zyrtec alerji şurubu, burun spreyi. antibiyotiğe gerek görmedi neyseki, zaten kolay kolay vermez antibiyotik. Actifed şurup kullanıyoduk zaten 2 gün daha ona devam edin dedi.


nazlıcım getir canım be, bakarım ben 4 tane kız süper olur :))

derya hiiç şikayet etme alıştırdın kızı süslü püslü, şimdide beğendiremiyosun tabi :))



Ya Elif tutturdu şu gazetenin biri veriyo ya masal anlatan tavşan la dinazor ondan istiyorum diye, oyuncakçılarda yok, 40 gün kupon toplamakta hiç işime gelmez uğraşamam. kuzu buldum ama onu istemiyo illa tavşan, varmı bilen bunlar satılırmı nerde satılır.
 
Ha bu arada bizim kız bu hafta hiç okula gitmedi, ben arayıp haber vermedim, okuldan da bir arayıpta çocuk nerde diye soran olmadı iyimi :))
 
selam....
işler yoğun geçmişide okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir...
kuzi zaditen şurubu denesene çok iyi geliyo bizde aynı durumdaydık şimdi daha iyi...
emel geçmiş olsun canım..
 
Günaydın dün dışardayken defnenin öğretmeni aradı defne kulağım ağrıyo diyip ağlıyo babasını aradım gitti aldı bende eve geçtim dereni bıraktım doktora götürdüm hemen burun tıkanıklığı ve öksürük vardı ondan olmuş orta kulak iltihabı gibi üst solunum yolu enfeksiyonu neyseki çok ilerlememiş antibiotik kulak damlası falan verdi ay ama beni mahvetti hasta etti resmen takside hastanede anne kulağım çok acıyo kulama bak anne kulama bak nası ağlayıp bağırıyo tamam ağrıyodur ama benimki bu tarz şeylerde abartırda biraz ay 1 saatte hasta etti beni şimdi bugün göndersemmi göndermesemmi bilemedim
 
gönderme nazocum desem de bu saate bir önemi kalmamıştır herhalde. Bu tür durumlarda evde daha mutlu oluyorlar, eee biraz da nazlanmak istiyorlar.
Aslıcım da 6 günlük tatil sonrası 1-2 gün okula gitmek istemedi ama bugün iyiydi. Beni öperek uğurladı, tek şartı akşam onu benim almamdı...Birde bu aralar izinsiz birşeyler almama konusunda çok iyi sanırım okul kurallarını yaşamına geçirmeye başladı.
 
merhabaa..
geçmiş olsun kızlar ya..geçmio bu hastalık hiç(nil de o kadar ilaç içiorum gene öksürük gene öksürük dio:))dün facebookda mı ne şey okudum bu gece uygulayacağım,dio ki viks var ya ayağına sürün çorap giydirin,ayaktan emilim gösteriomuş..
deryaa..sorarak giydir.pantolon mu etek mi elbise mi??pembe eteğin mi yeşil mi..die ..2 seçenekli olsun..işe yarıo,belki uyguluosundur ama:)
p.tesi ankaraya gideceğiz 1 hafta,Allah yardımcım olsun:)
nası aramıolar ya 1 hafta habersiz okula gelmeyen çocuğu,bi sorsana öğretmene:))
 
Arzucum saat geçmiş değil defne öğlenci 11.20de servis alıyo ama bende göndermemeye karar verdim ama oyun yaptım sözde öğretmeni aradım izin veriyomusunuz bugün gelmesin dedim defneyede öğretmenin bugün gelmesin ama p.tesi bekliyorum dedi dedim fakat başladı mızlamay ama ben okulda seni istiyorum offf napçaz bu durumu bilmem kuzeninin alınması kötü oldu bizimkide etkilendi servise ben verip servisten ben aldığım için gayet mutlu ama bu hafta hergün sabahtan okula gitmek istemiyorum diyip durdu akşam geldiğinde mutluydu okulda yaptıklarını anlattı öle böle gidicek sırf bu sebepten almim okuldan duygucum ben defnede hafif öksürük grip dışında bi hastalık yaşamadık çok şükür hamdolsun 5ve 10 aylıkken idrar yolu iltihabı geçirdi bi o zaman antibiotik kullandık dahada bu zamana kadar hiç kullanmadık bu sene okulda ilk senesi olduğıu için doktoru bu sene sık hasta olur diyo
 

geçmişolsun canım...

benim ankarada bir okulda psikolog olan arkadaşım var arada ona soruyorum ezgiyi... kıyafet konusunda da aynı senin gibi... iki kıyafet sec birinden birini giymesini söyle dedi. dolap başına geçirme dedi... bende öyle yaptım ...tabi ezgi naptı :)) ben bunları istemem dedi odasına gitti kıyafet secmeye :))

bugunde yeni bir tişört almıştım. yakaları varmış erkek şeyi gibiymiş dedi giymedi :)))


herşey etiketleriyle duruyor napıcam bilmem...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…